Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetime Soruyoruz?
Alt 03.03.2014, 22:16   #71
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Yönetime Soruyoruz?

Adama sorarlar madem oldoni denen adamın 2kez çapraz bağları kopmuş sen niye aldın ?? Kerim zengin gibi rehabilite edip satıcak mıyız ??

2009da yarım kalan hesabı kapatalım mı ?? yoksa Düşmeyelim ilk 10 yeter yönetim ekibi ne de olsa borç olmadığından parasını tıkır tıkır zaten alıyor mantığı mı ??

Taraftar 2009daki hesabı kapatalım istiyor ama vizyon farkı işte ....
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2014, 23:14   #72
namso58
Acemi Yiğido

50 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 namso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya asabi moralim çok bozuk.. Düşmemeye oynadığımız sezondan bile daha karamsar ve ümutsizim.. Artık yönetimde heyecanını kaybetmiş adamlar istemiyorum..

Scout ekibimiz yok.. Ana başkan var diyor.. Küllüyen palavra..
Neyin pesindesin arkadasim . Baskan sivasin menfaatini dusunmese sivasi borc batagina sokar sonra birakir gider. 5 tl ye biletin satildigi stadin yarisinin doldugu bir kulupten ne bekliyon. Birde en son ne zaman maca gittin.
namso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2014, 00:09   #73
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkan'da ANDERSEN'den masallar anlatıyor.. Yok Djebbur önce kalmak istedi, yok sonra gitmek istedi.. Yok Utaka sakatlanmış.. yok Oldoni iki kez çapraz bağı kopmuş.. Rehabilitasyonu burada devam ediyormuş.. Pes yani Sayın Başkanım pess.. Yok mu Başkanim koca Sivasspor'un ABC Planlari.. Bu kadar mı aciziz.. Ne kadarda heveslendirmistin bizi Carlos ile imza atarken..
Yönetimdeki cimri adamların basiretsizligini kapatmak icin neden konuşurken kem kum ediyorsun.. Benim bildigim Mecnun Başkan böyle konuşmaz.. Ne konuştuğunu cok iyi bilirdi.. Şimdi dava arkadaşlarını satmamak icin kem kum..
abi başkan konusunda sana katılmıyorum, ama yönetimdeki diğer basiretsizler konusunda haklsıın...zaten başkan kongre sinaylini ve orada revizyona gideceğinin işaretini verdi...devre arası transfer herkesin hem fikir olduğu gibi facia yaşadık ama şu anki tablo kötü değil, hala avrupa hedefi var..başkanın en büyük şanssızlığı yönetimdeki suya sabuna dokunmayanlar...o da koca Sivasın ayıbı...
Alt 04.03.2014, 00:24   #74
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

