Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!
Alt 10.08.2009, 20:40   #1
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!

böyle saçma sapan 10 tane transfer yapıp kulubümüzün parasını çarçur edene kadar 3 tane adam akıllı transfer yapıp kodroyu dağıtmayaydın şimdi şampiyonlar liginde devam ediyor trabzonu yenmiş oluyorduk türkiye bizi konuşuyordu sayın bülent efendi aslında yaptığın şu transferler senin hata yaptığının en büyük kanıtıdır
lütfen ve lütfen kulubümüzün parasını kendi paran gibi harca defolu topcuları kulube doldurup birde bir yıl boyunca onlara dünyanın masrafını yapma
kadir pekmezci hacettepede vasat bir futbolcuydu bizim hedefimiz varsa kadir bizim futbolcumuz değil ama ibrahim şahin iyi bir transfer
şimdi merakla bekliyorum yurt dışından hangi futbolcuyu alacaksın muhtemelen ya bonservisi elinde yaşlı bir futbolcu alacaksın yada bir veya iki yıl futboldan uzak kalmış sakat futbolcuları alacaksın
ah hocam ah syylla gibi diallo gibi futbolcu al elini öp başına koy hem bizi yaktın hemde kendini sayende beşiktaş zengin oldu
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.08.2009, 20:42   #2
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

İlhan cavcav hacettepedeki iyi oyuncuları alıp genç oyuncuları hacettepeye geri göndermişti. Aldıgımız 2 oyuncuda gençlerbirliği takımına katmadı da neden bize gönderdi ?
İbrahim iyi ama sorunlu futbolcu. İbrahim Ülüm çok daha iyi oyuncu neden şans verilmıyorda sorunlu oyuncu alınıyor anlamak güç
Alt 10.08.2009, 20:46   #3
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1098 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

BOMBALAR YAKINDA
Teknik Direktör Bülent Uygun, yurt içi transferlerinin yanısıra yurt dışı transferinede hız verildiğini, dünyaca ünlü 3 yabancı sporcu ile görüşmelerin sürdürüldüğünü, muhtemelen hafta sonuna kadar bonservis sorunlarının giderilmesiyle birlikte 2 yabancınında Sivasspor formasına kavuşacağını söyledi
Bombalar patlıcak mı bekleyip görcez hangi yıldızları alıyoruz. İnşallah sağlam orta saha ve defans oyuncularıdır
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 20:59   #4
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yeni gelen arkadaslarin yaptiklarini yapacaklarini görmeden. oyuncular hakkinda yorum yapilmamali. Cihan 2.ci lig oyuncusu idi ama bu takima faydali olacagi noktasinda tüm taraftarimiz hemfikir tum ve Sylla verip büyük beklentilerle alinan Ermanida gördükki 3 Erman olsa da bir birak Tum Sylla etmesini.bir Sylla bile edecek oyun oynamadi. Beklentileri simdilik bosa cikardi ama ben bu futbolcudanda umutluyum. En azindan kendi gelecegi icin yararli oynarsa kendi kazanir. yoksa bu haliyle bank asyada bile daha kalitelisi var. Onun icin yeni gelenleride bir görelim diyorum. biraz gec kalindi ama su an yönetimin düzeltmek icin cabasi oldugu gelismelerden ortaya cikiyor. olumlu etkili yabanci takviyelerde gelirse düzlüge cikariz diye düsünüyorum.

bence Elestirilerimizi mac sonrasi degerlendirmelerde sinirli tutalim simdilik önemli bir mac yaklasiyor bizlerde bu maca adapte olup takimi basarili olmasi noktasinda cesaretlendirelim.

Biz Bu halde bile FB yi takimiz iyi hazirlanir motive olursak yeneriz.
SivasSporun ölüsü bile kimseye kolay lokma olmamasi lazim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 21:00   #5
Sarderus
Yeni Yiğido

Sarderus - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Sarderus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu oyuncuların ismini hiç duymadım.Bu oyunculardan kadromuzda zaten var.1 transfer daha lazım
Sarderus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 21:23   #6
tanyil
Acemi Yiğido

tanyil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 tanyil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kardeşim şampiyonlar liği oynıyacaksın 7 futbolcu satıyorsun neden sattınız bir Sivasspor aşığı olarak kanıma dokundu ya resmen. Büyüğüz dedik yaptığınıza bakın Takımı sattınız resmen . Bir topçu alacağız tum ile sylya yı verdiniz. Blicayı verdik. Bari devre arasında kadar takımda tutaydınızda öyle vereydiniz.. O kadar topçu aldık hani nerde.

Dialloyu verdik sanki gelen daha iyi. BAliliyi verdik yerine kim geldi anlamadık. Defans tam rezalet....
Alt 10.08.2009, 21:36   #7
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!

Kadir izledigim ve gelecek vaad eden bir oyuncudur. Bu nedenle alınması iyidir ama adaptasyon nedeni ile bu sene fazla birşey beklememek lazım. İ.Şahin ise son derece gereksiz bir transfer, her dediğim çıkar, göreceksiniz bu konuda da haklı çıkacağımı !

Özetle bu 2 oyuncunun şu an için takıma yararlı olma şansları yok. Yine yanlış transferler yine yanlış seçimler Bülent Hoca ? Diger 2 yabancıyı bekliyorum Umarım yerinde transferler olur. 2 iyi yabancı, M.Yıldız ve Sezer ile üst sıralara oynayabiliriz. Ama aksi halde küme düşmemeye oynayacağımızı bir kez daha buraya yazıyorum, takip eden etsin ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 21:47   #8
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Anlamak mümkün değil.
Bu futbolcular iyi olsa şimdiye orada kalırlar mıydı?
Bırakın bu göz boyama işlerini..
Her takım alacağını almış kadrosunu kurmuş, hazırlığını yapmış işine başlamış.
Bu işler önceden yapılır, aldığın oyuncular zaten süper zeka uyum harikası insanlar, bunlar ne zaman adapte olacaklar, ne zaman anlaşacaklar..??
İnanamıyorum hala sanki bir rüyadayım..
Bu takım nasıl bu hale gelir?
Bülent bey şunu açıklar mısın önce?
Trabzonspor 28 numarası başta olmak üzere diğerleri senin yarı sahanın ortasında hatta kale önünde rahat rahat pas yapar oyun kurarken senin oyuncuların neden yakın basmazlar, yakın basmazlarsa sen neden müdahele edipte:
"yav izlemeyin şu adamların paslarını, basın!!!" demezsin?
Böyle bir defans anlayışının futbolda yeri olmadığını nasıl algılamazsın?
İbrahim in geri dörtlü önünde tek başına ne işi var?
Ne zaman görülmüş İbrahim'in yakın defans yaptığı?
Takım geriye düştüğü halde neden atılınmaz geri çekilir?
Sen takımı kurarken Uğur denen adamın bu kalitede olduğunu görmez ve o taraf önüne takviyeyi önceden düşünmezsin, sağ tarafın yol geçen hanına döneceğini nasıl tahmin edemezsin?
Şimdi aldığın oyuncular sanmıyorum o kalitede olduğunu ama umarım Uğur'un önünedir.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 21:50   #9
SuSeHRi_58_
Yeni Yiğido

SuSeHRi_58_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 SuSeHRi_58_ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

2transferde hayırlı olur inşallah ibrahim şahin mehmet yıldız ın pabucunu dama atacak bir golcu uzun zamandır takip ediyorum Mükemmel transfer tekrar hayırlı olsun çok sevindim.
SuSeHRi_58_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2009, 21:50   #10
yurtoglu22
Yeni Yiğido

yurtoglu22 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yurtoglu22 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gülüm hocam Bülent sede Belki farkindasin senin geride oynayan 4-5 numara ikiside bir birinden tenbel onlarin yerine Alinmasi lazim tabi sen iyi bilirsin iclerinde hayrettinde var bu oyuncular kendilerini oyuna vermedikce bunlardan zor faydalanir cünkü bazen kendilerini okadar kaybediyorlarki kavga ariyorlar macin icerisinde. Ben sahsen Belcika macini isimlerini sen daha iyi bilirsin Bu kadar yanlisligi Ametör takim yapmiyor son TS macinda Hayrettin iyidi ama 4-5 bukadar düsüncesiz futbol oynamak bu kadar olur ilk gol utanc verici 4-5 numara biraz dikkatle oynansa olmayacak kendileri oyunda kafalari baska yerde
Kimbilir alis veristemi nerede anlayamiyorum orada macdan baska düsünülmez
beyler sizler hem Türkiyeyi Hem de sivasi Temsil ediyorsunuz Bilinmesi lazim...
Daha iyi kendinizi hazirlamaniz lazim. Ben tercübe ye katilmiyorum futbolcu cikip futbolu futbol gibi oynayacak sinirle ele kola futbol oynanmaz Beyler..

Aldigiz paralari düsünün disardaki Amelelri düsünün onlar bir gün sizler icin calisiyor mac seyretmek icin sizlerde kisisel hatalardan dolayi kaybediyorsunuz
eger daha iyi icten oynanirsa pozusyonlari gördük ben sahsen ilk golden utaniyorum ikinci gol neyse Adam iyi vurdu gol oldu Benim istegim Futbolu FUTBOL gibi oynayacaksin Agizla, elle,kolla degil Beyler Bol sanslar....

Korkuyorum kümede düsebiliriz Allah korusun takimlarin hepiside iyi futbol oynuyor iyi kosuyorlar mücadele iyi... ( DIKKAT )
yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bekmezci, bekmezcİ, kadir, kadİr, kan, pekmezci, sivassporda, sivas`a, sİvasta, taze