Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
peki sorarım kardeş, bursaspor küme düştüğü sezon da dahil olmak üzere hiç koskoca bir yıl içerisinde sadece ve sadece bir iki galibiyetle sınırlı kaldı mı? sen daha iyi bilirsin ama bursa düştüğü sezonda bile herhalde en az 5-6 galibiyet almıştır! doğru mu?
peki ya biz? bak en son deplasman galibiyetimizi yaklaşık bir yıl önce ankara'da ankaragücü'ne karşı aldık! o da son dakikada baki mercimek mercimeği kendi kalesine attı da öyle... bu taraftar son bir yıl içerisinde toplam kaç galibiyet sevinci yaşadı biliyor musun? cevap: 4 evet, yanlış okumadın, son 12 ayda sadece 4 galibiyet alabildi bu takım, bu galibiyetlerin 3'ü de geçen sezondu! koskoca 7 ayda tek bir galibiyetimiz var! buna rağmen yine de her maçta ortalama 8-9 bin kişi oluyor. dün kayseri liderlik için çıktığı maçta sadece 3 bin kişiye oynadı! biz son 7 ayda tek bir galibiyet verilebilen bir taraftar topluluğu olmamıza rağmen, ezim ezim ezilmemize rağmen yine de bugün kü maçta 10 bin kişi vardı!
kısacası kimse taraftarımıza söz söylemesin, çünkü acının ızdırabın büyüğünü yaşıyoruz da kimsenin haberi yok!!!!!!!!!
|
Senin serzenişinin bizim tribündeki adını pankart halinde sOyleyeyim sana ^^ ADI AŞK BU EZİYETİN^^ hatta filmini bile çektiler..
sana haksızssın yanılıyorsun diyebileceğim bir kelimen bile yok..sana soyleyebileceğim daha doğrusu her yaptığım yorumumum altında yatan anafikiri tekrar edebilirim sonuçlar her ne olursa olsun ne kadar üzülsende sıkılsanda ağlasanda bu takımın ardında durmalısın..Koskoca Sivasın elli tane takımı yok..çocukluk yıllarımıda sayarsan 30 yıldır bursa tribünündeyim ..neler grdüm neler yaşadım ne acılar çektik bu yüzdendir ki senin yorumunun ilk kelimesini okuduğumda ne anlatmak istediğini anlamaktan ziyade yaşadım...benim düşüncelerim bu yondedir...