Alıntı:
kendal58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşa katılıyorum gürün35 sacmalıyor veonu kınıyoruz lütfen herkez sınırları zorlamasın sitenin yetkilileri gürün 35 konuşturuyorsunuz emeği olan insana hakaretler ve küçük düşürücü sözler söylemesine izin veriyorsunuz bu ne böyle lütfen el koyun o insan yüzü yok laftan anlamz biri cezsını verin herkese ceza verip uzaklaştırıyorsunuz söylediğisözler küçükdüşürücü bu taraftara kimse söz söyleyemez herkez gider tek taraftar kalır
|
Kendal58, benim yazılarımda şahıs olarak kimseye hakaret ve şiddet olmaz ,biz düşüncelerimizi söyleriz ,beni kimse konuşturamaz ben özgür irademle fikirlerimi beyan edebilecek yapıya sahibim beni kimse kullanamaz, benim amacım tam aksine kullanılan gençliğin gözünü açmak ve kullanılmalarını engellemektir.
Sen niçin suçluluk telaşı içinde feveran ediyorsun ki ,kimsenin Sivasspor un aklı selim bilinçli taraftarına söz söylemeye ne gerekçesi olabilirki ?
Benim taraftarlığım Sivassporun tamamını kapsar diyorsan hem çok yanılıyorsun hemde ,sizi gerçekten Sivasspor taraftarı olarak görüyorlarmı sitede yorumları iyi okursan anlarsın sevgili kardeşim.
Yani siz kendinizden başka kimseyi taraftar olarak kabul etmiyorsunuz ne güzel mantık ?
peki 51 yaşında olan benim 60 lı, 70 li, 80 li,90 lı, 2000 li yıllarda Sivasspor için atan yüreğim ne olacak söküp atacakmısın ?
Peki kardeşim sen kaç yaşındasın ve kaç yıldır kendini taraftar olarak görüyorsun ?
Şunu hiçbir zaman unutma Sivassporun bir tek taraftarını dahi dışlama ,kaybetme lüksü yoktur. Ve tüm taraftarların hepsinin yüreği Sivas ve Sivasspor için atar ,senin dahi .........
Burada önemli nokta Tutum ,davranışlarımızda Küfüre ve şiddete karşı olmamız gerektiğidir.
Bak ne güzel diyorsunuz : Hepimiz Müslümanız, Hepimiz Türküz diye.
Peki rakip takım ve taraftarları gavur mu ? veya başka milletten mi ?
Gençler Sizi Sağduyuya ve aklı selime davet ediyorum. Hiçbir şeye saygı göstermesen dahi Bir müslüman genci olarak yaşıma hürmet et.
Önce büyüklerine saygı göstermeyi öğren arkası gelir..........