Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!
Alt 24.12.2010, 14:15   #1
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Eleştiri başka küstahlık başka!

Abdullah Yiğit'i eleştirenlerin başında gelen 50sekiz,kendi ayağınla çukura düş=tün be!
Sen hakemi eleştirdiği için Abdullah Yiğit'i eleştiriyorsun,ancak onu haklı çıkaran Aziz Yıldırım'ın ceza almasını yazıyorsun be ne çelişki Allah'ım,ne olur biraz bilinçli olun,biraz eğriyi doğruyu iyi öğrenin. Ben Abdullah Yiğit'in yerinde olsam,Aziz Yıldırım'ın bu bombasından sonra kendini eleştirenlere gereken cebaı verirdim.,
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 14:35   #2
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yiğit'i eleştirenlerin başında gelen 50sekiz,kendi ayağınla çukura düş=tün be!
Sen hakemi eleştirdiği için Abdullah Yiğit'i eleştiriyorsun,ancak onu haklı çıkaran Aziz Yıldırım'ın ceza almasını yazıyorsun be ne çelişki Allah'ım,ne olur biraz bilinçli olun,biraz eğriyi doğruyu iyi öğrenin. Ben Abdullah Yiğit'in yerinde olsam,Aziz Yıldırım'ın bu bombasından sonra kendini eleştirenlere gereken cebaı verirdim.,
cok komiksin ya. daha dün üye olmusun. üyü olma amacinda belli zaten...
Abdullah Yigit`in gecmis yazilarini bir arastir istersen. Hakem diyor baska bisey demiyor... Bi de benim sitedeki yazilarimi bi arastir...
benim hakemler hakkinda düsüncelerim ortada..
ben hep sunu savundum: hakemler de hata yapiyor ama bunu art niyetle yapmiyorlar yani iddia edildigi gibi kiyim falan yok.
ben her hafta 9 maca canli bakiyorum. hakem yüzünden puan kaybeden takim da oluyor hakem yüzündne puan kazanan takimda oluyor, bu dünyanin her yerinde ayni. sezon sonunda hakem yüzündne kaybedilen puan ve kazanilan puanlar üc asagi 4 yukari aynidir.
gelelim simdi actigim konuya ve fb macina...
ben hakemin o maci art niyetle yönettigini düsünmüyorum tak aksina art niyeti olsaydi 1-2 posisyonda cart diye penalti calardi.
benim elestirdigim nokta M. Topuz`un yumrugunu görmemizlikten gelmemesiydi.
Hakemi o davranisa iten sebebin ne oldugunu göstermek icin o basligi actim.
Yani o basliktaki amac hakemi elestirmek degil, hakeme baski yapan insanlari elestirmek....
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 14:44   #3
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

cok komiksin ya. daha dün üye olmusun. üyü olma amacinda belli zaten...
Abdullah Yigit`in gecmis yazilarini bir arastir istersen. Hakem diyor baska bisey demiyor... Bi de benim sitedeki yazilarimi bi arastir...
benim hakemler hakkinda düsüncelerim ortada..
ben hep sunu savundum: hakemler de hata yapiyor ama bunu art niyetle yapmiyorlar yani iddia edildigi gibi kiyim falan yok.
ben her hafta 9 maca canli bakiyorum. hakem yüzünden puan kaybeden takim da oluyor hakem yüzündne puan kazanan takimda oluyor, bu dünyanin her yerinde ayni. sezon sonunda hakem yüzündne kaybedilen puan ve kazanilan puanlar üc asagi 4 yukari aynidir.
gelelim simdi actigim konuya ve fb macina...
ben hakemin o maci art niyetle yönettigini düsünmüyorum tak aksina art niyeti olsaydi 1-2 posisyonda cart diye penalti calardi.
benim elestirdigim nokta M. Topuz`un yumrugunu görmemizlikten gelmemesiydi.
Hakemi o davranisa iten sebebin ne oldugunu göstermek icin o basligi actim.
Yani o basliktaki amac hakemi elestirmek degil, hakeme baski yapan insanlari elestirmek....

Ben 29 yaşındayım, bilmiyorum benden büyük müsün? küçük müsün? ama şunu söyleyeyim, senin kadar bende haftada 9 maçı izliyorum.

Benim anlamadığım,Abdullah Yiğit'in hakemi eleştirmesi seni niçin rahatsız ediyor. Sen kendi işine bak o kendi işine baksın benim istediğim bu.

Sen diyorsunki baskı yüzünden hakem topuzun yumruğunu görmerdi,bu hakem eleştirilmeyipte ne yapılacak tı yani?

Ya arkadaş senin başka işin yok mu? birde benim siteye yeni üye olmamı konu etmişsin tıpkı Abdullah Yiğit'in fotoğrafını,yaşlılığını ettiğin gibi,bırak artık şu takıntıyı amacın nedir senin onu bilelim.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 14:50   #4
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu başlığı kapatın ey site yöneticileri, madem üyelerin istediklerini kurallar çerçevesinde dahi olsa yazmasına izin vermiyor ve hemen siliyorsunuz, neden bu konu başlığı açık duruyor?
sadece sizlerin düşündüğü yönde düşününen insanların yazdıkları yayınlansın diye mi?
Kafam bozuluyor, yeni bir taraftar sitesi kurarım, daha da kimse bu siteye girme ihtiyacı hissetmez, biraz adil olun, yanlı olmayın.
Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başk olmasa.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 14:50   #5
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

