Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Şike davasında tarihi karar!
Alt 03.07.2012, 12:39   #61
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Şike davasında tarihi karar!

Alıntı:
HALIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yargitay ne zaman kararini verecek arkadaslar
Dün Rasim Ozan Eylül dedi en gec Aralik 2012 dedi.
Bazi Avukatlar 1 sene diyor. Bazilari 2 sene diyor.
Benim gözlemledigim Avukatlarin bu isin biraz uzamasindan yana. Belkide yeni secim döneminde kararlarin cikmasini istiyorlardir.

Ben bu sene icinde kararin verilecegini düsünüyorum. Cünkü bu dosya diger dosyalardan farkli. O yüzden de 3-4 sene sürecek bir dava 4,5 ayda bitti.
Yargitay asamasinin da diger dosyalara oranla daha cabuk karara baglanacagini düsünüyorum. Yani en gec bu sene karar cikar bence..
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.07.2012, 12:46   #62
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Çılgın Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün Rasim Ozan Eylül dedi en gec Aralik 2012 dedi.
Bazi Avukatlar 1 sene diyor. Bazilari 2 sene diyor.
Benim gözlemledigim Avukatlarin bu isin biraz uzamasindan yana. Belkide yeni secim döneminde kararlarin cikmasini istiyorlardir.

Ben bu sene icinde kararin verilecegini düsünüyorum. Cünkü bu dosya diger dosyalardan farkli. O yüzden de 3-4 sene sürecek bir dava 4,5 ayda bitti.
Yargitay asamasinin da diger dosyalara oranla daha cabuk karara baglanacagini düsünüyorum. Yani en gec bu sene karar cikar bence..
biran once bitsin iyi haberler alalim yeter
Alt 03.07.2012, 13:44   #63
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Verilen cezalar UEFA nın verdiği kararı tekrar gözden geçirmesine ve belkide yeniden bir karar vermesine sebep olabilir, bu da takımımızı tekrar sıkıntıya sokar ve belkide konunun netleşmesini bekleyip yabancı transferlere ona göre karar verecekler, Sabır ya sabır bu kadar şanssızlık olmaz..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2012, 13:44   #64
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yargıtay karar vermekte acele etrmeyecektir.Tedbir kararı verilmemiş,yani başkanımız ve korcan'ın takımla bağlantıları devam edecek,başkanımız başkanlığına devam edebilecektir.Tabii diğerleride ... Bu tür davalar acele görüşülmez.tutuklu kalan olsaydı yargıtay daha acele ederdi.şimdi zarar gören yok..Bu nedenle bu sezon hiçbirşey olmamış gibi gececek belki gelecek sezonda...sonrasında ne olur derseniz.bu kadar kapsamlı bir davada mutlaka bir usul hatası yapılmıştır.yargıtay bu nedenle bozar dosya mahkemeye geri döner tekrar karar tekrar yargıtay..... uzar da uzar.....işte hukuken ne olacak diye soran arkadaşlara cevab....
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2012, 15:29   #65
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hakkımızda hayırlısı ama en erken 1 yıldan önce netleşmez yani bu senede diken üstünde olacaz anladığım kadarı ile
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2012, 16:44   #66
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yargıtay karar vermekte acele etrmeyecektir.Tedbir kararı verilmemiş,yani başkanımız ve korcan'ın takımla bağlantıları devam edecek,başkanımız başkanlığına devam edebilecektir.Tabii diğerleride ... Bu tür davalar acele görüşülmez.tutuklu kalan olsaydı yargıtay daha acele ederdi.şimdi zarar gören yok..Bu nedenle bu sezon hiçbirşey olmamış gibi gececek belki gelecek sezonda...sonrasında ne olur derseniz.bu kadar kapsamlı bir davada mutlaka bir usul hatası yapılmıştır.yargıtay bu nedenle bozar dosya mahkemeye geri döner tekrar karar tekrar yargıtay..... uzar da uzar.....işte hukuken ne olacak diye soran arkadaşlara cevab....
Türkiyedeki adli süreç ile ilgili düşünceleriniz doğru, benim yukarda ifade ettiğim UEFA disiplin kurulunun kararı tekrar gözden geçirebileceği ihtimalidir, korktuğumuz taraf burasıdır.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2012, 11:54   #67
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şike Davası'nda mahkemenin kararına savcı itiraz dilekçesi sundu.

