Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 25.04.2005, 17:54   #1
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1333 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=4]Arkadaşlar ilk önce Dünkü tribün shovundan dolayı herkese teşekkür ediyorum.Ama Çılgınlar 58 arkadaşlarım sizde tribün shovunu kendinize maletmişsiniz..Şu gözüken resimde sadece çılgınlar58 mensuplarımı var...Lütfen oraya gelen 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği mensuplarını ve tribünlere renk katan Serhat abinizi unutuyorsunuz :lol: :lol: Neyse yinede herkese Teşekkürler...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 18:28   #2
ali_58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ali_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Unuttuğumuz için ksr bakma serhat abi sana ve 1967 taraftarlar derneğinede teşkkür ediyorum ha biz ha siz hiç farketmez biz iki dernek artık tek yüreğiz..
ali_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.04.2005, 18:30   #3
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bir başkadır sivasspor taraftarı.İyi günde kötü gününde yanında..Çünkü biliyoruz ki bizim sevgimiz maç sonuçları ile azalmıyor.Futbolcular gün geliyor çok iyi oluyor gün geliyor forumsuz olabiliyor.Bizlerde her zaman yanlarında olup gereken desteği vermeye çalışıyoruz.Herşeyden önce tüm sivas düşmanlarına karşı bu inanç bizi şampiyon yapacak.İsterdik bu gün manisayı yenip sabahlara kadar eğlenelim ama olmadı.
Bundan sonra her maçımız final..Hiç bir provakasyona alet olmadan inancımızı tribünden sahadaki futbolcularımıza yansıtarak yanlarında olacağız.Bıkmadan yorulmadan görevimizi layıkı ile yapmak zorundayız.Bu gün dünden daha çok birlik içinde olarak kırmızı beyaz sevgimizi haykırmalıyız.Çok CEFALAR çektik ama hiç bir zaman TERKETMEDİK..
BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ[/quote]

HELAAAAALLLLL SİZE SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR.ANTALYADA SİZLERLEYİM GARDASLARIM.
Alt 26.04.2005, 04:17   #4
enbuyuk58
Yeni Yiğido

enbuyuk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 enbuyuk58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
[size=4]Arkadaşlar ilk önce Dünkü tribün shovundan dolayı herkese teşekkür ediyorum.Ama Çılgınlar 58 arkadaşlarım sizde tribün shovunu kendinize maletmişsiniz..Şu gözüken resimde sadece çılgınlar58 mensuplarımı var...Lütfen oraya gelen 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği mensuplarını ve tribünlere renk katan Serhat abinizi unutuyorsunuz :lol: :lol: Neyse yinede herkese Teşekkürler...[/size]
Serhat abi sen çılgınların başında mı duruyosun..
Ayrıca ben 1967 derneğine gidip oturduğumda falan şimdi 58 taraftarlar derneğini açanların geceleyin gizlice 1967 dernek binasına çok afedersiniz ama hayat kadını getirdiklerini felan duydum..hatta derneğinizi alıp bilmem napın gibi laflar ederek ayrılmışlar..ordan ayrıldıktan sonra kendi derneklerini açmışlar..şimdide o kadar olayın üstüne sabahleyin kalkıp ilk iş olarak birbirlerine ağır ithamlarda bulunan iki dernek gerçekten birleştimi..burda yazılıyor ama ben duyunca inanamadım..ayrıca 1967 derneğine nasıl üye olabilir serhat abi..bide dediğim gibi sen çılgınların başkanlığınımı yapıyosun..
Seni seviyoruz serhat abi saygılarla..
Bu hafta geldik maça..az buçuk tribun görmüşlüğümüz var..ama maalesef maraton tribun yeterli kalabalığı sağladığı halde tezahurat yapmasını bilmiyor..daha doğrusu tezahurat bilmiyor..allah sana kolaylık versin..
o kalabalıktan o ses çıkmamalıydı..herkes tribun şowdan bahsediyor ama senin de bildiğin gibi kırmızı beyaz, arada sıra da alkışla sivas tan başka bişey yoktu..bide bu iki dernek çılgınlar58 grubunda mı birleşti..bi şu olaya açıklık getir abi..çılgınlar devam mı edecek..yeni bir isimmi olacak..

cevap için şimdiden saol serhat abi.
enbuyuk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.04.2005, 11:36   #5
asil58
Yiğido

15 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asil58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gardas sen ne dediğinin farkındamısın kım 67 derneğine hayatkadını atmıs sen kulaktan duyma sözlerle nasıl bu suçlamayı yapabiliyorsun eğer elinde bir belgen ve kanıtın varsa göster bütün sivas görsün o zaman.Neden bu suçlamaları yapıp şimdi tek yürek olmus iki derneğin arasına girmeye çalışıyorsunuz YAPMAYIN AYIPTIR.Hem nasıl maraton dan ses çıkmamış golu yedikten sonra maraton mu susmuş yoksa maç bedava diye getrilen o 200 kişilik liseli çocuklarmı susmuş.
Çılgınlar 58 e de gelince, biz başkaları gibi hiç bir zaman aldığımız biletleri kara borsada satmadık aslanım.ÇILGINLAR 58 1967 den BERİ var bundan sonrada olacaktır.
asil58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.04.2005, 11:49   #6
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BU KAVGALAR ÇOK AYIP HİÇ YAKIŞMIYOR.LÜTFEN.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.04.2005, 12:00   #7
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya çılgınlar 58 1968 den beri var bunda sonrada devam edicek bunun başka yolu yok herşey gelir geçer özellikle silahlı askerler ama çılgınlar 58 bir ömürboyu sürer
serserilerin_prensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.04.2005, 12:01   #8
asil58
Yiğido

