Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2
Alt 05.01.2010, 21:50   #1
web678
Yeni Yiğido

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 web678 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TRANSFER NETLİK KAZANIYOR 2

arkadaslar su an bi toparlama yapim dedim

anlasilan oyuncular

Souleymane Keita Yas 23 Ön Libero Al Arabi
Rahman Soyudogru Yas 20 Forvet SC Freiburg II (Almanya 4 Ligi)
Harun Toprak Yas 22 Sag Kanat SC Pfullendorf (Almanya 4 Ligi)
Orlando Contreras Yas 27 Stoper Alianza Lima (Peru 1 Ligi)
Elrio van Heerden Yas 26 Orta Saha Blackburn Rovers (Premier League)
Eric Bekoe Yas 23 Forvet Petrojet Club (Misir 1 Ligi)
web678 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2010, 22:05   #2
nejmi58
Tecrübeli Yiğido

nejmi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nejmi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
web678 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar su an bi toparlama yapim dedim

anlasilan oyuncular

Orlando Contreras Yas 27 Stoper Alianza Lima (Peru 1 Ligi)
Elrio van Heerden Yas 26 Orta Saha Blackburn Rovers (Premier League)
Eric Bekoe Yas 23 Forvet Petrojet Club (Misir 1 Ligi)
keita, harun ve rahman tamamda, bunlar icin nerden bilgi aldin???
nejmi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 15:40   #3
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Otomotssy Olayina Dönmesinde ) Caliskan ve Iyi Oyunculari hep severiz=)
Alt 31.12.2009, 15:56   #4
gurbetkuşları58
Yeni Yiğido

gurbetkuşları58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 gurbetkuşları58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inş hepsi gelır sivası siz o zman gorun fener bile dayanamıcak sizin karsında
gurbetkuşları58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 16:38   #5
armn
Yiğido

armn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 armn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu transferler bi bitsinde kadromuzun güzelleştiğini görüp rahatlayalım artık
armn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 18:04   #6
Bestepeli-58
Acemi Yiğido

28 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 Bestepeli-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

YAZIK HEMDE COK YAZIK BU YAZIYI BİR KAC ARAKADAŞIN PAYLAŞMASINI İSTİYORUM SİVASSPOR BİTİ BİTİYOR BU KADAR SACMA TRANSFER OLURMUYA YAZMAYACAKTIM AMA YAZMAK ZORUNDA KALDIM YETER DİYORUM YETER BİR BİRE ALIŞMIŞ 22 TOPCUMUZ VARDI TÜRKİYENİN EN UCUCZ TAKIMIYDI BİR ALEX DEN DAHA AZ FİYATA BU TAKIMI KURMUŞTUK GİDENİN ARKASIN DAN LAF SÖZLEYEMEM BEN SİVASLIYIM BANA YAKIŞMAZ BÜLENT UYGUN NOKTA TRASFERLER YAPIYORDU BAŞARIDA BU ŞEKİLDE GELDİ SONRA O BİR YANLIŞ YAPTI SEZONA BAŞLARKEN BİR KAC TRANFER NE OLDUYSA OLDU TILISIM BOZULDU BURDAN O DÖNEMKİ TOPCULARIN HEPSİNE SESLENİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜMÜZÜ AĞARTINIZ SONRA NE OLDU TAKIMA 5 TOPCU GİRDİ 5 TOPCU GETTİ KÜMEDE KALMAYA OYNUYORUZ TRANSFER CÖZÜM DEĞİL İSKELETİ BOZMAYIN KAMANAN SATILIRSA YERİ DOLMAZ SONRA APO HAYRETİN VE SEDAT GİDERSE BU TAKIM TOPLAMA TAKIM OLUR EN İYİ TOPCULAR ELİMİZDEKİ TOPCULAR ZİTA KAC MAC OYNADI MEHMET YILDIZA KÜFREDENLER ERSEN MARTİNİ SEYREDERKEN NELER HİSETİNİZ İŞTE GERCEK BU İSKELETİ BOZMAYALIM HEPSİDE ALTIN GİBİ COCUKLAR İNANAILMAZ İŞ YAPTILAR VE MEHMET YILDIZ NEKADAR ASİL BİR ANADOLU COCCUĞU OLDUNU HERKESE GÖZTERDİ GS FB BJK TS KAFASINI CELMEK İÇİN COK ENTİRİKALAR YAPTILAR O SİVASI SATMADI İŞTE TOPCU İŞTE KAREKTER BU BAKIN KAYSERİ SPORLU TOPCUYU SEZON ORTASINDA KOPARDILAR ONLARA MEHMET EREN LAZIM DEGİL KAYSERİNİN TÖKEZLEMESİ AMAC BU BURSA İÇİN DE AYNI9 ŞEYLER VAR NEYSE BİRAZ UZUN OLDU AMA GECMİŞİ ARTIK GETİREMEZİZ GÜZEL GÜNLERDİ
Bestepeli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2009, 18:19   #7
Eyvaz94
Yiğido

