Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Alıntı
ÂRKADASIM FUTBOLDAN ANLIYORDAMI YORUM YAPIYORSUNUZ YOKSA SADECE YORUM YAPMAK ICINMI KENDINIZI YORUYORSUNUZ?? DÜN SAYIN TERIMIN SÜRDÜGÜ KADRODA ANORMALLIK NEDIR SIZCE???? DIYORSUNUZKI YILDIRAYI ALMADIDA ARDAYI OYNATTI  ) ONA BAKILIRSA FORMDA OLAN UMIT KARANDA YEDEKTI belki YILDIRAY MACTA GUZEL OYNADI AMA YETERLIDE OLMADI.. SUNU SÖYLEYIM YUNANISTANA ATARKEN TERIM SIZIN ICIN NEYDII? TARAFLI OLMAYIN LUTFENN ADAM ELINDEN GELENI YAPIYOR:KIMSE HAKKINI YEMESINN.. siz HERALDE FENER BAHCELISINIZ... mactaa SAHADA GEZEN TUNCAYII NEDEN KONUSMUYORSUNUUZZZ?? NE ALAKAAA FENERBAHCE BIR IDMAN YAPIPTA GALATASARAYI YENMESININ MILLI TAKIMLA ALAKASIII.......BOSVERIN NE OLURSA OLSUNNN HERZAMAN DOGRULARI KONUSUN,,eveT HAK ETMEDIGIMIZ SONUCU ALDIK AMA BU GURUPTAN CIKICAGIZZ..MERAK EDIYORUMM MILLI TAKIM 3.2 yenseYDI yorumunuz ne olucakti BEN BILIYORUM KALECILERIN SAYESINDE YENDIK  ) RUSTUNUN YEDIGI GOLL HERALDE SIZE GERCEKLERI YAZMANIZI ENGELLEDI
|
Sayin abicim, zaten erman toroglu'nu adam koymk biraz kabahat. Bu adami konusturkmak bile bu ülkede suç. Fakat bir rekam vardiya "agazi olan konusuyor", bununkide öyle.
Hem Fatih Terim'e birsey demiyoruz, ama sende gör yani Rüstü'nün nasil bir kaleci oldugunu. Biz Rüstü'nün yasina bir sey demiyorum, ama artik ondan kaleci olmaz. Yas ilen alakasi yok. Fakat sorun su, bu adamlar da hiç gurur yokmu, gencecik adamlar (Bosna) canla basla mücadele ederken bizimkiler sadece seyretti. Bunu aslinda Terimlen alakasi yok.
Gökdeniz bakiyorum, tüm sezon aslanlar gibi oynadi, dün ruh gibi gezdi. Arda artislikten baska bir sey yapmadi. Tuncay'a herhalde burada zor geldi kosmak. Servet tam bir acemi gibi idi. Yine Hakan Sükür hepsinden dahi iyi oynadi.
Benim Terimde anlamadigim su, Hüseyin Cimsir'in ne isi var bu takimda. Sabri den daha iyi oynacak çok futbolcu var Türkiyede. Sabri'nin simarikligindan ve amatörlügünden baska bir seyi yok.