Futbolda şike iddialarına ilişkin davaya bakan Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermertçan, karara itiraz edeceğini belirten süre tutum dilekçesini mahkemeye sundu. Savcı Ermertçan, dilekçede hangi sanıklar açısından karara itiraz edeceğini ise yazmadı.

Mahkemenin kararını açıklamasının ardından sanık avukatları mahkemeye süre tutum dilekçelerini sunarak, gerekçeli kararın açıklanmasının ardından karara itiraz edeceklerini belirtmişlerdi. Mahkemenin kararının ardından duruşmada mütalaa veren Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermetçan da, mahkemeye süre tutum dilekçesini sundu. Süre tutum dilekçesinde hangi sanıklar için itiraz edeceğini belirtmeyen Savcı Ermertçan'ın, mütalaada istenilen cezalardan daha az ceza alan sanıklar açısından itiraz edeceği öğrenildi.

Bu arada davanın sanıklarından futbolcu Mehmet Yıldız'ın avukatı Polat Küçük de, "şike yapmak'' suçundan 1 yıl 3 ay hapis ve 66 bin 640 lira adli para cezasına çarptırılan Yılmaz'a ilişkin verilen bu kararın temyiz edileceğini belirten süre tutum dilekçesini mahkemeye sundu. Dava kapsamında ceza alan diğer sanıkların önümüzdeki günlerde mahkemeye süre tutum dilekçelerinin verilmesi bekleniyor.

Öte yandan bir açıklama yapan Avukat Küçük, ''6222 sayılı Kanun'da geçen hükmün açıklanmasının geri bırakılması, erteleme ya da adli para cezası gibi alternatif cezalandırma yöntemlerinin kullanılamayacak hale getirilmesi Anayasa'ya aykırıdır. Bu hükümlerin iptali için gerekçeli karar açıklandıktan sonra Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunacağız" dedi.

7 ay 15 gün hapis cezası alan Ümit Karan, 1 yıl 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, 1 yıl 3 ay hapis alan kaleci Korcan Çelikay ve 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılan futbolcu İskender Alın da avukatları aracılığıyla süre tutum dilekçesi verdi.

SÜRE TUTUM (MÜDDETİ MUHAFAZA) NEDİR

Mahkemenin verdiği karara, savcılığın ya da sanıkların 7 gün içinde itiraz etme hakkı var. Ancak mahkeme bu süre içinde gerekçeli kararı açıklamazsa, savcılık 7 gün içerisinde "müddeti muhafaza talepli" dilekçe sunar. Bu, savcılığın itiraz hakkının saklı olduğunu ve mahkemenin gerekçeli kararını beklediğini gösterir. Savcılık, mahkemenin gerekçeli kararını hazırlamasının ardından da gerekçeli olarak itiraz dilekçesini sunar. Bu dilekçede, mahkeme tarafından Yargıtay'a gönderilir.

Müddeti muhafaza dilekçesi, esas temyiz nedenlerini belirten dilekçenin (tamamlayıcı dilekçenin) verilmesinden önce, temyiz süresini kesmek için verilen ve yalnızca (temyiz etme) iradesini gösteren dilekçedir.

haberin özeti: Ceza alan saniklarin itiraz etmesi beklenen ve normal durum ama Savcinin itiraz etmesi cezalari yeterli görmediginin göstergesi.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.07.2012, 13:59   #68
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

1 sene daha yaslanmaya haziriz o zaman
Alt 04.07.2012, 14:10   #69
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Suriye ucak dusurdu savas sebebi bunu halka nasil unutturursun fb sivas eses kume fustu sike yapti de yeter unutuldu gitti
Alt 04.07.2012, 14:40   #70
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hepsi hikaye hiçbirşey yok boşu boşuna adamlar yattı bir yıl.hiç kimseye birşey olmaz TAKIMA VE YÖNETİME DESTEĞE DEVAM.boşverin isatanbul medyasını ve kalemşörlerini...
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
davasında, karar, tarihi, Şike

Seçenekler Arama
Stil