Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
abi başkan konusunda sana katılmıyorum, ama yönetimdeki diğer basiretsizler konusunda haklsıın...zaten başkan kongre sinaylini ve orada revizyona gideceğinin işaretini verdi...devre arası transfer herkesin hem fikir olduğu gibi facia yaşadık ama şu anki tablo kötü değil, hala avrupa hedefi var..başkanın en büyük şanssızlığı yönetimdeki suya sabuna dokunmayanlar...o da koca Sivasın ayıbı...
|
Yalnız mecnun başkanımızda sanki heycan bitmiş yorulmuşluk gibi bir hava gördüm yani talip çıksada SİVASSPORA hemen başkanlığı bırakıp istanbula dönsem elimi ayağımı çeksem gibi bir his oluşturdu
Ayrıca MECNUN BAŞKANIMI ben çok seviyorum çokta savunuyorum fakat transfer politikasında yaptığı hataları kendide biliyor söylüyor ama SİVASIN durumu ortada şuan SİVASSPORUN tokatspor grubunda yarışması lazım dedi biraz haksızlık etmedimi bize kendine ve emeği olan futbolcu kardeşlerimize
bu başarı bir anda olmadı çalışmanın azmin deteğin sonucu oldu demekki bu taraftar ve sen başkanım çok iyi çalışmışsın ve destek olmuşsun ki tokatı geçmişiz biz kendimizi BÜYÜK TAKIM görmeye başlamışken neden böyle SİVASSPORUMUZU küçük düşürücü açıklama yaptın başkanım orada biraz kırıldım sana SEN SİVASSPORU rüyamızda görmeyeceğin başarılar yaşattın AMA SİVASSPORDA SANA ŞUAN HER GİTTİĞİN YERDE BAŞKANIM DİYORLARSA İNSANLAR BUDA SİVASSPORUN sayesindedir ...
Zamanında bülent uygununda böyle bahaneleri oldu Yok efendimm oyuncu gelmiyor SİVASA şehri beğenmiyorlar gibi masallar anlattı SİVASTAN
İzmir gibi Eskişehir gibi şehirlere gitti BAŞARININ B'si yok demekki şehirle gelişmişlikle olunmuyor eğer öyle olsaydı Gayseri şuan 4 .sırada bizim Akhisarla birlikte son sırada olmamız lazım SİVAS KÖTÜ ŞEHİR DEĞİLDİR YAŞAMASINI BİLENE PARİS GİBİDİR
ALLAHA çok ŞÜKÜRDE ŞEHRİMİZ GAYSERİDENDE DİĞER ŞEHİRLERDENDE BANA GÖRE GÜZEL 10 NUMARA