Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yiğido Gençlik

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!
Alt 05.02.2013, 20:29   #81
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!

Takke düştü kel göründü...

Buraya magdur ayagı yapanların sözde basın bildirisine cevap, yönetime gerek kalmaksızın GERÇEK SİVASSPORLULAR tarafından verilmiştir.

Bunlar Sivassporumuz 2. ve 3. ligdeyken sözde büyükleri destekledikleri için bu takımın başkan adayı bulamadığını ve başkanlıgı belediye başkanlarının yaptıgını bilmezler..

Evli evine köylü köyüne..

Gidin sizin karakterinize uygun takımları destekleyin. Biz ne fb liyiz ne gsli ne de bjk lı.

Bizim maçlarımızdan önce dua olur kalplerde. Elde bira şişesiyle gidilmez bizde maçlara.. O zaman gideceksin Saraçoğluna arenaya inönüye...

Gerçekten istenmiyorsunuz. Bu protestonuzda samimi olun ve bütün maçlarımızı protesto edin.
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 20:34   #82
85200258
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
gogohan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu gruplardan ve grupta bulunan gençlerden ne kadar illallah edilmiş bir durum görünüyor burda.

Durum vahim demekki.

Bu basın bildirisi sadece sivasspor.com sitesine ait bir basın bildirisimi? Yoksa ne televizyonlar söyledi nede gazeteler yazar gibime geliyor. Kimse medyada yer vermez gibi.

Bu grupların durumu, kimsenin umurunda değil, hatta memnunluk var gibi.

Ne yapıyorlarki bu gençler? Bilen varsa anlatsada bizde bilsek.

Geçmiş yazılara göz atarsanız anlarsınız hocam.. Çeşitli arkadaşlar yaşadıklarını ve gördüklerini anlatmışlar.. Birde alanen olan eski futbolcularımıza ana avrat sövmek de var. Trabzon maçı öncesi böle tribünleri yıpratma çabaları var. Seviyesiz tezahuratlar var , Maçın kritik anlarında sahaya pet şişe atmalar var... Varda var.. anlayacagınız
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 20:37   #83
akkara58
Yiğido

90 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 akkara58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gogohan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu gruplardan ve grupta bulunan gençlerden ne kadar illallah edilmiş bir durum görünüyor burda.

Durum vahim demekki.

Bu basın bildirisi sadece sivasspor.com sitesine ait bir basın bildirisimi? Yoksa ne televizyonlar söyledi nede gazeteler yazar gibime geliyor. Kimse medyada yer vermez gibi.

Bu grupların durumu, kimsenin umurunda değil, hatta memnunluk var gibi.

Ne yapıyorlarki bu gençler? Bilen varsa anlatsada bizde bilsek.
bunların en basit lafıı ana avrat la başlarr....büyüğe saygıı bilmezler sakin olun küfretmeyin diyen büyüklerine "hacemmilere" küfürlee cevap verecek kadar kalitelidirler...hayatta bi gayeleri yoktur vatana millete ne faydam var derdi yokturr allah için devlet içinn ailem için ne yaptım derdi yokturr .... varsa küfür yoksa taşkınlık o karakl senin bu karakol benimm gezerler... görevini yapan özel güvenlik görevlisini 10 kişi dövmeyii erkeklik sayarlarr polisin jopunu görünce delikanlılıktan eser kalmaz...geçen sene gençler maçında koltuk kırıpp atarak kulübe ödettikkleri 100 bin tllik para cezası da en büyük maharaetleridir...

delikanlı olsadalarda sözlerinden dönüp bidaha uğramaslar stadaa keşkee ....en büyük temennim o.
akkara58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı akkara58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 20:38   #84
Rallim58
Gast

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takke düştü kel göründü...

Buraya magdur ayagı yapanların sözde basın bildirisine cevap, yönetime gerek kalmaksızın GERÇEK SİVASSPORLULAR tarafından verilmiştir.

