Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 16:24   #81
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1352 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt
Standart --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

İlk önce bu tür bir olay ile karşılaştığımız için çok üzgünüz.Dikkat ettim de neden başka maçlarda bu tür bir uygulama olmadıda bu maç öncesi böyle bir şey yapıldı anlamış değilim.Burada bir artniyet olduğunu düşünüyorum.Zaten maçın hakemide bu maçı Kayserisporun galip gelmesi için programlandırılarak gönderilmiş gibi bir hali vardı.İstanbulda oynanan her maçta bunların daha fazlası yapılıyor tribünlerde.Küfürü tasvip etmiyoruz ama yapılan tahrikleride unutmamak lazım.

Dikkat ettim de konu saptırılmaya başlanmış bazı arkadaşlar tarafından sanki olay küfür olayı değilde sanki 1967_Dernek_Murat ın suçu gibi olmaya başlamış.Bu olaylarda en başta taraftarı yatıştıran kişi Dernek_Murat tır.Murata kimsenin bu konuda haksızlık yapmaya hakkı yoktur.Buraya yazı yazanlar ilkönce Sivassporu Murat kadar sevsinler ondan sonra konuşsunlar.Neyse ben olayı uzatmıyorum.Ben ve arkadaşlarım tribünlerimizin küfürsüz olması için ve daha iyi atmasferler oluşturulabilmesi çabalayacağız.

Başkanımıza bu konuda söz veriyoruz gerekli önlemler alınacaktır.

SAYGILARIMLA....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 16:41   #82
abdurrahim_58
Tecrübeli Yiğido

abdurrahim_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 764 abdurrahim_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaslar bunu lutfen yapmayalım hem kulubumuze zararı var hemde bize.
Çirkin tezahuretlerı bırakalım.
Biz ne dört buyuk takım ne de sıradan bir Anadolu kulubu degılız biz Anadolunun göbegınde olan cok asıl bir takımın taraftarıyız.
Buna dikkat edelim.
abdurrahim_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 17:27   #83
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TFF Türkiye Futbol Federasyon' un Sivasspor- Kayseri karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu Sivasspor yönetimi isteği doğrultusunta sizlere yayınlıyoruz.

Sivasspor Kulubü Başkanlığına 01.04.2007 tarihinde oynanan Sivasspor- Kayserispor müsabakasında, müsabakanın başlamasına 7 dakika kala, beyaz kırmızı kale arkası trübününde bulunan Sivasspor seyircilerinden 400 kadar bir grubun 13 saniye süreyle 6 defa “hepiniz c.... çocuğusunuz” diyerek tezahüratta bulundukları, maçın başlamasına 3 dakika kala, aynı trübünde 400 kadarlık bir grubun bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek 15 saniye süreyle 4 defa tezahüratta bulundukları, müsabakanın aynı trübünden yine 400 kadar bir grubun 20 saniye süreyle 6 defa “Sivas grubu g.... koy’’ diyerek tezahüratta bulundukları 30. inci dakikada aynı trübündeki aynı seyirci grubunun, 18 saniye süreyle 5 defa “bir avuç i.... otur yerine’’ diyerek tezahuratta bulundukları, 34.dakikada aynı trünbde aynı grubun 15 saniye süreyle “.... Kayseri g... başın oynuyor“ diyerek tezahüratta bulundukları, 43. dakikada aynı trübündeki 400 kadar bir grubun 12 saniye süreyle 3 tekrarlı, “hepiniz s... çocuğunuz’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 50. dakikada aynı grubun 10 saniye süreyle 5 tekrarlı “i.... Kayseri’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 51. dakikada Maraton trübünündeki 400 ü seyirci tamamının 8 saniye süreyle, 4 tekrarlı “i... Hakem’’ diyerek tezahüratta bulundukları, 53. dakikada Maraton trübünündeki 4 bin seyircinin tamamının ve kapalının sağ kısmındaki 500 seyircinin tamamının “i... hakem“ diyerek 24 saniye süreyle 12 defa tekrar ettikleri, 55. dakikada Maraton trübünündeki Sivasspor’lu 4bin seyircinin tamamının 14 saniye süreyle, 7 tekrarlı “i.... hakem“ diyerek tezahüratta bulundukları, 61.dakikada havuz tarafı kale arkası trübünündeki Sivasspor’lu 1000 seyircinin, 400 kadarlık bir grubun, 18 saniye süreyle 5 tekrarlı “sahaya ineriz s... z“ tezahuratta bulundukları, 63. dakikada aynı trübünde bulunan 400 kadarlık seyirci grubunun, 20 saniye süreyle 5 tekrarlı “o koltuk ananın a... girsin“ diyerek tezahüratta bulundukları, 74. dakıkada aynı tribunde bulunan aynı sayıdaki grubun 8 saniye süre ile 4 tekrarlı i… hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 83 dakıkada stattaki 8000 sivasspor seyircisinin tamamının 20 saniye süre ile 10 tekrarlı satılmış hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 88 dakikada havuz tarafı kale arkası tribündeki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 8 saniye süre ile 4 defa i…. Hakem diyerek tezahüratta bulundukları, 89 dakikada havuz tarafı kale arkasın tribünündki sivassporlu 1000 seyircinin 400 kadarlık bir grubun 12 saniye süre ile 4 tekrarlı hepiniz o….. çocuğusunuz diyerek tezahüratta bulundukları.
Müsabakanın 52 dakikasında maraton tribünündeki Sivasspor seyircisinin sahaya cok mıktarda metal bilye attıkları. Atılan bilyelerden bırının yardımcı hakemın kafasına ısabet ettıgı macın 55.dakıkasında maraton trıbunundekı sıvasspor seyırcısının sahaya kapalı semsıye attıkları. Atılan semsıyenın tac cızgısınden 1 metre ıcerıde gar tarafı kale arkası tarafındakı aut cızgısıne 20 metre uzaklıkta olan bır noktaya dustugu 57. dakıkada maraton trıbununde bulunan sıvasspor seyırcısının 1 adet bengal atesı yaktığı Ayrıca turnikeden geçen kişi sayısının, 3014 tahmini seyirci sayısının, 8bin olduğu, böylelikle biletsiz seyirci alındığı, 2 Temsilci raporunda belirtildiğinden, konu ile ilgili kulüp savunmasının, 3 gün içinde profösyönel futbol disiplin kuruluna, göndermeniz gerektiği aksi takdirde, savunma hakkından, vazgeçmiş sayılacağını bilgilerinize rica ederim.