15 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asil58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ARKADASLAR GAZA GELMEYIN BU YAZIYI YAZAN KISI YENICERI Züppelerinden biri
asil58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.04.2005, 12:50   #9
CEVIK
YASAKLI ÜYE

CEVIK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOKCEVIK FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=7][/size]ARKADAŞLAR SİZLER TEK KELİMEYLE HARIKAYDINIZ BUNLAR ANLATILAMZ ANCAK YAŞANIR BEN SİZLERİ KAPALI TÜRÜBÜNDEN ALKIŞLADIM BIRAVOO ARKADAŞLAR AYRICA MİSAFİR PERVERLİGİNİZ İÇİNDE BİRKEZ DAHA SİZİ ALKIŞLIYORUM

SAYGILARIMLA
CEVIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.04.2005, 21:19   #10
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 941 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
enbuyuk58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Serhat abi sen çılgınların başında mı duruyosun..
Ayrıca ben 1967 derneğine gidip oturduğumda falan şimdi 58 taraftarlar derneğini açanların geceleyin gizlice 1967 dernek binasına çok afedersiniz ama hayat kadını getirdiklerini felan duydum..hatta derneğinizi alıp bilmem napın gibi laflar ederek ayrılmışlar..ordan ayrıldıktan sonra kendi derneklerini açmışlar..şimdide o kadar olayın üstüne sabahleyin kalkıp ilk iş olarak birbirlerine ağır ithamlarda bulunan iki dernek gerçekten birleştimi..burda yazılıyor ama ben duyunca inanamadım..ayrıca 1967 derneğine nasıl üye olabilir serhat abi..bide dediğim gibi sen çılgınların başkanlığınımı yapıyosun..
Seni seviyoruz serhat abi saygılarla..
Bu hafta geldik maça..az buçuk tribun görmüşlüğümüz var..ama maalesef maraton tribun yeterli kalabalığı sağladığı halde tezahurat yapmasını bilmiyor..daha doğrusu tezahurat bilmiyor..allah sana kolaylık versin..
o kalabalıktan o ses çıkmamalıydı..herkes tribun şowdan bahsediyor ama senin de bildiğin gibi kırmızı beyaz, arada sıra da alkışla sivas tan başka bişey yoktu..bide bu iki dernek çılgınlar58 grubunda mı birleşti..bi şu olaya açıklık getir abi..çılgınlar devam mı edecek..yeni bir isimmi olacak..

cevap için şimdiden saol serhat abi.
size=13]EN BÜYÜK58 KARDEŞİM BENİ TANIRSIN BELKİ BEN MUSTAFA ABİN BÖYLE YAZILARI SAKIN BİR DAHA YAZMA BİZ BAŞKANIMIZ MECNUN ABİNİN SÖZÜNE GİDEREKTEN STADYUMDA BİR ARADA OLMANIZI İSTİYORUM.DEDİĞİNDEN DOLAYI STADYUMDA BİRLEŞTİK.BİZ ÖBÜR DERNEĞİN YÖNETİCLERİYLE DE KONUŞTUK VE SİZİN İÇİNDE OLAN PİSLİKLERİ STADYUMUN İÇİNDEN ATIN DEDİK VE ONLARDA DEDİĞİMİZİ KABUL ETTİLER .SETTE BİR KİŞİ DURSUN DİYE BİR TOPLANTI YAPTIK .KARAR ALINDIKTAN SONRA SERHATI SETE ÇIKARDIK VE 3 HAFTADIR HARİKA YALNIZ ŞUNUDA SÖYLÜYÜM STADYUMDA BERABERİZ.DIŞARIDA ONLAR KENDİ DERNEKLERİNDE BİZ KENDİ DERNEĞİMİZDEYİZ.YALNIZ SENİ TANIMAK İSTERİM.YARIN KENDİNİ BANA TANITIRSAN SEVİNİRİM.BİR DAHA BÖYLE YAZILAR YAZMA O SATDYUMDA BİZİM DERNEKTENDE 150 KİŞİ VARDI KENDİNE MAL ETME BİR İNTERNETE RESMİNİZ ÇIKMAYLA ELİNİZ AYAĞINIZ DOLAŞTI.
YALNIZ ŞUNUDA SÖYLÜYÜM SERHAT ÇILGINLARIN BAŞKANI DEĞİL 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'NİN ÜYESİ VE STADYUMDA 2 DERNEĞİNDE TRİBÜN SORUMLULUĞUNU YAPIYOR.ÜYE OLMAK İSTERSEN 3 ADET FOTOĞRAF,1 ADET KİMLİK FOTOKOPİSİ VE YILLIK 18 YTL AİDAT GEREKİYOR.

ADRES:SELÇUK İŞHANI 4.KAT NO:409
TELEFON:0346 221 1967...
[/][/size][/quote]
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır