Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.03.2013, 22:54   #81
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şans eseri kazandık diyorsunuz ama maç görüntüleri sizi yalanlıyor.5 dakikalık maç özetini bir kere daha izleyin;ilkyarıda Kamil kaleciyle karşı karşıya,Eneramo iki şık çalım ve şut az farkla dışarda ki gol olsa tartışmasız sezonun golü,Rajnoch bir kornerden gelen ortada kaydı vuramadı.İkinci yarıda Atıf 2 yüzdeyüz pozisyona girdi,Erman Kamilin ortasına kafa vurdu zamanlamayı ayarlasa çok şık bir gol,Eneramo kalesahasında bir pozisyonda golü yapamadı ve kornerden 3.golü attık.
Demen o ki sahada ne yapdığını bilen yüreğini ortaya koyan bir takım vardı ta ki Hayrettinin talihsiz pozisyonuna kadar orda bile Kadir rakip oyuncuyu atağın başlangıcında faulle durdurması gerekirdi ama FAİR PLAY için yapmadı ve sadece refakat etti.
Maci naklen seyreden bir insana yalancimi demek istiyorsunuz,ben kimseyi bir olaya inandirmak zorunda degilim.Gördükllerim ve inandiklarim dogrultusunda yazarim,baskalari yazimdan hoslanmiyor diye cizgimdende ayrilmam.Nabza göre serbet vermem....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 22:58   #82
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
poyrazer5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hayrettinin kendisi çıkmak istemiş. rıza hoca da çıkarmış. işin aslı bu..
bilip bilmeden konuşma.
sen her şeyi bilip ona buna laf yetiştiriyorsun ya yeter değil mi?
Alt 31.03.2013, 22:59   #83
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
poyrazer5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eki eki eki eki. çok komik lan, gülmekten öldüm.bravo sana arkadaşım. nerden buluyorsun bu soğuk esprileri..
saygı duyarım kardeş...
Alt 31.03.2013, 23:04   #84
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kardesim Akhisara kaybettigimiz puan 6 Mersine 5 Orduya 3.. Sadece su puanları söylüyorum baska seyde söylemiyorum. Söylemeye yazmaya kalksak roman olur. Eskişehir Kasımpasa evimizde bize tek kale oynadı. Genclerbirligi macında 11 defans oyuncusunu oyuna sokup zorla bize gol yedirtti. Bursa Besiktas Galatasaray hatta yendigimiz bana göre en güzel futbol oynadıgımız mac Kayseri macıdır O macta bile korkudan sahaya bakamıyorduk trübünden. ALLAHIM ne olur bitsin mac diye dua ediyorduk. Bu futbolun nesi güzel. Bu hocanın neyi basarılı halen merak ediyorum. Ben Rıza hocayla buradaki herkesten daha cok toprak olurum. Yıldızelliyim kendim. Ama SİVASSPORA babamın katkısı degilde zararı oluyorsa onada git derim. Burda bizi bölmek isteyen sinirlerimizle oynamak isteyen insanlar bunu asla basaramayacaksınız. Bir günde sizlerde Rıza Calımbay gibi tarih olacaksınız ve bizler gene burda olacagız.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.04.2013, 00:01   #85
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 616 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Tv 58 den mac icin muhtesem baslik" yigido orduya acimadi" oha be maci kaybedecektik
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fatihcan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.04.2013, 07:34   #86
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maç oyun olarak değerlendirildiğinde teknik farklar ortaya çıkıyor.Ali çamdalı bank asya orjinli, bizim kadir süperlig.Hangisini alalım.saha yerleşimi pas oranı,hucum varyasyonları bunların hepsinde ordu bir adım önde.oyun kalitesinde biz öndeyiz.ama teknik fark dedik ya!
gelelim saha dışı olaylara;
hocanın hataları var ama bu şekilde tepki çirkin.mendil organizasyonu yapalım ispanyadaki gibi.hele hayrettine yapılanlar.tamam hatalıydı.ama amatörden bu seviye ye çıkmış,milli takıma çağrılmış,maç alışkanlığını kaybetmiş bir hayrettin.Ayrıca o pozisyonda hatanın % 50 si kadirin pası ordamı beklersiniz.
Kötü olsa bile bizim bence kalan tekdeğerimiz.o sebeble hayrettinin gönlünü almamaız lazım.
SEZON SONU HERALDE RIZA HOCAM DA VEDA EDER.BENİM ADAYIM METİN DİYADİN!
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2013, 08:51   #87
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1627 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Bu maça gelen seyirci sayısı kombinelerde dahil 5 bin 670....
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.04.2013, 08:52   #88
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maci naklen seyreden bir insana yalancimi demek istiyorsunuz,ben kimseyi bir olaya inandirmak zorunda degilim.Gördükllerim ve inandiklarim dogrultusunda yazarim,baskalari yazimdan hoslanmiyor diye cizgimdende ayrilmam.Nabza göre serbet vermem....
Ben size yalancı demedim,Türkçenin azizliği işte.Maçı naklen izlediğinizi biliyorum.Seni üzdüysem hakkını helal et.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.04.2013, 09:11   #89
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben size yalancı demedim,Türkçenin azizliği işte.Maçı naklen izlediğinizi biliyorum.Seni üzdüysem hakkını helal et.
Estafurullah o nasil söz,ilk okuyusta bana o cümleniz biraz sitemkar geldi.Hepsi bundan ibaret.Herhalde tarafimdan yanlis algilandi,saglicakla kal.Hersey gönlünce olsun.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.04.2013, 09:40   #90
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 554 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O değil de, Grosicki dakika 60 olunca çıkmaktan bi hal oldu. Piech de Facebook'taki sayfasında Grosicki ile bi resmini koymuş bir sürü yazı yazıyor. Lehçeden çevirisinden pek bir şey anlaşılmıyor ama anlaşılan adam "buraya gelen aklımı .." noktasına ulaşmış.

Sene sonunda herhangi bir takım (kasımpaşa olur, eskişehir olur vs.) Piech ve Grosicki'yi alıp çatır çatır oynatırsa eğer on yıl dalga geçilir bizimle haberiniz olsun.

Maça gelince, iki gün önce bir yakın arkadaşım rüyamda sizin maçı gördüm 3-2 yendiniz dediği için benim için pek heyecan olmadı Şaka bir yana direk maç 3-2 bitecek diye izliyodum, öyle de oldu tesadüfen.

Hayrettin çok kötü oynuyor, tamam kabul, ama neden kendisi bunun farkında değil? Tribünde ben olsaydım küfür etmezdim ama eden gençler de Hayrettin'in mazisini bilmiyorlar, bu nedenle doğal olarak (tıpkı Doğa gibi) takımın en kötüsünü protesto ediyorlar. Tüm goller ya Hayrettin'in, ya Kadir'in ya da eğer varsa Uğur'un bireysel hatasından yeniliyor kaç maçtır.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Soyözen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil