ben bir kere bizim stadda şahit oldum 2-3 sene önce.maçın olduğunu bilmeyen birisi geçiyodu fener atkısıyla ne olduğunu anlamadan 3 kişi üzerine atladı sonrada atkıyı yaktılar
EVET KARDEŞİM ÇOK HAKLISIN. BİZİM SİVASTA TARAFTAR KÜLTÜRÜ MAĞLESEF YOK. ADAM MAÇ DEĞİL TİYATRO SEYREDİYOR SANKİ. BEN ANKARA DA LİG TV DEN SEYREDİYORUM KENDİ KENDİMİ YEYİYORUM. BİR İKİ AYRI AYRI TARAFTAR GRUBU SESLERİ HİÇ DUYULMUYOR, STAD TAMAMEN DOLU AMA SES YOK. BU TAKIM KENDİNE DÜŞENİN FAZLASINI YAPIYOR EY SİVASSPOR TARAFTARI YA SİZ..........
Vallahi bende anlamiyorum istanbul yalakasıysan giy formani evinde otur macını izle stadda ne isin var elimde olsa vallahi kovarim onları statdan ben oylesi insanları sahsen vatan demiyelimde memleket haini olarak görüyorum...
abi aslında haklısın başka takım formasıyla gelmek yanlış ama bazı arkadaşların dediği doğru geçiş süreci gerçekten de. ben kırmızı beyazdan başka renk taşımam yakında tüm sivaslılar için bu olacak. ama en azından maça formasız gelmek onların formasını giymekten iyidir.. yine de inanıyorum ki zamanla tribünler lisanslı ürünle DOLACAK. gelsin tezahürat yapsın da trabzon formasıyla yapsın hocam ses yok