TFF Disiplin Kurulu
Başkanımızın dikkat çekmek istediği konu bence herşeyden evvel,önemle dikkate almamız gerek.Saha içerisinde galibiyette alınır,mağlubiyette alınır,sonucunda kaybedilen sadece bir maç veya federasyondan gelecek paralardır.Ama olası bir çirkinlik,kötü tezahurat veya taşkınlıkda uzun yılları alacak onarılmaz bir zarar görürüz kent olarak.
Dahada önemlisi uzun yılların verdiği açlığımızı,hevesimizi doyuran sevğili başkanımız MECNUN OTYAKMAZ'ın emek ve çabaları sonucu geldiğimiz şu nokta,çevremizdeki vilayetlerin gıpta ile bakdığı bir konumdadır.Herşeyden önce başkanımızı arkadan vurmamamız gerekmektedir.
Futbol federasyonu camiası içinde sevilen başkanımızı, sahada ufak çıkar hesabları konusunda yapacağımız kavgalar veya küfürleşmeler ile rencide ederiz.
Bize karşı yapılan bir saldırı varsa muhakkak başkanımız onun hesabını yetkili merciler aracılığınca görür.
Bizim gerçek bir taraftar olarak yapmamız gereken hem stadyum içerisinde hemde stadyum dışarısında kültürlü,efendi saygıder birer taraftar profili ile durmamız gerekmetdedir.Tam destek ve Küfüre şiddete hayır sloganları çerçevesinde hem maddi hemde manevi olarak SİVASSPOR'umuzu desteklememiz gerekmektedir.
Lütfen kişisel veya başka konulardaki çekişmelerimizi saha dışında bırakalım.
Alt 07.04.2007, 17:35   #84
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonun Sivasspor- Kayserispor karşılaşmasındaki yapılan küfürler hakkında, Sivasspor Kulubü başkanlığına göndermiş olduğu şikayet mektubunu üzerine Başkanımız sayın Mecnun Otyakmaz’ın sitemiz aracılığı ile yaptığı uyarılarına ve düşüncelerine sivasspor.com yönetimi olarak destek veriyoruz.

Statlarda çirkin tezahüratın ve şiddetin yeri olmadığına ve bu davranışların Sivas’a ve Sivaslıya yakışmadığına inanıyoruz.Gerçek taraftar takımına her zaman ve her şartta destek olan ve takımına zarar gelmesini önleyen taraftardır.

‘’Spor Sevgi Barış ve Kardeşliktir’’ ilkesinden asla taviz vermeyeceğimizi ve fair play anlayışı içinde olan Sivasspor Kulüp Başkanı ve Yönetimine desteğimizin sonsuz olduğunu bildiririz.

Rüştü Elmas
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 17:59   #85
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Dikkat ettim de konu saptırılmaya başlanmış bazı arkadaşlar tarafından sanki olay küfür olayı değilde sanki 1967_Dernek_Murat ın suçu gibi olmaya başlamış.Bu olaylarda en başta taraftarı yatıştıran kişi Dernek_Murat tır.Murata kimsenin bu konuda haksızlık yapmaya hakkı yoktur.Buraya yazı yazanlar ilkönce Sivassporu Murat kadar sevsinler ondan sonra konuşsunlar.
olay murat hasan ahmet mehmet olayı değil.olay her ne gerekçe olursa olsun kufuru savunma olayı gardaşım.burda murat gardaşımıda başkasınıda tanımam ben.belkı maçtan çıktı o sınırle yazdı yada o an için yanlış dusundu her neyse.burda suçlama murat gardaşımıza olması diye bir durum yok.genel manada kufure karşı bir tepkı var ordada murat o denlı bır yazı yazmış tabı bu raporda gelınce biraz tepki çekti.
ayrıca kimse kimsenin sivasporu ne kadar sevdiğini ne kadar değer verdiğini tartışamaz.çünkü sivasspor belli kişilerin elinde değil.herkese hitap ediyor ve herkesin sevgisinin blinmesini ölçen bir araçta bulunamadı sanırım.
neyse bu kulağımıza kupe olur bundan sonrada bu denlı olaylar olmaz inşallah.görüldüğü gibi herkes stadı yıkar ceza almaz bizimde 40 yılın başında bir olayımız olur satır satır yazılıp onumuze koyulur...
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 19:08   #86
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sayın m. odyakmazın görüşlerine katılıyorum ama TFF nin raporunda ''turnikeden geçen seyirci sayısı 3000 toplam syirci sayısı 8000'' cümlesine deginmemesini hayretle karşılıyorum.Ben maçta 1.kapıdan 6.kapıya gidene kadar biletsiz giren 27 kişi sayabildim.Alan kim mi?tabii ki polisler ve güvenligin saglanmasında hiç bir alakası olmayan güvenlik görevlileri.Sayın başkanın lütfen bu sorunun önüne geçin.bu arada bir paket sigara parasına kıyıpta bilet almayan adamlara yazıklar olsun.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 19:19   #87
çirkinkral
Acemi Yiğido

çirkinkral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 çirkinkral Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
çirkinkral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkanın uyarıları şimdiden etkisi göstermeye başladı,başka forumlarda ben
küfür ederim,bana kimse karışamaz,dayaksa dayak,küfürse küfür
diyenler,stada 5-10 bayan geldi diye küfür edemiyecez mi diye
konuşananlar,bana kimse akıl veremez,ben bildiğimi okurum diyenler...Suçluluk
psikoloji ile olsa gerek biz yapmadık,biz etmedik demeye başladılar.
Şapkanızı önünüze koyun beyler,yaptığınız hatadan dönün ve Sivasspora
yakışır harekette bulunun...
Sürekli söylediğim gibi her ne şartta olursa olsun küfrün,şiddetin bahanesi
olmaz!Sivasın hoşgörü iklimine gölge düşürmek isteyen sayılar az ancak sesi
çok çıkanlar artık bu tavırlarından vazgeçmeliler.Üste çıkmaya çalışmak
yerine,bahanelere sığınma acizliğine girmeden hatalarından ders çıkarmalıdır.
Alıntı:
metin_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel kardeşim fazla dallandırma olurmu

Sevgili hemşehrim bu konuyu enine boyuna tartışmalıyız,Sivasa,Sivaslıya
yakışan sorunları tartışarak çözmektir.
Başkanımız sayın Mecnun Otyakmaz Sivasspora yakışan tavrını yine
göstermiştir ve örnek bir spor yöneticisi olduğunu tüm spor kamuoyuna birkez
daha isbatlamıştır.Diğer başkanlar gibi sorunları görmezlikten gelmemiş ve
statda yakışıksız haraketlerde bulunanları,kendi taraftar sitesinde
uyarmış.Benim anlayamadığım halen bu konuya bahaneler bulunmaya
çalışılması ve yapılan hatalardan ders alınacağına biz yapmadık,biz etmedik
aslında biz yatıştırmaya çalışıyorduk gibi suçluluk pisikolojisi içine
bürünülmesidir.Başkan ne diyor''şapkanızı önünüze koyun'' peki bu sözün
muhatapları ne yapıyor?Bahanelere sığınıyorlar ve yanlış yapıyorlar!
Hiç kimse bir başkasının Sivasspor sevgisini tartışma konusu etmemeli ve
edemez!
Ancak kimsede kendi edepsizliğini Sivasspor sevgisine bağlayıp işin içinden
çıkmasın,Sevgi edebi aşmamalı zaten gerçekten takımını seven,takımına zarar
verecek haraketlerde kaçınır ve kaçınmalıdır.

ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
çirkinkral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2007, 19:35   #88
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

çok dogru kardeş sana katılmamak elde değil..
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 19:46   #89
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Alıntı:
kendal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşa katılıyorum gürün35 sacmalıyor veonu kınıyoruz lütfen herkez sınırları zorlamasın sitenin yetkilileri gürün 35 konuşturuyorsunuz emeği olan insana hakaretler ve küçük düşürücü sözler söylemesine izin veriyorsunuz bu ne böyle lütfen el koyun o insan yüzü yok laftan anlamz biri cezsını verin herkese ceza verip uzaklaştırıyorsunuz söylediğisözler küçükdüşürücü bu taraftara kimse söz söyleyemez herkez gider tek taraftar kalır
Kendal58, benim yazılarımda şahıs olarak kimseye hakaret ve şiddet olmaz ,biz düşüncelerimizi söyleriz ,beni kimse konuşturamaz ben özgür irademle fikirlerimi beyan edebilecek yapıya sahibim beni kimse kullanamaz, benim amacım tam aksine kullanılan gençliğin gözünü açmak ve kullanılmalarını engellemektir.

Sen niçin suçluluk telaşı içinde feveran ediyorsun ki ,kimsenin Sivasspor un aklı selim bilinçli taraftarına söz söylemeye ne gerekçesi olabilirki ?

Benim taraftarlığım Sivassporun tamamını kapsar diyorsan hem çok yanılıyorsun hemde ,sizi gerçekten Sivasspor taraftarı olarak görüyorlarmı sitede yorumları iyi okursan anlarsın sevgili kardeşim.

Yani siz kendinizden başka kimseyi taraftar olarak kabul etmiyorsunuz ne güzel mantık ?

peki 51 yaşında olan benim 60 lı, 70 li, 80 li,90 lı, 2000 li yıllarda Sivasspor için atan yüreğim ne olacak söküp atacakmısın ?

Peki kardeşim sen kaç yaşındasın ve kaç yıldır kendini taraftar olarak görüyorsun ?

Şunu hiçbir zaman unutma Sivassporun bir tek taraftarını dahi dışlama ,kaybetme lüksü yoktur. Ve tüm taraftarların hepsinin yüreği Sivas ve Sivasspor için atar ,senin dahi .........

Burada önemli nokta Tutum ,davranışlarımızda Küfüre ve şiddete karşı olmamız gerektiğidir.

Bak ne güzel diyorsunuz : Hepimiz Müslümanız, Hepimiz Türküz diye.
Peki rakip takım ve taraftarları gavur mu ? veya başka milletten mi ?

Gençler Sizi Sağduyuya ve aklı selime davet ediyorum. Hiçbir şeye saygı göstermesen dahi Bir müslüman genci olarak yaşıma hürmet et.
Önce büyüklerine saygı göstermeyi öğren arkası gelir..........
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA
Alt 07.04.2007, 19:51   #90
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: TFF' DEN SİVASSPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA

Çoğumuz güzel insan olduğumuzu düşünürüz, kimseye kötülük etmediğimize inanırız. Basit bir yaşam üzre yürüyüp giden alçak gönüllü ve kendi halinde kişiler sanarız kendimizi... Oysa işin aslı hiç de öyle değil. Hiç birimiz düşündüğümüz gibi masum olmadığımız gibi, kendimizin nerede ve ne kadar kötülüğü içimizde barındırdığımızı bilmek istemiyoruz, hatta aklımıza getirmeyiz bile
Bu kendini düzeltme, temizleme, doğru düşünme işlemi için elimizde ölçü olarak “Vicdan” denen kutsal bir armağan var. Ölçü olarak ikinci armağanda aklımız ve mantığımızdır. Aklımız, düşüncelerimizi, eylemlerimizi hangi dürtülerin yönettiğini bulduk mu işte o zaman iyi ve güzel bir insan olmanın hazzı doluverir içimize. Doğru düşünmenin, doğru bilginin sevinci…
O zaman hiç farkına varmadığımız değerlerin farkına varır, yüreğimizde derinlik kazanırız. Hangi ulustan olursa olsun, hangi din ve hangi mezhebin insanı olursa olsun insanlara kötü gözle bakmaz, haksızlık düşünmez ve onlara karşı savaşmanın anlamsız ve gereksiz olduğunun derinliğine ve bilincine ererizBilimin, bilginin, teknolojinin ileri olduğu çağımızda, hayvani duyguların, çatışmaların, kötülüklerin bir gün son bulacağına, insanın kendi özgür iradesiyle iyiye, güzele, sevgiye, dostluğa, barışa yöneleceğine olan inancımı hep içimde taşıdım ve taşımaya devam edeceğim
Her şey sivas spor için olsun dostluk ve guzellik içinde.
Lutfen bu konuyu uzatmayalım kimseyi kırmayalım,kırılmayalım saygılarımla.

Etiketler
baŞkanliĞina, kulübü, sİvasspor, tff

Seçenekler Arama
Stil