Cevap: Maçı değerlendirelim
Tek kelimeyle harika top oynadılar helal olsun bizim çocuklara hepinizin alnından öpüyorum, deplasmanda bundan iyi top oynanmazdı biraz dikkatli olsak yenmiştik bursayı sağlık olsun, eee hakem ********i birkaç kelamda sana söyleyim.... ulan senin kitabın, haysiyetin, serefin yok mu laaaaaaaaaaaaaaan satılmış şerifsiz adam bu kadar göstere göstere bir takım ezilmez Allahından bulasın atılan golde ne var ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann biz hiç mi topa çıkmayalım mücadele etmeyelim mi? her yere düşene çaldın seni Allahın dan bulasın emek hırsızı kitapsız adam madem atılan golde faul varsa ömer in 2. golden önceki hayrettin e yaptğı ne idi adi adaaaaaaaam ulan kaeci kendi adamıyla çanpışıyor sen faul çalıyon vermediğin o gol bizi lig den düşürürse sen vicdan azabından gebermeyecek misin? şimde evine gidip nasıl yatacaksın laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vicdansıııııııııııız emek ve ekmek hırsızı yönetim uyumayıııııııııııııııııııın Allah aşkına bu kaçıncı kardeşim emeklere yazık hangi birini söyleyim içimiz yanıyor nedir bu kabus kardeşim bu vicdansızlara bir dur diyen olmayacak mı? sivas bu kadar mı sahipsiizz duy sesimizi federasyon sizin vicdanınız
yok mu bu topçuların emeği yokmu emeklere yazık bir şehrin kaderiyle bu kadar oynnanmaz hakem sana haram olsun zıkkım olsun adamlar resmen kollanarak aldılar yazıklaaaaaaaarr olsun size hayatım da bu kadar adaletsiz bir maç seyretmedim artık fotbul falan hikaye ortada bazı ********likler dönüyor gibime geliyor.....,
|