abi başkan konusunda sana katılmıyorum, ama yönetimdeki diğer basiretsizler konusunda haklsıın...zaten başkan kongre sinaylini ve orada revizyona gideceğinin işaretini verdi...devre arası transfer herkesin hem fikir olduğu gibi facia yaşadık ama şu anki tablo kötü değil, hala avrupa hedefi var..başkanın en büyük şanssızlığı yönetimdeki suya sabuna dokunmayanlar...o da koca Sivasın ayıbı...
Yalnız mecnun başkanımızda sanki heycan bitmiş yorulmuşluk gibi bir hava gördüm yani talip çıksada SİVASSPORA hemen başkanlığı bırakıp istanbula dönsem elimi ayağımı çeksem gibi bir his oluşturdu
Ayrıca MECNUN BAŞKANIMI ben çok seviyorum çokta savunuyorum fakat transfer politikasında yaptığı hataları kendide biliyor söylüyor ama SİVASIN durumu ortada şuan SİVASSPORUN tokatspor grubunda yarışması lazım dedi biraz haksızlık etmedimi bize kendine ve emeği olan futbolcu kardeşlerimize
bu başarı bir anda olmadı çalışmanın azmin deteğin sonucu oldu demekki bu taraftar ve sen başkanım çok iyi çalışmışsın ve destek olmuşsun ki tokatı geçmişiz biz kendimizi BÜYÜK TAKIM görmeye başlamışken neden böyle SİVASSPORUMUZU küçük düşürücü açıklama yaptın başkanım orada biraz kırıldım sana SEN SİVASSPORU rüyamızda görmeyeceğin başarılar yaşattın AMA SİVASSPORDA SANA ŞUAN HER GİTTİĞİN YERDE BAŞKANIM DİYORLARSA İNSANLAR BUDA SİVASSPORUN sayesindedir ...
Zamanında bülent uygununda böyle bahaneleri oldu Yok efendimm oyuncu gelmiyor SİVASA şehri beğenmiyorlar gibi masallar anlattı SİVASTAN
İzmir gibi Eskişehir gibi şehirlere gitti BAŞARININ B'si yok demekki şehirle gelişmişlikle olunmuyor eğer öyle olsaydı Gayseri şuan 4 .sırada bizim Akhisarla birlikte son sırada olmamız lazım SİVAS KÖTÜ ŞEHİR DEĞİLDİR YAŞAMASINI BİLENE PARİS GİBİDİR
ALLAHA çok ŞÜKÜRDE ŞEHRİMİZ GAYSERİDENDE DİĞER ŞEHİRLERDENDE BANA GÖRE GÜZEL 10 NUMARA
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bahbaba58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2014, 00:26   #75
DOGU_BEY
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1081 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yalnız mecnun başkanımızda sanki heycan bitmiş yorulmuşluk gibi bir hava gördüm yani talip çıksada SİVASSPORA hemen başkanlığı bırakıp istanbula dönsem elimi ayağımı çeksem gibi bir his oluşturdu
Ayrıca MECNUN BAŞKANIMI ben çok seviyorum çokta savunuyorum fakat transfer politikasında yaptığı hataları kendide biliyor söylüyor ama SİVASIN durumu ortada şuan SİVASSPORUN tokatspor grubunda yarışması lazım dedi biraz haksızlık etmedimi bize kendine ve emeği olan futbolcu kardeşlerimize
bu başarı bir anda olmadı çalışmanın azmin deteğin sonucu oldu demekki bu taraftar ve sen başkanım çok iyi çalışmışsın ve destek olmuşsun ki tokatı geçmişiz biz kendimizi BÜYÜK TAKIM görmeye başlamışken neden böyle SİVASSPORUMUZU küçük düşürücü açıklama yaptın başkanım orada biraz kırıldım sana SEN SİVASSPORU rüyamızda görmeyeceğin başarılar yaşattın AMA SİVASSPORDA SANA ŞUAN HER GİTTİĞİN YERDE BAŞKANIM DİYORLARSA İNSANLAR BUDA SİVASSPORUN sayesindedir ...
Zamanında bülent uygununda böyle bahaneleri oldu Yok efendimm oyuncu gelmiyor SİVASA şehri beğenmiyorlar gibi masallar anlattı SİVASTAN
İzmir gibi Eskişehir gibi şehirlere gitti BAŞARININ B'si yok demekki şehirle gelişmişlikle olunmuyor eğer öyle olsaydı Gayseri şuan 4 .sırada bizim Akhisarla birlikte son sırada olmamız lazım SİVAS KÖTÜ ŞEHİR DEĞİLDİR YAŞAMASINI BİLENE PARİS GİBİDİR
ALLAHA çok ŞÜKÜRDE ŞEHRİMİZ GAYSERİDENDE DİĞER ŞEHİRLERDENDE BANA GÖRE GÜZEL 10 NUMARA
bahbaba kardeşim tokat sporun grubu derken kupa maçlarıdnaki trafiği anlatıyordu sen başını kaçırşmışssın...orada dedi ki akhisara git bursaya gel eskişehire git sivas dön yani bize uzak şehirlerdi, tokat ve elazığ grubunda bizolsak en azından uzaklık sorunu olmazdı, yorgunluk daha az olurdu dedi, kastettiği oydu...
Alt 04.03.2014, 00:34   #76
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bahbaba kardeşim tokat sporun grubu derken kupa maçlarıdnaki trafiği anlatıyordu sen başını kaçırşmışssın...orada dedi ki akhisara git bursaya gel eskişehire git sivas dön yani bize uzak şehirlerdi, tokat ve elazığ grubunda bizolsak en azından uzaklık sorunu olmazdı, yorgunluk daha az olurdu dedi, kastettiği oydu...

Hepsini başından sonuna kadar dinledim doğu bey kardeşim hem kupa grupları için dedi hemde maddi yönden tokatsporla aynı ligte olmak mantıken bunu gerektiriyor dediydi sayın başkanımız
Yarin bir daha izlerim daha emin olmak için ...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.03.2014, 10:08   #77
ali 58
Acemi Yiğido

ali 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 428 ali 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şurda kavga edeceginize stadda tezahurat yapın
ali 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ali 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.03.2014, 10:50   #78
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yönetimde köklü bir revizyon şart ne hikmetse her sezon her kongrede aynı isimler yöneticilik yapıyor kimse bu insanları tanımazken sivasspor sayesinde adamlar köşelik oldu başkan dışında bir kısmı ceplerini doldurmak rant sağlamak amacı taşıyorlar bana göre
Alt 09.03.2014, 14:25   #79
agumus_58
Yiğido

agumus_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 agumus_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sorularımızı başkan hafta başında cevaplamaya çalıştı belki ama artık her şey için çok geç... sezon sonu çok sürpriz yerlerde ligi bitirebiliriz.
agumus_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2014, 15:11   #80
DOGU_BEY
Usta Yiğido

yönetime soruyoruz: Sivasspor avrupa hedefindeyken devra arası transfer yapmayan ve transfer komitesinin başında olan yöneticiler istifa etmeyi düşünüyor mu? ikinci soru hala bu takımda basın sözcüsü olmayacak mı?

Etiketler
soruyoruz, yönetime, yÖnetİme

Seçenekler Arama
Stil