Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı
bu macta bıze beraberlık yetmıyordu galıbıyet lazımdı rıza hoca onun ıcın defansı ılerıye cıkmasını istedi fakat defans gerıye dönemedi trabzonsporun en büyük özelliği cok hızlı oyuncuları olması bırde ılk dakıkada gol yıyınce mecburen bu düzende oynamak gerekti buradan bırcok kişi hayrettin neden görev yerinde oynamıyor da defansın ortasında oynuyor orası sedatın yerı dıye rıza hocayı eleştiriyor daha 3 hafta önce aynı kişiler sedat neden hala bu takımda ahlaksız bır futbolcu gibi acıklamalar vardı ve bu macta sedat oynasa yüksek ıhtımalle kart görecekti ve belkı on kısı kalarak ıkıncı 6 1 lık facıayı yasayacaktık bu defada rıza hocaya sen neden sedatı oynatıyorsun dıye yorum yazılacaktı arkadaslar biz takımımızı destekleyelım bize düşen görev budur lıgın 16. haftasında 10 kışiyle konyayı yendıgımız zamanda rıza hoca vardı takımın başında uzun lafın kısası artık kolay maclarımız var ve herkese inat biz bu ligde kalacağız
|
helal olsun kardesim tum soylediklerine katiliyorum takimimizi desteklemeliyiz gercek sivasspor taraftari zor zamanda takinin yaninda olandir her hafta fikir degistirmek bize yakismaz riza hoca ve yonetimin sonuna kadar arkasindayim ben sahsen ve telafi edeceklerine inaniyorum,,,,, SIVASSPOR KUME DUSMEYECEK,,,, Burada acimasiz elestiri yapip dusmanlari sevindirmeyelim,,,