SİVAS ta oturmadığım için belki orda yaşayanlar kadar detaylı bilemem ama kim ne derse desin bülent hocayla biz çoğu takımın hiç bir zaman ulaşamayacağı noktalara ulaştık öyle yada böyle yollarımız ayrıldı bize artık hala bülent hocayla ilgili konuşmak değil kendi önümüze bakma düşer kendisine yeni takımında başarılar dileyip artık mesut hoca ile neler yapabileceğimizi düşünsek bence bizim için daha hayırlı olur ben artık başka insanların başarı yada başarısızlıklarıyla ilgili konulara yorum yapmak değil SİVASSPORUMUZUN başarılarıyla ilgili açılan forumlara yorum yazmak istiyorum artık kendi önümüze bakıp öncelikle stad yürüyüşünde üzerimize düşeni yaparak olabildiğince kalabalık halde toplanıp birlik olmamız gerekiyor
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı zaral'a Teşekkür Ediyor...
Zaten cevre tarafından sevılmeyen,şüpheyle bakılan biriydi.Bu Gaziantep olayıda kaybolan prestijine büyük bir darbe daha vurdu.Alma Sivas'lının ahını çıkar aheste aheste..
bende güldüm antebi satın alma işine yav adam sivası nerdeyse satın alıyordu olmadı antepte enayi değil heralde 82 madde sanki koalisyon hükümeti bile bu kadar madde sunmuyor be kimsin be sen
Ben Bülent Uygun'un bir yerlerde çalışmasını ve başarılı olmasını isterdim. Hayalimizde görebileceğimiz güzellikleri yaşattı bize. Hakkını yemeyelim. Yolun açık olsun Bülent Uygun.
Ben Bülent Uygun'un bir yerlerde çalışmasını ve başarılı olmasını isterdim. Hayalimizde görebileceğimiz güzellikleri yaşattı bize. Hakkını yemeyelim. Yolun açık olsun Bülent Uygun.
AYK
Dediğin Doğruda Hayalimizdeki görmediğimiz rezilliğide yaşattı kaçtı gitti Bir daha zor bulur Sivas gibi bir yeri Bülent Bülentse Sivasspor sayesindedir 2 sene başarılı oldu diye taraftara ders bile vermeye başlamıştı sonrası ne oldu yoksa her kulüp babasının çifliği olmaz Örnek Gaziantepspor
AYK
aynen sonuna kadar katılıyorum yolun açık olsun bülent hoca