Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: MERKEZ TAYFA
Alt 28.02.2007, 11:16   #1
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: MERKEZ TAYFA

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetim kurulu ile oturup taraftarların tribünde birleşmesi konusunda çok güzel bir karar almıştık.Bu kararı da Konyaspor maçında uygulamaya geçirdik.Konyaspor maçında Merkez ve 1967 Sivasspor Genç Taraftralar Derneği yanyana idi.Çılgınlarda bu oluşuma destek verdi.Ben daha önceki yazımda dedimki artık kimse bu sitede ve başka sitede polemik olacak konularda yazılar yazmasın bu birliktelik bozulmasın dedim.Ama bazı arkadaşlar halen bizim adımıza kimse açıklama yapmasın bizim grubun adına kimse konuşmasın demişler.Ben zaten kimsenin grubu adına konuşmadım.Ortada bir DEVRİM var.Bu devrimi lütfen kimse bozmasın.Tribünde birliktelik olsun diye ben 1 haftadır yönetimde konuşmadığım yönetici kalmadı.Bu işi düzene koyalım diye önayak oldum.Ama halen bazı kardeşlerimiz bunu anlamak istemiyorlar.Bundan sonra oynanacak olan Bursa maçında herkes ayrı olsun her kafadan bir ses çıksın daha mı iyi.Lütfen beyler burada grupların daha üstünde bir SİVASSPOR var.Herşey onun başarısı için.

Melih1 diye bir arkadaş sen kimsin sen hepsinin başındamısın diye söylemiş.Ben kimsenin başı değilim.Ben o Tribünde benden küçük olan herkesin abisiyim.Beni bu camia bu tribünler yıllardır tanır.Eğer ki bu işi yapamazsam zaten bırakırım.

Burdan bütün Yiğidolardan bütün gruplaradan İstirhamım Lütfen bu ambiansı bozmasınlar.Tribünler uzun bir aradan sonra Konya maçında mükemmel bir birliktelik gösterdi.Bu birliktelik bozulmasın.Ara bozuculara izin vermeyelim.

SAYGILARIMLA....
serhan gardaş sen elin den gelenin fazlasını yaptın vehala dayapmaya çalışıyorsun ve hala senin ne anlatmak istedini anlamayan aarkadaşlarımız var hiç ken dini yorma vede hiç bu polamiklere gir me senden ricam sepet koluna herkez yoluna biz hiçbir gurubu sahiplenmek veyada bir gurubun üstün de etki olmak gibi bir düşün cemiz yok her kez gurubunun hayrının gör sün yeterki sivas spora desteklesin leren güzel şey ler yapanı herzzaman destekleriz bu polemiklerde burda bitsin
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: MERKEZ TAYFA
Alt 28.02.2007, 18:14   #2
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: MERKEZ TAYFA

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yönetim kurulu ile oturup taraftarların tribünde birleşmesi konusunda çok güzel bir karar almıştık.Bu kararı da Konyaspor maçında uygulamaya geçirdik.Konyaspor maçında Merkez ve 1967 Sivasspor Genç Taraftralar Derneği yanyana idi.Çılgınlarda bu oluşuma destek verdi.Ben daha önceki yazımda dedimki artık kimse bu sitede ve başka sitede polemik olacak konularda yazılar yazmasın bu birliktelik bozulmasın dedim.Ama bazı arkadaşlar halen bizim adımıza kimse açıklama yapmasın bizim grubun adına kimse konuşmasın demişler.Ben zaten kimsenin grubu adına konuşmadım.Ortada bir DEVRİM var.Bu devrimi lütfen kimse bozmasın.Tribünde birliktelik olsun diye ben 1 haftadır yönetimde konuşmadığım yönetici kalmadı.Bu işi düzene koyalım diye önayak oldum.Ama halen bazı kardeşlerimiz bunu anlamak istemiyorlar.Bundan sonra oynanacak olan Bursa maçında herkes ayrı olsun her kafadan bir ses çıksın daha mı iyi.Lütfen beyler burada grupların daha üstünde bir SİVASSPOR var.Herşey onun başarısı için.

Melih1 diye bir arkadaş sen kimsin sen hepsinin başındamısın diye söylemiş.Ben kimsenin başı değilim.Ben o Tribünde benden küçük olan herkesin abisiyim.Beni bu camia bu tribünler yıllardır tanır.Eğer ki bu işi yapamazsam zaten bırakırım.

Burdan bütün Yiğidolardan bütün gruplaradan İstirhamım Lütfen bu ambiansı bozmasınlar.Tribünler uzun bir aradan sonra Konya maçında mükemmel bir birliktelik gösterdi.Bu birliktelik bozulmasın.Ara bozuculara izin vermeyelim.