Bunlar Sivassporumuz 2. ve 3. ligdeyken sözde büyükleri destekledikleri için bu takımın başkan adayı bulamadığını ve başkanlıgı belediye başkanlarının yaptıgını bilmezler..

Evli evine köylü köyüne..

Gidin sizin karakterinize uygun takımları destekleyin. Biz ne fb liyiz ne gsli ne de bjk lı.

Bizim maçlarımızdan önce dua olur kalplerde. Elde bira şişesiyle gidilmez bizde maçlara.. O zaman gideceksin Saraçoğluna arenaya inönüye...

Gerçekten istenmiyorsunuz. Bu protestonuzda samimi olun ve bütün maçlarımızı protesto edin.
Üstad kantarın topuzu biraz kaçmış gibi..

Alt 05.02.2013, 20:41   #85
akkara58
Yiğido

90 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 akkara58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
az bile söylemiş...
akkara58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı akkara58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 20:47   #86
85200258
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Valla hocam şu kritik Trabzon maçından önce şu sözde basın bildirisi ciddi anlamda bardağı taşırdı... Bize göre taraftarlık karşılıksız sevmek fedakarlık etmektir (maddi- manevi). İşe girmeden önce son 5 tl mi maça verip maçta çok hüsranla döndügümüz olmuştur. Ancak kimseden bi menfaat beklemedik. Kimse bize sahip çıksın demedik. Sahip çıkma ne demek oluyor? paranı verir maça girersin ya da para vermez maça giremezsin. Sistem bu kadar basit.

Bu takımın bir avuç beleşciye ihtiyacı yok!
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 20:50   #87
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1476 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bir kere Taraftar Grubunun uğramış olduğu vefasızlık, üzüntü ve hayal kırıklığının tarifi olmaz-olamaz. Ne olursa olsun bir yöneticinin çıkıp bu çocuklara sahip çıkması gerekiyordu. Nihayetinde tonlarca yol tepip gelmişler. Buna vesile olanda güzide bir Şirket. Demekki her şartta destek mevcut. Ondan sonrada çıkıpda kimse bize destek olmuyor. Taraftar maça gelmiyor demesin. Tabiki eleştirilerede herkesin kapısının açık olması lazım. Maçlara gelip arkalarını dönüyorlar yada bağırarak belirtiyorlar protestolarına...

Örneğini bir kaç sezon önce Fenerbahçe maçında yaşadık. Bir çok yanlışlıklara maruz kaldık. Ama bu gurupdaki arkadaşlar sitemiz aracılığı ile bir daha desteklememe kararı aldılar. Saygı duyulması gereken bir durumdu. Lakin bir şeyler değişti ve tekrar desteğe yöneldiler. Bunada saygı duyuyorum. Peki şimdi maçlardan neden el etek çekiyorsunuz bunun mealini çözemiyorum. Ben birçok taraftarı hem tvlerden seyrettim hemde yaşadım. Bunu şöyle bir anektodla açıklayayım.

Geçen hafta Türkiye 3. Liginde Kastamonuda bir maç oynandı. Kastamonuspor-Çorumspor maçı... Bu maç gündüz maçı idi. Fenerbahçe maçından önce gideyimde hem hava alayım hemde maç seyredeyim dedim. Stada yaklaştığımda bir tezahürat gürültüsü ile o tarafa yöneldim. Bir baktımki Çorumspor taraftarı ben diyeyim 30 kişi siz diyin 50 kişi bağırıp tezahürat yapıyorlar. Çok hoşuma gitti ve yanlarına gittim selam verip kendimi tanıttım. Açın bakın puan durumuna. Çorumsporun puanı sadece 1, ve bu adamlar taa Çorumdan 2 minibüs çıkıp gelmişler. Neden gelmişler biliyormusunuz. Armanın sevdasına gelmişler tabikide. Gerçekten çok etkilendim. Tribünde yerimi aldım ve maçı izlemeye başladım. Çorumspor yasaklı ve oynayacak oyuncuları yok. 1 kişi 23 yaşında diğerleri 17-18 yaşında ortaokul lise talebeleri. Taraftara baktım olanca güçleri ile tezahürat yapıyorlar. Kastamonuspor ise onlara şaşkın gözlerle bakıyor. Maç 5-0 bitti ve o çocukları her iki kulüp taraftarı ise ayakta alkışladı. O Çorumdan gelen taraftar ise işte can alıcı o tenkit tezahüratlarını yaptılar ''Bizleri bu hale getiren utansın'' Yani adamlar onca soruna onca sıkıntıya rağmen ve küme düşmeleri hemen hemen haftalar öncesinden garantilemelerine karşın o armanın kutsallığı ile takımlarına desteğe gelmişler. Gelmişler vede protestolarınıda yapıyorlar.