Eyvaz94 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 Eyvaz94 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Tshabalalani 1-2 kez neredese gormusdum)..Gorelim bakalim ne olacak...
Eyvaz94 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2010, 09:12   #8
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar sitemizin haberinde yer alan contreras transferinin kesin olarak bittiğinin açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.ayrıca ceyhun eriş bugün antalya kampına gidip hoca ve başkanla görüşme yapacakmış.

haberin yorumunda da yapmıştım.ORLANDO CONTRERAS transferi çok önemli sivassporumuz için. perunun en büyük takımı olarak gösterilen alianza lima da sürekli onbir oynaması bile ne kadar kaliteli bi futbolcu olduğunu gösterir. libertadores de(g.amerikanın şampiyonlar liginde) oynamış olmasıda üst düzey maçlara alışkın olduğunu gösterir. inşallah geldiğinde türkiyede adından sıkça söz ettirecek. keita ve contreras'tan sonra birde shabalalayı bitirirsek işte o zaman mükemmel olacak. ama kulübü shabalalayı bırakmıyormuş herhalde zor gibi görünüyor bu transfer.

ayrıca hocamız dün kampta yaptığı açıklamada; ''Almanya'dan iki genç arkadaşımızı getirdik. Birisi Almanya Genç ve Ümit Milli Takımı'nda yer almış ve Frankfurt takımında oynamış. Onu renklerimiz bağlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. sitemiz haberinde yer alan harun toprak hocamızın dediği oyunculardan birisidir belki tam olarak bilmiyorum.

Konu buraks58 tarafından (04.01.2010 Saat 09:30 ) değiştirilmiştir..
buraks58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2010, 09:16   #9
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

Tüm Haberler
Tshabalala: Sivasspor were güçlü

Arkadaşına gönder
YazdırRSS Feed.Bafana üçlü kazanç hayranlar
Siphiwe Tshabalala ve Teko Modise bir ajan Ocak transfer sırasında her iki oyuncu imza bir ilgi gösteren Avrupa kulüpleri kabul etti.

Jazzman Mahlakgane sırasında kimliği belirsiz bir kulüp Orlando Pirates dışarı Modise imzalanmasından bir görünüm ile kulağa sahip olduğu Kaizer Chiefs, geçen hafta Türk kulübü Sivasspor Tshabalala için yapılan bir teklifi geri çevirdi saptandı. Ancak, Dünya Kupası şimdi sadece altı ay uzaklıkta, Mahlakgane iki müşteri ve Bafana kaleci Itumeleng Khune daha iyi zaman biding sunulacaktır inanmaktadır.

Her üç için "en iyi şey beklemek ve görmek" diye söylenir Football365.co.za.

"Bu Itumeleng de iyi bir Dünya Kupası olacak sunar Onlar içeri gelen bol olacaktır eminim en iyi üç oyuncu hala PSL merkezli ve bu kendi kariyerleri için doğru bir hareket yapmak önemlidir.

"Onlar ilk takım ve kulüp oynayan iyi bir fırsat olmalıdır iyi bir üne sahip olmak, yoksa bir risk ki onlar yeniden Güney Afrika'ya gelip sahip olacak ve Chiefs gibi kulüpleri veya geri almak için mücadele etmek zorunda olduğunu sahiptir gerçekten onlar için uzun vadede kötü olabilir Pirates. "

Tshabalala beklentisi tarafı eski Ajax Cape Town teknik direktörü Muhsin Ertuğral tarafından türk İşletme Bölümü'nde yönetilen PSL swapping solmuş gibi görünüyor. Sivasspor sadece R3 milyon teklif etmiş ve inanılıyor artması beklenmektedir değildir bu. Fırsat bu Şampiyonlar Ligi olarak tabloda ikinci, geçen yıl bittikten sonra eleme yaptım bir ekip katılmak rağmen, o daha iyi kalibre yan bir faiz alacak umuduyla sabırlı olmaya hazır görünüyor.

