Maçta göze çarpanlar : Takım stresi attıkça daha iyi oynuyor. Takım iyi oynadıkça puanlar alıyor. Puanlar alındıkçada agresiflik ve kartlar oyun gereği oluyor. Gerksiz yere kartlar görmüyor.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Sakin ve stressiz oynamanın mükafatını aldık. Maçtan önce Ermanın kadroda olmadığını söylemişlerdi. Onun varlığı bu maçta bize bu maçın dönmesinde bir numaralı etken oldu. Ayrıca bana göre penaltı olması şüpheli olan pozisyonda görülen kırmızı kart oyunun seyrini değiştirdi. Eşit sayıda olsaydık bu maçta yener ama bu kadar farklı olmayabilirdik. Nihayetinde 3 puanı aldık ve böylece hem olası puan eşitliğinde üstünlüğü aldık, hemde 4 puanlık bir refah payı yakaladık.
Maçın en iyisi kimdi : Şüphesiz
Erman diyebilirim. Takım oyuncusu olduğunda onun bir futbol müsabakasına nasıl direk etki ettiğini bu maçta gördük. Gizli koşular seri ve dikine karşı alana geçmeler olağanüstüydü.
Grosicki ço seri oynuyor aklında hep gol atmak ve attırmak var. Hep olumlu işler peşinde, bugünde çok iyiydi. Lakin fiziksel olarak çok zayıf. Oyunda çok efor sarfettiğinden dolayı topa vuracak mecali kalmıyor. Bu durum illaki ilerleyen haftalarda düzelecek ama o bizim on numaramız artık.
Korcanda çok etkiliydi bugün. Yerinde çıkışlar yaptı yan toplarda geçit vermedi. İleri çıkarak kontra toplara izin vermedi. Kırk yıllık kaleci gibiydi maşallah. Karşı karşıya pozisyonlarda bir çok top çıkardı. Kamenar gibi bir isim arkasında bekliyor. Demekki var bir şeyler. Aferin Korcana...
Sedatta bugün sakatlanana kadar çok iyiydi. Şunu farkettim, takımın kötü gidişatında en çok etkilenen, en agresif, en itaatsiz oyuncumuz o oluyor. Ama renkler değişince oda uslanıyor vede sadece oyununa bakıyor. Sağa sola dalaşmıyor. Bir daha aynı hatalara düşmeyecek inşallah. Çünkü sorunsuz bir takımda oynuyor. İşini iyi yaptı sakatlandı, umarım ciddi değildir.
Rada Bugün Kadirin yokluğunu hissettirmedi. Öne çıkmaları oyuncu karşılamalarını vesaire görevlerini layıkı ile yaptı. Mevkii itibarı ile birde kart gördü. Olacak o kadar, ama iyi oyuncu...
Mehmet Nasın bazı maçları hoşuma gitmesede şu dikkatimden kaçmıyor. O, iyi bir futbol zekasına sahip. Ayağına top geldiğinde hemen iyi pozisyondaki arkadaşını görebiliyor. Oyunu çok geniş görebiliyor. Fiziği yettiği kadarını sergiliyor. Lakin dikkat ederseniz top havada iken eğer rakip yanına yaklaşıyorsa hiç müdahelede bulunmuyor. Ama yerini tutuyor kendini çok saklıyor. Oda iyiydi bugün...
Hayrettin iyi niyetli vede ne görev verirlerse sırıtmıyor. Hatalarda yapıyor ama iyi niyetinden ödün vermiyor. Bir pozisyonda rakibe top vermesi tamamen zeminden ve şanssızlığından kaynaklandı.
Uğur da çok iyi oynadı. Yaşlı kurt tecrübesinin avantajlarını çok iyi kullandı. Biraz hırpaladılar ama o yılmadan mücadele etti. Kolay değil rakibin en etkili oyuncusu vardı karşısında...
Maçın en kötüsü kimdi : Galip geldiğinde bazı arkadaşlar gibi hepsi iyiydi demeyeceğim. Gol atmalarına rağmen ben
Eneramo ve
Pedriel'in iyi oynamadığını düşünüyorum. Özellikle Eneramo Kayseri maçından daha vasattı. Mevkisine göre illaki insan bencil olacak ama bu kadarıda fazla...
Maçta göze çarpanlar : Özgüven, özgüven. özgüven... sıkıntımız buradaydı. Gördüğümüz gibi istemek başarmanın yarısı. Evvela isteyeceksinizki başarasınız. Hangi faktörler olursa olsun onlarıda mağlup edeceksiniz. Sıkıntılarımızı aştığımızda takımın neler yapacağı belli. İşte bu maçın gözlemi bu...
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Gerçekçi olmak lazımsa ben beğenmedim. Korktuğum ise şuydu hekem kırmızı kartın etkisi ile bizede bir iki budama yapacak, Mesela Eneramonun ofsayttan sonra ısrar ederek topa vurmasını kartla değerlendirebilirdi. Penaltı pozisyonu ise bana göre ağırdı. İlk defa bize Kuddusi Müftüoğlu çalıştı diyebiliriz. İnşallah Yunus Yıldırım gibi hakemler değilde böyle hakemler yönetir maçlarımızı
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Her hamlesi doğruydu. Helal olsun hocamıza ayakta alkışlıyorum.