Şimdi biz ne yapıyoruz. İki grubun kavgalarını seyrediyoruz. Bir olumsuzluk karşısında hemen mızıkçılığa başlıyoruz vesaire vesaire. Tamam kabul ediyorum, haklısınızda, size yapılanlar çok doğru bir davranış değil. Yerden göğe kadar da kızmakla haklısınız. Özellikle de belirteyim sizin yerinizde ben olsam belki daha fazlasını bile düşünebilirdim. Lakin kısa bir zaman sonrada yaptığımın ARMA'ya ihanet olduğunu düşünür düşüncemden hemencecik dönerdim. Kimseye akıl vermek değil amacım. Ama önümüzde uzun haftalar uzun aylardır beklediğimiz bir Trabzon maçı arefesinde bu düşüncelerinizi savunmam imkansız. Birlik olmak varken, omuz omuza bağırıp çağırıp oraları cehenneme çevirmek varken. Özellikle neden bu maç öncesinde bu kararı alıyorsunuz tırnak içerisinde soru işareti....

Yine diyorum size yapılanlar çok yanlış ama sizin yaptıklarınızda yanlış arkadaşlar. Hadi maça maça beylerrr çok konuştuk...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 20:56   #88
Rallim58
Gast

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla hocam şu kritik Trabzon maçından önce şu sözde basın bildirisi ciddi anlamda bardağı taşırdı... Bize göre taraftarlık karşılıksız sevmek fedakarlık etmektir (maddi- manevi). İşe girmeden önce son 5 tl mi maça verip maçta çok hüsranla döndügümüz olmuştur. Ancak kimseden bi menfaat beklemedik. Kimse bize sahip çıksın demedik. Sahip çıkma ne demek oluyor? paranı verir maça girersin ya da para vermez maça giremezsin. Sistem bu kadar basit.

Bu takımın bir avuç beleşciye ihtiyacı yok!
Anlatılanların boyutunun bu kadar vahim olacağına ihtimal vermezdim. Bazı durumlar "gerçek yiğidoya" yakışmayan hal ve hareketler.

Bizim gibi 3. liglerden, toprak sahalardan gelenler bilirler, çocuk yaşlarda (7-8) iken bizde "ağbi beni yanında alsana" çok dedik ve stadyuma girdik. Ama bugün görüyoruz ki hatta anlatılanlara bakılırsa cocuklardan daha çocuk olanların varlığı, hatta koca koca insanların beleş verilen biletleri sattıkları hiç hoş değil... İnşaallah bu anlatılanlar yanlış bilgilerdir...

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 21:01   #89
85200258
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Anlatılanların boyutunun bu kadar vahim olacağına ihtimal vermezdim. Bazı durumlar "gerçek yiğidoya" yakışmayan hal ve hareketler.

Bizim gibi 3. liglerden, toprak sahalardan gelenler bilirler, çocuk yaşlarda (7-8) iken bizde "ağbi beni yanında alsana" çok dedik ve stadyuma girdik. Ama bugün görüyoruz ki hatta anlatılanlara bakılırsa cocuklardan daha çocuk olanların varlığı, hatta koca koca insanların beleş verilen biletleri sattıkları hiç hoş değil... İnşaallah yanlış bilgilerdir...

Evet abilerimizden bizi içeri sokmasını isterdik. Keşke herşey o kadar masumca devam etseydi.. Şimdide bazı ufaklıklar hala bu kadar masum. Ancak sigaraya içkiye para bulup 5 tl maç biletine para bulamayıp (!) maça bedava girmeye çalışan veya girenlerde var.

Sivas trübünlerinin acilen içindeki yabancı maddeleri atıp özüne dönmeleri gerekiyor.
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.02.2013, 21:02   #90
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 488 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaş millet hala deplasmanda stada girememesini bizim yönetime bağlıyor kardeşim siz hiç mi deplasmana gitmediniz anlamıyorum ki.ya süperligdeki takımların tamamına yakının bilet satışı biletix.ten yapılıyor sivas gibi 1-2 istisna hariç.siz kalkmışsınız burdan taa istanbul.a gitmişsiniz.neymiş biletler gelmemiş neymiş biletler pahalıymış.ya pahalısını geçtim orada biletlerin tükenme ihtimali bile var.siz neye güvenip de bu kadar rahat gidiyorsunuz.bu biletix denen kurumun neden sitesi var.bi zahmet biletinizi ordan ayarlayıp gitsenize. sonra bazı arkadaşların dedikleri üzerine söylüyorum.bazıları para bile almadan gitmiş resmen dediklerine göre.bir anımı da ben paylaşıyım o zaman.

bundan 2 yıl önce olması lazım kayseri.de 4-1 yenildiğimiz maça gittik.kuzenim,ben,babam,tanıd ıklar falan kendi aracımızla gittik maça.stada bi vardık ki misafir tribün girişindeki gişelerde çoluk çocuk toplanmış bekliyor.orada öğrendik ki yiğido gençlik adlı topluluk otobüs kaldırmış.toplamış çoluğu çocuğu getirmiş.ya kardeşim siz ne yapıyorsunuz ? otobüse aldığınız adamda bilet parası bile yok nasıl geliyor bu adamlar.bu bahsettiğim kişiler de en az 30 kişi öyle biletsiz,parasız deplasmana gelmiş.sonra deplasmanın dönüşünde doğru mu bilmiyorum ama takımın otobüsünün önünü kesip takıma sövmüşler diye duydum.

hatta mecnun başkan da bunlara iyi bir azar çekmiş.en azından öyle bir duyum aldım.ben geçen sene de ligdeki 3-3 lük gençlerbirliği deplasmanına gittim ve başka o sıralarda başka bir şehirde olduğum için biletimi biletix.ten aldım ve 19 mayıs stadı gişesinde sadece ismimi söyledim ve bir zarf içinde bana ait biletleri verdiler ve arkadaşlarımla rahatça stada girdik.

ama yine kapıda sivas.tan otobüslerle gelen biletsiz,parasız birileri bekliyordu kapıda.bu adamları nasıl getiriyorsunuz deplasmana aklım almıyor.öyle yönetime sallayana kadar bi kendi yaptığınız organizasyonlara göz atın.

ben 2 deplasmanda bu kadar olaya şahit oldum.siz satışını başka klüp ve kurumların yaptığı biletlerin hesabını bizim yönetimden sormaya kalkıyorsunuz.mevzu 10 otobüsle gitmek değil gerekirse 2 otobüs gidin ama giden adamlara bi bakın bileti,parası var mı acaba diye.

sorumsuzluğunuzun beraberinde getirdiği hataları şimdi yönetimin suçu gibi göstermeye çalışmayın.

sivas.ta kale arkasına 5 lira para vermeyen adamdan deplasman taraftarı olmaz !!
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı alboran'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
basin, basın, bildirisi, bİldİrİsİ

Seçenekler Arama
Stil