Mahlakgane dedi: "teklifi masada ama kulüp çok küçük olduğunu düşünüyordu.

"Ben onun için iyi bir hareket zaten olacağını sanmıyorum. Ben 2010 Dünya Kupası öncesinde ne bir şey teşvik asla. Şimdi turnuva çünkü orada çok yakın ayak kendini çekim gibi olacak büyük bir hareket yapma bol büyük balık birkaç ay içinde tavası yapılabilir. Eğer Bafana Siphiwe gibi iyi oyuncular almak için bağlı iyi sonra yok. "
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2010, 09:21   #10
murat_n
Tecrübeli Yiğido

murat_n - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 murat_n ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
taraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüm Haberler
Tshabalala: Sivasspor were güçlü

Arkadaşına gönder
YazdırRSS Feed.Bafana üçlü kazanç hayranlar
Siphiwe Tshabalala ve Teko Modise bir ajan Ocak transfer sırasında her iki oyuncu imza bir ilgi gösteren Avrupa kulüpleri kabul etti.

Jazzman Mahlakgane sırasında kimliği belirsiz bir kulüp Orlando Pirates dışarı Modise imzalanmasından bir görünüm ile kulağa sahip olduğu Kaizer Chiefs, geçen hafta Türk kulübü Sivasspor Tshabalala için yapılan bir teklifi geri çevirdi saptandı. Ancak, Dünya Kupası şimdi sadece altı ay uzaklıkta, Mahlakgane iki müşteri ve Bafana kaleci Itumeleng Khune daha iyi zaman biding sunulacaktır inanmaktadır.

Her üç için "en iyi şey beklemek ve görmek" diye söylenir Football365.co.za.

"Bu Itumeleng de iyi bir Dünya Kupası olacak sunar Onlar içeri gelen bol olacaktır eminim en iyi üç oyuncu hala PSL merkezli ve bu kendi kariyerleri için doğru bir hareket yapmak önemlidir.

"Onlar ilk takım ve kulüp oynayan iyi bir fırsat olmalıdır iyi bir üne sahip olmak, yoksa bir risk ki onlar yeniden Güney Afrika'ya gelip sahip olacak ve Chiefs gibi kulüpleri veya geri almak için mücadele etmek zorunda olduğunu sahiptir gerçekten onlar için uzun vadede kötü olabilir Pirates. "

Tshabalala beklentisi tarafı eski Ajax Cape Town teknik direktörü Muhsin Ertuğral tarafından türk İşletme Bölümü'nde yönetilen PSL swapping solmuş gibi görünüyor. Sivasspor sadece R3 milyon teklif etmiş ve inanılıyor artması beklenmektedir değildir bu. Fırsat bu Şampiyonlar Ligi olarak tabloda ikinci, geçen yıl bittikten sonra eleme yaptım bir ekip katılmak rağmen, o daha iyi kalibre yan bir faiz alacak umuduyla sabırlı olmaya hazır görünüyor.

Mahlakgane dedi: "teklifi masada ama kulüp çok küçük olduğunu düşünüyordu.

"Ben onun için iyi bir hareket zaten olacağını sanmıyorum. Ben 2010 Dünya Kupası öncesinde ne bir şey teşvik asla. Şimdi turnuva çünkü orada çok yakın ayak kendini çekim gibi olacak büyük bir hareket yapma bol büyük balık birkaç ay içinde tavası yapılabilir. Eğer Bafana Siphiwe gibi iyi oyuncular almak için bağlı iyi sonra yok. "

Arkadaşım bu çeviriyi nereden aldın bari orjinal adresi söyle oradan bakalım burdan ne yazıldığı anlaşılmıyor.
murat_n isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
alamazmıyız, arayışları, ceyhuna, defans, erişilemiyor, fabiano, fırtınası, galatasarayın, gelebilir, geliyor, genç, görüşülüyor, görüşüyor, hoca, kazaniyor, miş, muhsin, nengomasha, netlİk, orlando, oyuncusuyla, saçtı, siphiwe, sivas, sivasa, sivasspor, sivasta, tamam, tamamshabalala, tinashe, transfer, transferde, transferler, tshabalala, turacıyı, tİnane, umut, washington, yattı, yusuf, Önder, Şimşek