3 büyütülmüşler zor alır Brezilyalı ve Rus oyuncuları Carlos faktörünü tercih ederler
Bursaspor başkanından sonra biraz zor toparlar kendilerini ertuğrul sağlamda yok
Trabzon büyükten ne diye sayıyorsun adamlar bank asyayı çalıştırmış hocayı getirdiler eski oyuncularını ( yani döküntüleri) toplama peşinde
Hoca faktörünün yanında bir de maddi durumları düşünerek bu diğer 5 takımı yazmıştım sonuçta bu futbolcular zevk için top oynamıyorlar profesyoneller kimse alacağı parayı Carlos'la çalışabilmek için yarısına veya 3'te 1'ine kadar indirmez
3 büyütülmüşler zor alır Brezilyalı ve Rus oyuncuları Carlos faktörünü tercih ederler
Bursaspor başkanından sonra biraz zor toparlar kendilerini ertuğrul sağlamda yok
Trabzon büyükten ne diye sayıyorsun adamlar bank asyayı çalıştırmış hocayı getirdiler eski oyuncularını ( yani döküntüleri) toplama peşinde
bank asya da teknik direktördü ama adam kaliteli ve takımı gayet iyi top oynuyor bizim kupa maçlarını hatırlayın
__________________ Hedef belli değilse yolun önemi yoktur
Hayırlı olsun, takıma faydalı olacağına inanıyorum. Yerinde transfer. İstedikte gelmemişti kırgınız küskünüz gibi çocukca yorumlara gerek yok. Özbeöz sivaslı olupta Antalya Spora 3 kuruş için kaçan. beşiktaş maçlarında sivassporlu futbolcuların üzerine yürüyen futbolcuların olduğu yerde bunların lafı bile edilmez.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı B.Demirci'a Teşekkür Ediyor...
hayırlı olsun bazıları geçen yıl arada niye gelmedi demiş şartlar şimdi uygun şimdi geldi bu bizim milletimiz her şeye bi bahane bulur git messiyi al gel boyu kısa der
Aynen gardaş aynen. Carlosunda boyu kısa ama neyseki hoca olarak geldi
Turan 59 a diss mi attınız basınıza bela açtınız Turan bey bir futbolcu yada oyuncunun adının yanına efendi kelimesi o kişi yandı artık rıza efendi gitti sıra burhan efendi geldi dua edeyimde karamik efendi yazmasın bana
__________________ Ölmek Var Düşmek Yok
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karamik'a Teşekkür Ediyor...
Turan 59 a diss mi attınız basınıza bela açtınız Turan bey bir futbolcu yada oyuncunun adının yanına efendi kelimesi o kişi yandı artık rıza efendi gitti sıra burhan efendi geldi dua edeyimde karamik efendi yazmasın bana
sen hala dalganı geç bakalım. işin ciddiyetini anlayamamışsın. turan abim tesislere gidip bu takımdan bülent'i kovmuş adam. şimdi beni kovar mı kovamaz mı dalgası geçersen, üç vakte kadar ocak dışısın!
hayirli ugurlu olsun, siradan bir oyuncu oyle çok ozeligi yok