senden yasli oldugum kesin
amacim falan da yok
takim 2 senedir yerlerde sürünüyor
bazi seylerin üzerine gidilecegi yerde sürekli sucu hakemlere atmak ne kadar dogrudur o tartisilir
ben maclara ve olaylara objektif bakmaya calisiyorum
atgözlügü ile bakanlar farkli seyler görebiliyor olabilir o da onlarn görüsüdür
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 50sekiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 15:19   #6
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sayin abdullah beyyy her halinden belli koyu bir sivas spor taraftari takii sivassporu sivasin icnden ziyade sivasin disinda gurbette olan hemsehrilerimiz takip ediyor yada destekliyor kimse kizmasin ama bu taraftarlarin abisi büyügü olarakta kendi insanimiza ( lanet okumanizi ) yakistiramadim sivas yönetimi buna bülent hocada dahil imkansizi basardilarr yoktan bi takimi süper lig sampiyonluguna kadar getirip sampiyonlar liginde oynatti simdi bu sivasli halki sivasspor taraftari kaybetmek istemiyorr sehirdeki en büyük degerleriii sivasin istasyon caddesinden ibare baska neyi var 500 m kr den baska .. sag duyu arkadaslar BASKA SIVASIMIZ YOK
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda metin_yilmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 15:35   #7
izmirliyigido
Gast

Konunun daha fazla uzamaması, kişilerin birbirini yıpratmaması ve en önemlisi camiamıza zarar gelmemesi için bu forum SİTE YÖNETİMİNİN ortak kararı ile yorumlara kapatılmıştır !...

Sivasspor'un başarılı sonuçları ile bu konuların unutulacağını umuyor takımımıza başarılar, üyelerimize, taraftarlarımıza ve yazarlarımıza güzel günler diliyoruz ...

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2010, 00:20   #8
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

abdullah beyin yazilarini buyuk bir istahla okuyorum
ve ogun ki yazisinin altina gereksiz ve sacma yorumlar yapanlarada ayrica kizdimm cunki bu adamdan baskasi sivassporun en gercek analizi ve en duzgun yorumunu yapmiyor(.eraydin abide var )ayrica abdullah abi eger ki okursa bu yorumumu lutfen kafaya takmasin onlar sadece bu dunyada yasayan varliklar sakin biz yigidolara kizma senin gibi birinin cok yorumlarina ihtiyacimiz var \
ayrica senin yaptiklarina sivasspor icin nankor olamayiz saygi ve slmlarimla usta kalem usta yorumcu ABDULLAH YIGIT
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2010, 00:44   #9
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abdullah Yigit'in boyle bir yazi yazabilecek kadar kaba birisi olduguna inanmiyorum. Cunku benim tanidigim Abdullah Yigit beyfendi birisidir,
kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın, ucuz ve basit oldugun belli, küstah ve benzeri ifadeleri kullanmasını şiddetle kınıyorum.
Kimin kaç kuruşu var orası belli olmaz, bir önceki yazına hiçbir yorum yapmamıştım, ama bu son yazın sanırım aslında ne kadar zavallı olduğunu gösteriyor. Bi TV programına çıkıp iki laf etmeyle kendini ne sanıyorsun, koskoca Sivas Spor'un hakkını savunan bir tek sen misin?
Altına otobüs çektiğim, deplasmanda mac bileti ayarladigim diye boburlendigin otobüsün parasını, biletlerin parasını sen mü verdin de şimdi kalkmış insanlara hakaret içeren sözlerle artistlik yapıyorsun?
Her yazar, yazdıklarından ötürü elestirilecegini bilir, sen bunu bilmiyorsan demek ki yazar degilsin. Sen insanları kuruslariyla değerlendireceğine git biraz terbiye öğren, onbinlerce insan sırf Sivas Spor hayrına seni dinlemek ve okumak zorunda kalıyor, bu taraftar olmasa seni kimse dinlemez de okumaz da.
Sen bu şehirdeki insanlardan nefret ediyorsan derhal terket bu sehri.
Seni efendi bilirdik ama burnun kalkmış, insanları maddiyatla siniflandiracaksan emin ol seni kuruslariyla satın alacak insan dolu bu sitede.
Bu sitede binlerce insan yazışmaları esnasında birbirlerini eleştiriyor, birbirine kızıyor ama hiç birisi senin gibi ağır hakaretlerde bulunmuyor.
Yasından basından utan, yazdıkların için de derhal tüm Sivas ve Sivas Spor camiasından özür dile. Yok özür dilemem benim kuruslarim cok diyorsan dok ortaya kuruşlarını bakalım kaç kurusluk adammissin. Senin tv de bu taraftar izlemese, Gazete'ni okumasa nereden alacaksın kuruşları? Boykot edilirsen görürsün binlerce insanın okuduğu bir yerde hakaret dolu sözler yazmayı.
Vallahi hocam sözlerinin tamamına katılıyorum. Ayrıca ben yazısına yaptığım yorumda hakemleri eleştirelim ama birazda, yönetimide eleştirmesini istemiştim. Bu yazısında beni de kasteddiyse, kuş beyinli, ukala, sen kaç kurusluk adamsın,köpek gibi sözleride ona aynen iade ettiğimi burdan bildiriyorum. Herkes haddini bilecek takip ettiğim kadarıyla kimse bu yazara , bu şekilde terbiyesizce sözlerle eleştirdiğinide görmedim.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2010, 08:21   #10
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

helal olsun kendını destek sanan fakat rakımımıza ancak köstek olabılen taraftara iyi bir ders oldu buradan sivassoorun aldığı basarısız sonucları sahıslara baglayan bazı taraftar arkadaslar bu yazıdan dersini almıştır inşallah gecen sezon bursa şampiyon oldugunda spor yazarları en buyuk etkenlerden bırısının yerel basın oldugunu söylüyordu biz yerel basına ve takımımıza sahıp cıkalım gerısı gelecektır
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başka, eleştiri, küstahlık

Seçenekler Arama
Stil