Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: taraftardan protesto
Alt 01.09.2007, 21:15   #1
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: taraftardan protesto

1,5 milyon sivaslının yaşadığı istanbulda 15 kişi ne kadar güzel bir durum
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2007, 21:39   #2
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN dedik yola çıktık, bu yolda SİVASSPOR değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara...
Alt 02.09.2007, 00:36   #3
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN dedik yola çıktık, bu yolda SİVASSPOR değilde başka şeyleri düşünenler bize katılmadı ve bugün orada bulunmadı. Onlarada yazıklar olsun...

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara...

Selam aynen katiliyorum size cok haklisiniz,tebrik ederim sizi bu güzel yazinizdan dolayi tesekkürler.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: TARAFTAR´DAN PROTESTO
Alt 02.09.2007, 10:03   #4
ekingölü
Tecrübeli Yiğido

ekingölü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 ekingölü Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TARAFTAR´DAN PROTESTO

Arkadaşlar hemen ön yargılı olmayın tatil aylarındayız,çoğunluk memlektye gitti.Az kimse katılmış ama bayağıda ses getirmiş.Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
ekingölü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: taraftardan protesto
Alt 02.09.2007, 20:12   #5
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: taraftardan protesto

[QUOTE=ErdalGüler;244037][B]Bugün orada olupda Sivasspora destek veren herkes anlından öpülecek derecede bir onurlu davranış götermişlerdir. Hepsine saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum. Burada yok efendim ben 10 kişi gelirim yok bilmem kaç kişi getirirm işte mutlaka oradayım diye söyleyen ve gelmeyenlere bir çift lafım var. Gelmedinizde ne oldu? ben söyleyeyim bize birşey olmadı, biz onurlu bir şekilde basın açıklamamızı yaptık ne için SİVASSPOR için, siz ne yaptınız klavye başından sallamaktan başka... Şimdi burada bir sürü yazı yazanlar olacak vay efendim istanbulda şu kadar adam var niye bu kadar katılım oldu, falan filan ama bunu söyleyenlerin çoğu istanbullular olacak, onlar sanal alemde kimi kandıracak sadece kendini, bugün orada sivassporlu gözüküp kalbinde sivasspor aşkı olmayan 1000 kişi olacağına orada Sivasımıza canı gönülden sahip çıkan 15 kişi olması benim için daha önemlidir.

Not: Gerçekten gelmek isteyipte iş vb. durumlardan gelemeyen arkadaşlarım sözlerime alınmasınlar. Bu sözler yüreğinde gerçek Sivasspor aşkı bulunmayanlara..arkadaşlar inanın ben bile bu protesto olayını bu gün öğrenmiş oldum ve gidenleretşk
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.09.2007, 15:07   #6
ceyhun58
Acemi Yiğido

ceyhun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceyhun58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

arkadışım göstermiş olduğunuz özveriden dolayı hepinize teşekkür ederim.
ceyhun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2007, 22:00   #7
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

pazar günü istiklal caddesinde bir yürüyüş yapılsa daha etkili olurdu artı sadece siteden duyuruldu bu olay tv58 den olsa daha etkili olurdu. yada önce sivasta kalabalık bir ropluluk yapsa spor kamuoyunun ilgisini çekip ordan birde istanbulda yapılacagı yönünde ulusal kanllara bilgi verilse daha etkili olurdu. istanbulda sırf 700 tane sivas il ilçe ve köy dernekleri var herbirine haber verilse ve her birinden 1 temsilci gelse 700 kişi olurdu.

orada bulunan ve eylemi gerçekleştiren 15 yigidoyu tebrik ederim
Alt 01.09.2007, 22:06   #8
Nightbird
Acemi Yiğido

Nightbird - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Nightbird isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
pazar günü istiklal caddesinde bir yürüyüş yapılsa daha etkili olurdu artı sadece siteden duyuruldu bu olay tv58 den olsa daha etkili olurdu. yada önce sivasta kalabalık bir ropluluk yapsa spor kamuoyunun ilgisini çekip ordan birde istanbulda yapılacagı yönünde ulusal kanllara bilgi verilse daha etkili olurdu. istanbulda sırf 700 tane sivas il ilçe ve köy dernekleri var herbirine haber verilse ve her birinden 1 temsilci gelse 700 kişi olurdu.

Nightbird isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2007, 22:15   #9
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Recep abi Tv58 ile görüştü ancak bununla ilgili bir yayında bulunmadılar. Bununla birlikte o 700 tane derneğin 3 hatta 2 tanesinin bir araya geldiğine şahit olmadım. Lafta kolay bu sözler işte şu kadar dernek var 2 adam gönderse bilmem kaç kiş yapar deniyor, gönderse yapar bunu unutmayın ve ben böye bir etkinliğe sivas derneklerinin hiç temsilci gönderdiğine şahit olmadım... Burada en büyük eksiklik sivaslılar vakfında bence, çünkü bu derneklerinde organize edilmesi lazım ama vakıf buna ön ayak olmuyor neyse anlayacağın olmuyor öyle lafla...
Alt 01.09.2007, 22:05   #10
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: taraftardan protesto

15 kişi haaaa vay şer.......ler ya.....
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla