İkinci yarıda ilk galibiyetini bizden alan antalyaya iyi takım arkaya hızlı sarkıyorlar bunlar mazeret değil hoca bunlar seni senden iyi çözmüşler.Bizim topçulara sihirli bir değnek lazım.. onuda malesef sen veremessin ...***
Nedense macin ilk yarim saatinni iyi oynoyor,sonradanda tokezliyiyor,bu futbolcu kardeslerim hic kusura bakmasin,dost agzini actimi agir konusur,bundan sonra enaz uc dort macta uc puan alamazlarsa solugu kumede alacaklar ve bir Sivasspor efsanesi son bulacak,
Hocam zaten gol bireysel hatalardan yenir futbol hata oynudur.. çok hata yapan yenilir.. böyle bir açıklama çok basit ... Biz nasıl kurtuluruz onu söyleyin...tabi biliyorsanız...***
Ümitlerimiz azaldı ancak yinede çıkmadık candan ümit kesilmez.Ankara düşürülmüşken,Diyarın durumu belli değilken,Denizlinin hali ortadayken VALLAHİ BİLLAHİ LİGDEN DÜŞENE GÜLERLER
Gecen bursa macini izlerken sehiri ve insanlarin coskularini gordum gecen sene ayni coskuyu biz yasiyorduk sampiyon olamadik insallah BURSA olur
muhsin hoca oyuncularda ruh yok ruh onlari pavyona gotur kiviramaz birak kivirmayi bir bardak su veremezler kimse bu sozlerime kizmasin alinmasin ben ALLAH ina kadar SIVASliyim ALLAH ina kadarda YIGIDO taraftariyim o formanin hakkini veremeyen SEREFI varsa cikarsin layikini bilene versin bizim kangalimiz bile onlardan aslan gibi top oynar onlar kadar gururlari yokmus... buda AGACAN dan sitem tum YIGIDOLARA selam olsun SAYGILARIMLA GARDASLAR.
hergün açıyorum sayfayı o güzel haberi alayım diye ama nafile sanki takımın hocası benim vay iyi futbolculardı arkaya sarktılardı hoca yorum yapıyor arkaya sarkmaları önlemek senin görevin degilmi muhsin efendi artık sinirimi bozuyorsun artık bırak git de kümede kalalım yoksaaaaaa gidiyoruz şakası yok bu işin geç olmadan lütfen İSTİFA yarın alayım bu güzel haberi lütfen
hoca şu bireysel hataları birde rakip takım yapsın ne olur yav. hemen diyon bireysel hatalardan yenildik. rakip takımdakiler insan değilmi. sanki diyon gol yemeyi bekliyorlarmış gibi oynuyorlar. öyle oynayanları kov gitsin. çoğunu sen getirdin takıma. zaten bizim oyuncuların ar damarıda çatladı. 10 tanede yeseler artık hiç sorun değil. alışmışlar nasıl olsa. ha 5 ha 10 gol yemek onlar için sıradan bişey. aslında denizlispor bile bizden iyi takım. bizim rakibimiz ligden düşen ankaraspordur. onlarla yarışıyoruz. onlar hükmen 3 gol yiyor. biz 5 komik bir durum. inşallah diyarbakırı düşürürler denizlide puan alamaz yada başka bir takımıda düşürürlerde biz ligde kalırız. yoksa bu takım ligden düşmeyi hepsinden çok hak ediyor. bi tane adam yok takımda. geçen yılki oyuncular bile oduncu olmuşlar.
bu sene düşmessek kümeye billelimki hakkımızla deyil ama seneye bu hoca yine bu takımın başında olursa kesin düşeriz.......seneye nerden bulacaz ankara sporu,diyarbakırı, denizliyi.
Yönetimdeki değerli abilerimiz.Size sesleniyorum. Lütfen bu kadar aciz olmayın.
Sizler de görüyorsunuzki bu hoca ile 17 haftadır çalışıyoruz ve zerre kadar ilerleme görmedik. Yol yakınken gelin hocayı ikna edin gönderin. Bu maya tutmadı tutmaz da. Görünen köy kılavuz istemez. Hafta sonu yine bizi kahretmeyin. Yol yakınken yerli bir hocayı hemen göreve getirip futbolcuları da gerektiği biçimde uyarıp yeni bir heyecan katın. Seyircinin sabrı kalmadı. Bu kadar kişiliksiz aciz bir takım, futbolcu, teknik direktör, yönetim is_te_mi_yo_ruz. Susacaksanız, oynamayacaksanız defolun gidin. Daha iyilerini mutlaka göreve getiririz. Halen aynı susuyorsunuz.Hiç bir şey yapmıyorsunuz. Gençlerbirliği maçının skorunu söyleyeyim size. Sivasspor 0(sıfır)- Gençlerbirliği 3. Ve Muhsin Ertuğrala elveda. Bu hoca Güney Afrikaya aldıkları oyuncularla dönebilir. Çünkü Türkiyede bir takım çalıştırabilmesi için bi 20 yıl daha oralarda staj görmesi lazım.....
Bu Konuda birdokuzaltiyed'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...