SAYGILARIMLA....
serhan abi senin arkandayız dediklerin çok doğru her kulubun bir tane taraftar grubu var ve ses ordan geliyor bizde 3-4 grup var hepsi ayrı yerlerde hepsi birleşip tek yurek halinde bağrılmalı buna destek verelim
Alt 01.03.2007, 09:09   #3
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1318 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Sevgili Emreciğim;
Benim anlatmak istediklerimi aslında sende iyi biliyorsun.Bizim amacımız grupların üstü stadyum içerisinde bir birliktelik.Yoksa ben kimsenin grubu adına konuşma yapmam ve yapamamda.Bu hafta biz bu işe baş koyduk ve başarılıda olduk.Bundan sonrada neden olmasın.Hem ortada savunulacak bir durumda yok.Sataşma yok savunulacak bir durumda yok.Artık bu polemiklere son verelim önemli olan tribünümüzün başarısı önemli olan Sivassporun başarısı.Biz zaten birleşme falan var demedik.Sadece tribünde bir oluşum var dedik.Yoksa Merkez Tayfa ayrı Çılgınlar58 Ayrı 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği ayrıdır.Benim anlatmak istediğim ve önayak olmak istediğim mevzu ise Tribünde birlikteliktir.

Bu hafta Sakaryada renk ayrımı yapmaksızın insanlar birararaya gelebiliyorsa biz aynı renklere gönül vermiş insanlar aynı tribünde destek vermeyelim.Lütfen artık bu polemikleri bırakalım ve artık destek veremeye devam edelim.

TÜM SİVASSPORLULARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: MERKEZ TAYFA
Alt 26.02.2007, 20:50   #4
FranzFerdinand
Yeni Yiğido

4 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FranzFerdinand ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: MERKEZ TAYFA

Sakarya - Bursa macinda 10 farkli takimin taraftarlari birlikte mac izliyor, biz Sivassporlular yan yana mac izleyemiyoruz. Komedi !!
FranzFerdinand isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.02.2007, 11:40   #5
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

serhan kaburcuk arkadaşım sen orada sivasspor tribunleri ile ilgili bir sorunda bana ulaşacaksınız yazmışsın bende bunu sordum tek sorumlu senmısın dıye bılgı ıstedım sende verdın teşekkur ettim...
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.02.2007, 17:54   #6
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

fazla söze gerek yok yazılan kelimeler cümleler ortada neyin ne demek istediğine siz karar verin....
Alt 01.03.2007, 01:05   #7
1967_DERNEK_NAİL
Yiğido

1967_DERNEK_NAİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 1967_DERNEK_NAİL isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
merkez_tayfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fazla söze gerek yok yazılan kelimeler cümleler ortada neyin ne demek istediğine siz karar verin....
bah canım kardeşim bn buyazına hiç bişi demiyorum senin dedin gibi fazla söze gerkyok bende diyorumki herkezin sepet koluna herkez yoluna
1967_DERNEK_NAİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 02:18   #8
YaGmUr_58
Acemi Yiğido

YaGmUr_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 683 YaGmUr_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1967_DERNEK_NAİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bah canım kardeşim bn buyazına hiç bişi demiyorum senin dedin gibi fazla söze gerkyok bende diyorumki herkezin sepet koluna herkez yoluna

haklısın abi... o zaman kımın ne oldugu ortaya cıkıyor...1967.....
YaGmUr_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.03.2007, 02:27   #9
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Serhan gardasim hakli.artik trubunlerde birlik olmanin zamani geldide geciyor bile.Ben Serhan gardasimi yillar oncesinden tanirim,Sivassporumuz 3.ligdeyken birlikte destek veriyorduk takimimiza,ozamanlar daha cok baglilik daha cok birlik beraberlik vardi.Ben 5 yildir yurtdisinda olmanin derin uzuntusunu yasiyorum.yillar boyu destek oldugum takimimin maclarini ozetlerden izleyerek yetiniyorum,yalniz ben degil yurtdisinda yasayan bircok Sivassporlu.
Artik tek cati altinda toplanip tek ses olarak takimimiza destek verilse cok daha iyi olmazmi?Her kafadan bir ses cikacagina,butun stadyumdan ayni ses yukselse harika olur.Hem rakip futbolcu uzerinde baski kurulmus olur,hem kendi futbolcularimiz taraftardan destek alir,boylece daha iyi sonuclara imza atariz.
Insallah stad disinda olmasada stad icinde mac esnasinda tek yurek tek ses olup SIVASSPORUMUZA gereken destegi verirsiniz.
Ayrica burada kim buyuk kim kucuk,kim sozsahibi kim degil polemiklerine girmenin hic geregi yok,sitemizi yalnizca Sivassporlular degil diger takimlarinda taraftarlari ziyaret ediyor,onlari lafsahibi etmeyede gerek yok
atalarimizdan dedigi gibi KOL KIRILIR,YEN ICINDE KALIR
Alt 01.03.2007, 06:24   #10
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

MERKEZ TAYFA YI BÖYLE BİR ORGANİZASYONDAN DOLAYI TEBRİK EDERİM.KEŞKE BENDE SİVASTA OLSAYDIMDA BERABER TEZAHÜRAT YAPARDIK

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAKTAN GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
merkez, tayfa