Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: LORANT: "FELAKETTI"
Alt 13.03.2006, 14:49   #61
fatih_98
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: LORANT: "FELAKETTI"

canim yavuz kardeşim...14 maçya bi galibiyet dedin demi???..peki bu öndört maçin hepsini mi kaybettik????..hayir..bikere bu olayi bi güzel ayikliyalim da anlaşilir olsun konunun özü!!!...10 hafta sonra nolmuş???rize de son dakkada yenildik ki olabilir burada bi anormalik yok!!!..sonra fener geldi yenildik..gayet tabii..ankaraspor da galibiyeti son dakkada beraberliğe döndü deplasman da alinan bi puan var doğru mu???..beşiktaş geldi ve bizi yendi..besşiktaşin bizi yenmesinde bi acaiplik mi var da ben görmüyorum??biz hergün bu takimlar ile mi oynuyoruz???..ondan sonra güçlü kayseri den bi puan ile dönüldü ki büyük başari bu..kendi evimizde konya ile berabere kaldik..ki bi karşilaştir bakalim konyanin kadrosunu bizimkiler ile???o beraberlik de çok normal..ankaragücü deplasmanında yine puan alindi ki o maçta hem penalti arti buz gibi golu hakem vermedi dakka 78 di sanirim!!!..aradan sonra malatyada bi puan alindi buda hiç deötü bi sonuç değil..arada tüm takimlar düzgün oyuncu alirken biz bütçe gereğe 2 ligden almanya 3 ligden diyarbakirspor dan adam aldik...samsuna yenildik kötü oynadik kabul hemde çok çok kötü ancak o maçta bariz iki penalti verilmedi ve direğe çarpan top var ve anderson abimiz boş kaleye iki tane atamadi...manisa maçi ayni şekilde felakti ben oradaydim takim bişey oynamadi o maçta...ama orada şu görüldükü mesela bi vestel yaptiği transfer ler ile bambaşka takim olmuş zaten şansimiz zayifti oradan puan almaya...galatsaray maçi taktik olarak güzeldi en azindan disiplin vardi güzel oyun zaten bizim takimda bu kardo ile nadir olur yada en zazindan uzun zamana yayamassin..trabzon da zaman zaman süper bi oyun..ondan sonra nihayet erciyes galibiyeti..gerisi mağlum...böyle baktiğimda ben anormal bi durum göremiyorum eğer olaylara dğru bakarsak şu an için bi durum da yok yani..lorant hep hakemlerden şikayetci hakli da adam neler oldu maçlarda..bu kirmizikartlar bikere bariz di artrik onu da versinler canim...yani burda adam laf atmanin hiç bir geçerli sebebin yok..adam gitmek isteseydi zaten siegene giderdi ama gittmedi nedenini allah bilir ben olsaydim giderdim ne gerk varki burda durmaya ??..herkes sadece şikayet ediyor...takimin oyuncularinin hiç birisi dörtü hariç üst düzey değil bu üst düzeyden birisi kalece ikisi defans da bi tane de ortasahada gerise fooooooossssssssssssss!!!..ha adam senden fazla üzülmüştür emin ol çünkü herkes kazanmak ister..ben almanca bildiğim için sana bişey anlatcam kisaca ..trabzon deplasmaninda bizm oyuncular (g.bozkaya)ne zaman geri dönmeye kalksa ..lorant hep vorwaerts ..vorwaerts ..vorwaerts diye bağirdi yani ileri iler iler diye...adam maçlarda hep bunu yapiyor yani adam sen sirf defansi düşünüyon demek biraz tuhafima gidiyor..kadrr bu başka çağre yok..gerets de gerçekçi adam şampiyonluğu garanti edebilirmi???sen herşeyi garanti mi edebiliyorsun yaptiğin işlerde??nolur birakalim bu işlere be canim..allaha emanet ol!'
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 14:50   #62
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Unglücklich -->: LORANT: "FELAKETTI"

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı

Denizli deplasmanında farklı bir mağlubiyet alan Sivasspor'da,
Teknik Direktör Werner Lorant, ilginç bir açıklama yaptı..
"Böyle bir maçın değerlendirmesi yok" diyen Lorant,
bir soru üzerine "Felaketti" yanıtını verdi..

Werner Lorant, ilk yarının bitmesini beklemeden soyunma odasına
gitmesiyle ilgili soruyu "Felaketti...
Daha fazla seyretmeye dayanamadığım için soyunma odasına yol aldım. Sahadaki takım, sanki benim motive ettiğim takım değildi.
Bir gerçek var, böyle maçlara nasıl başlarsanız öyle bitirirsiniz"
diye yanıtladı.
Lorant, bir başka gazetecinin ''12 maç kazanamadıktan sonra geçen hafta 3 - 0 kazandınız. Bugün yine kaybettiniz. Yeniden duraklama dönemine mi girildi" sorusuna sinirlendi..
Lorant, soruyu ''Böyle gereksiz bir soru duymadım.
12 maç kazanamadık, ama kaybetmedik de. Konumuz geçmiş değil.
Bugün sahada ne varsa onu konuşuyoruz" diye yanıtladı..
evet yaw beklenmedik bir yenilgi aldık....
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 14:58   #63
arasan58
Acemi Yiğido

arasan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 arasan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

eyyyyyyy lorant sen bu işi bırak git sivasspor nasıl denizliye yenilir insaf bide dört yedik yazık biz yigidoyuz horoza nasıl kakalanırız bırak git.
arasan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 15:05   #64
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Iyi abi hepiniz haklisiniz.Lorant super,hersey yolunda..
Yahu Allahaskina bir de su acidan bakin.Bu takimin gorevi haftada 1 mac sadece 1 mac oynamak.Kupada zaten yokuz.Olan takimlar ligde de doludizgin.
Bir hafta once 3-0 gibi net bir skor sansli olsaydik en az 7-0 olurdu, ne degisiyorda 1 hafta sonra 4-0 yeniliyor.Buna Nurullah Saglamin dedigi gibi konsantrasyon eksikligi demeyin adama gulerler, neyin konsantrasyonu bu , sampiyonmu olduk? Bir galibiyet bir takimi bu kadar gevsetirmi.Insanin Erciyes galibiyetinin tesaduf olduguna inanasi geliyor.
Kendimizi kandirmayalaim.Bizi ligde anti-futbol diye tanidilar.Diyarbakirda, Erciyessporda bu ligin iyi takimlarindan.Bunlari farkli yenebildiysek neden o maclardaki taktige yakin oynamiyoruz.Oynayan futbolcular ayni futbolcular.
Kenarda daha iyi oyuncular otururken her macta deli seyini beller gibi takima hicbirsey vermeyen Yasir,Ibrahim Aydemir gibi futbolculari oyunculari oyuna alip kurtarici olarak medet ummanin anlami ne?
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 15:23   #65
fatih_98
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sevgili yavuz..bi haftada ne değişir onu biz bilemeyzki ama benim tahminim..bukadar kötü oyunun sebebi bazi oyuncularin...hakikaten kendilerini vermemesi dir..yani maç kaybedilir saniyorum bunda hem fikiris..iyi de oynayamaybilirsin ama kötü mücadele olmaz..bu takim kötü mücadele etmiştir..ve burada en az suçlular hocalar dir bak hocalr diyorum tüm takimlar için geçerli..çünkü hiç bi hoca..yani en azindan ben görmedim..gelsind esinki bugün koşamayin rakibe dikkat etmeyen...bence biraz burada daha çok oyuncularin mantalitesine görev düşüyor..evet yasir konusunda son derece haklisin bence de amabaşka si da yokki???ibrahim yanilmiyorsam hani bu ilk 10 haftata yani süper giden periyoda hep takimdaydi!!ama dediğim gibi bunu bi hocaya sormak lazim..ama soran da çıkmıyor forumun dişandan da bizde bi fikir sahipi olalim!
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 15:33   #66
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

neyse artık önümüze bakalım......
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 16:12   #67
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Neyse Fatih kardes,Burada bircok konuda hemfikiriz ama fikirlerimizi ifade etmeye calisirken birbirimizi yanlis anliyoruz galiba.Hepimizin ortak ozlemi ilk 10 haftada gordugumuz Sivassporumuzu her zaman gormek..Bu Lorantli yada Lorantsiz farketmez.
Benim gucume giden tek sey Hakki gibi futbolcularimizin Turkiyenin en iyi defans oyuncusu benim deme curetinde bulunup gazetelerde boy boy poz vermesi.Ve muteakip macta sahsi hatalarindan hezimete ugramis olmamizdir.Tevazu gosteripte Turkiyenin en iyi defans oyuncusu olup olmadigina kamuoyunun karar vermesini beklese idi bu kadar tepki almazdi.Ayrica yedigimiz 27 golun hepsi bende video goruntuleriyle mevcut.Defalarca izledim.Ayni hatalari devamli yapiyor.En belirgini 1-1 giden macta Fenerbahceli Alexten, dunku macta Denizlinin 2.golunde,Kayseri deplasmaninda Gokhan unalin attigi golde ve bunun gibi 10 tane daha.
Buradaki amacim bir futbolcunun tek tek hatalarini yargilamak degil ama bu da boyle bir gercek iste.Sen ulke capinda bir gazetede en buyuk benim dersen adamida boyle madara ederler.
Sevgilerimle Fatih Kardesim
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 16:12   #68
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Olan olmuş artık..Gençler maçına bakacaz...!!!!!!!!!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 16:30   #69
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hocamı çıkıp oynasın geçen haftada lorant vardı bu haftada geçen hafta müthiş oynadık bu hafta yattık toplam 6 puan daha alırsak yeter altakiler düşünsün daha bizim bu ilk senemiz.paniğe gerek yok.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 16:48   #70
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

hayatta hata yapmayan insan yoktur.belkı günümüzde deyıldık belkıde hatalı oyun oynandı olan olmuş gelecege bakalım. kimse ökuzun altında buza aramasın.şu destek olacak zamandır.ligde iyi yerdeyız bundan sonrasına bakalım..

Seçenekler Arama
Stil