Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı
İlk önce şunu söylemek isterim ki gerçekten dün şok bir mağlubiyet alarak çok üzüldük.Keşke maçı alıp şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalasaydık ama olmayınca olmuyor işte...
Ama burdan şu konuya özellikle deyinmek istiyorum.Aceba 2 senedir şampiyonluğa oynayıp bize bu heyecanı yaşatan futbolcular uzaydan mı gelmişti.Bu başarıyı yapan futbolcular yine bu futbolcularımız ve bu teknik heyet değilmiydi?
Taraftarlık bazılarına göre 5tl verip maça gelip maçı izleyerek sadece takımı gol atınca sevinip takımı gol yediği zaman destek yerine her top kaybedişlerinde tepki göstermek mi?Ya da maçada gitmeyip burda yani bilgisayar başında takımı yerden yere vurmak mı?
Biz Yiğido Gençlik olarak şu ana kadar çoğu deplasmana giderek onları yalnız bırakmadık ve takımımızı iç sahada da her zaman nefesimizin sonuna kadar destekledik.Yeri geldi evimize gidemedik, yeri geldi uykusuz kaldık, yeri geldi hayatımızın en önemli sınavlarına girmedik, yeri geldi bağırmaktan boğazımız şişti, yeri geldi kavga ettik ama hiç bir zaman yılmadık.Bütün bunları sadece Sivasspor sevdası için yaptık..
Şimdi soruyorum size bizim kadar mı üzüldünüz ki bu kadar tepki gösterip inancınızı kaybediyorsunuz..
Biz onlara sonuna kadar inanıp, sonuna kadar güveniyoruz ve sonuna kadar da desteğimizi hiç aralıksız vereceğiz..İster şampiyon olsun ister olmasın hiç farketmez..
Surda bir gedik açtık, mukaddes mi mukaddes,
Ey kahpe rüzgar! Artık ne yönden esersen es..
|
Bizler dün Antalya'da Sivaslılar Derneği'nde maç bitiminde kahrolduk,3 maçı kazanıp Gençlerbirliği maçından sonra takımımız Sivas'ta şampiyonluk turu atarken Antalya'da nasıl kırmızı beyaz bayraklarla konvoy yapacağımızı hesaplıyorduk.Top yuvarlaktır diyoruz,3 tane topumuz girmeyince girmiyor,direklerden dönüyor,KONYA deplasmanında 2 ,Fenerbahçe kupa maçında 2 topumuz direkten döndü,bunun adı şanssızlıktır,takımımız dün ilk yarıda tamam kötü bir futbol oynadı ama 2.yarıda gerçekten güzel futbol oynadık,gerekli golleri atamadık.Ben hala fikstür olarak Beşiktaş a göre daha avntajlı olduğumuzu düşünüyorum,Beşiktaş ın 2 deplasman maçı düşmeme mücadelesi veren Ankaragücü ve Denizli ile deplasmanda,diğeri ise derbi maç Galatasaray ile.Ama bakıyorumda bizim taraftarlarımızın bir kısmı şimdiden şampiyonluk ümidini kaybetmiş.İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bu sezon bizim en önemli maçımızdı,tamam taraftarımızda önceki yıllara göre bir gelişme var ama,ne olurdu o statta 90 dakika boyunca herkes ayakta olsa,90 dakika boyunca bir uğultu olsa,rakip daha maç başlayınca puan almasının mucize olduğuna inansa,Biz önce taraftarlık görevimizi tam yapalım,ondan sonra eleştirmeye hakkımız olsun takımı.Ben bizim futbolcularımızın önmüzdeki 3 maçı da kazanabileceklerine inanıyorum.Futbolcularımız karakterli insanlar.Ama bize büyük başarılar,gururlar yaşatan,kendisine minnettar olduğumuz Bülent Uygun birazcık basına az konuşsun,sivri demeçler vermesin,Sivasspor için antipati oluşmaya başladı kamuoyunda,bizler gurbette bunu net olarak görebiliyoruz,Sivasta olsak belki kendi içimize o kadar farketmeyebiliriz.
Futbolcularımızın yüksek karakterleri ile kalan 3 maçta gerekli puanları alacaklarına ve Beşiktaş ın yaşayacağı puan kayıpları ile şampiyonluğa ulaşacağımıza sonuna kadar inanıyorum.