nerde sivas biz ordayız heyyy izmir tayfası size sesleniyorum ben yanlış okuyorum sanırım yalçın abim bişiler yazmış onada organize bişiler yapalımmı mesela evine baskın yapıp zorla hancıya getirelim ne dersinz organizasyonun adıda yalçın abi hancıya
sen bilirsin abi istersen gelmemeyi dene bi bu arada yalçın abinin evine hareket saati 15,00 duyanlar duymayanlara
Fatih abi, gelin babamı kurtarın. Bende bu sayede gelirim sizinle. Hep beraber seyredelim !.
Fatih abi, gelin babamı kurtarın. Bende bu sayede gelirim sizinle. Hep beraber seyredelim !.
tamam abim söle babana gelmesin eğer yenersek bizde ankaraya gitmeyiz misafir herzaman gelir ama bu anbiyansı bidaha bulamayız yalçın abi yalçın abi baksana nolur sende hancıya aksana fulya abim gelcek baban bak baskılara dayanamıcak ya biz ndn bu kadar istiyoz çünki yalçın abi gerçekten kalbimizde ayrı bi yer edindi abi nolur gel beyazın tarkanı çağırmasına dönmesin bu iş
lay lay lay lay lay lay laaayyyyy siiivaaasspooooooooorrrrrrrr sivas gol gol gol sivas gol gol gol sivas gol gol gol hey kervancı nere? giderim bree hancıı ne var orda kervancı? ulubatlı mehmetyıldızın cincon fethi var emmioğlu gol gol gol