Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı
Bu haberin üstüne eklemek istediğim bir site ismi var burada...
Sivaslılara ve Sivasspor'a çok çirkin sözlerle saldırılmasına izin veren www.ajansspor.com adlı internet sitesi bozuntusuna buradaki nickimin aynısıyla kayıtlıyım.Takip eden arkadaşlar yorumlarımı görmüştür.Ama ne hikmetse bize saldıranlara gayet seviyeli bir üslupla cevap yazmama rağmen bu ts uşağı site yorumlarımı yayınlamamaktadır.Birde üstüne hakaret dolu ts ve bjk mesajlarını yayınladıkça beni orta yerimden çatlatmaktadır..
Bütün arkadaşlardan ricam www.ajansspor.com adlı bu siteyi ziyaret etmemeleri yönündedir.Bu tür sitelere karşı tepkinizi koyun arkadaşlar.Hiç kimsenin Sivassporla dalga geçmeye hakkı yoktur ve olmayacaktır.
|
Abi, o siteye bende uyeyim, zaman zaman girer bakarim, haberleri takip ederim, ama alttaki o yorumlari okuyunca igreniyorum, bizim her haberimize 1 taraftar grubu ozellikle yorum yaziyor, ve o yorumlar yayinlaniyor, karsiliginda bende cevap yaziyorum, ama nedense benim yorumum yayinlanmiyor, acaba nickem sivas mi diye? bende bilmiyorum. bize antipatik diyorlar, sivasi kimse sevmiyor diyorlar, ama bunda ne hocanin ne de bizim yonetimin sucu var, bunlar bunlari kendi kendine yapti, o yorumlarda hep kafadan uydurma (ozelikle 61 ler) seyler yazdilar, okuyunca hayret ettim, cunku hicbiri dogru degil, ehh haliyle bunlari baskalari okuyunca dogru olarak goruyor, ve olan yine bize oluyor, biz antipatik oluyoruz, onun icin ben bizimkilere kabahat bulmuyorum
ajansspor.com'a ben mesaj yolladim, tepkimi verdim, cunku bu benim hakkim, takimimi savunmak hakkim, siz de tepkinizi koyun, tepkinizi koyun ve bir daha o siteye adim atmayin.
http://www.ajansspor.com/ajansspor/kontak/ buraya tepkinizi koyun, takimimiza sahip cikin..