MAÇ´IN ARDINDAN
Teknik Direktör Bülent Uygun, maç sonrasında yaptığı açıklamasında “Gerçek Sivasspor’u herkes izlemeye başladı. Çaykur Rizespor maçının ardından bu maç bizim için çok önemli idi. Galibiyet serisini devam ettirmek zorunda olduğumuzu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. .
Hiçbir maçın seyircisiz oynanmasını istemem. Sakaryaspor’un durumunu biliyorduk ve ona göre hazırlandık. İyi bir hazırlık sonrasında hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Sporcularımızı(aslanlarımı)kut luyorum. İşte Yiğido bu “ dedi
Yardımcı Antrenör Esar Karaberberoğlu
Sakaryaspor'u deplasmanda yenen Sivasspor'un Yardımcı Antrenörü Esar Karaberberoğlu, "Bu maç bizim için çok önemliydi, kazanmayı da bildik" dedi..
Sivasspor Antrenörü Esat Karaberber 3 puanı hak ettiklerini ifade ederek, "İki haftadır yükselen bir form grafiğimiz vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk. İki haftadır Sivas'ta kar ve buz nedeniyle yeterince çalışamadık. Hafta başında Sakarya'nın Karasu İlçesine gelip çalışmaları burada sürdürdük. Bu maça iyi hazırlandık. Bu maçı çok önemsiyorduk" dedi.
Futbol adına gereken güzelliklerin hepsini yaptıklarını düşündüğünü anlatan Karaberber, şöyle konuştu: "Keşke Sakarya'nın ateşli, muhteşem taraftarı da bu güzel futbolumuzu seyredebilseydi. Seyircisiz bir maç kimse için iyi değil. İnşallah, bundan sonra böyle seyircisiz maçlar oynamayız. Bir Sakaryalı olarak Sakaryaspor'un şu an içinde bulunduğu durumdan üzüntü duyuyorum. İnşallah, onlar da toparlanır ve lazım olan puanları toplar. Onlara bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum"
İstikrarlı çalışmaları devam ettirmek istediklerini söyleyen kırmızı beyazlı takımın başarılı oyuncusu Hayrettin ise, "Sakarya'nın içinde bulunduğu durum ve seyircisiz bir maçla birlikte biraz daha stresli olacaklarını düşünüyorduk. O stresli oyunu kendi lehimize çevirmek için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. İlk dakikalarda gelen gollerle birlikte Sakarya'nın direnci biraz daha kırıldı. Bu direncin kırılmasıyla rahatlık bize daha da yansıdı ve çok iyi bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. İstikrarlı çıkışımız üç haftadır devam ediyor" dedi.
Sivassporlu Murat Gözgelmez ise, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirterek "Bunun bilinciyle çıktık sahaya ve kazandık. Bu galibiyeti de Bülent hocamıza armağan etmek istiyorum. Hakkı abinin sakatlığı da bizi üzdü. Kendisine geçmiş olsun diliyorum" diye konuştu.
"Köprünün altından çok sular akar"
Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Sivasspor yenilgisi sonrası verilen seyircisiz oynama cezasının anlamsız olduğunu söylerken, "Köprünün altından çok sular akar. Ligde daha çok maç var" dedi..
Şaban Yıldırım şöyle konuştü: "Öncelikle Sakaryaspor'a seyircisiz maç oynama cezası verilmesi çok anlamsızdı. Bu gerekçeyle saha kapatılacaksa, bizden önce 4-5 takımın daha sahası kapatılmalıydı. Bu taraftar cezayı haketmedi. Cezalar kişiselleştirilmeli. Teknolojik imkanlar var. Birkaç kişinin hatası herkese maledilmemeli. Bugünkü maç seyirci olmadığı için zevksizdi. İlk 11 dakika içinde yediğimiz iki gol bizi oyundan düşürdü. İkinci yarı biraz daha iyiydik. Ama istediğimiz sonucu alacak oyunu oynayamadık. Köprünün altından çok sular akar. Ligde daha çok maç var. Biz kalacağımıza inanıyoruz. Kimse teslim olmamazı beklemesin
|