TAMAM ANLADIM ŞİMDİ DOĞRU SÖYLÜYORSUN AMA YİNEDE AKIN BİZİM VAZ GEÇİLMEZİMİZ 9 YILDIR BİZİMLE O BİZİM SİMGEMİZ OLDUĞUNU BİLİYOR.. HERZAMANDA ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR İNŞALLAH ...
Kalecilik zor meslektir...89 dakika en kral topu oynarsın son dakika defansın bir hata yapar golü yersin...günah keçisi ilan edilirsin..Akın izlediğim kadarıyla kalesinde çok fazla güven veren bir kaleci değil..yası 32 olmasına rağmen belirli bir çizgiyi geçememis..herhalde kapasitesi bu kadar..Allah yardımcısı olsun...
Bu sitede insanın moralini bozmak da üstümüze yok.Kaleye mecburen Akın geçecek başka alternatif yok eeee o zaman.Yok 3 yer yok kaleci falan değil bırakalım kardeşim bu lafları adama moral lazım.Ne güzel moral veriyorsunuz.Tamam Akın zor günler geçiriyor kabul ama şu an tek alternatif.Benim bir teklifim var bu hafta kaleye Akın la dalga geçenler geçsin
Sivasspor'un kalesi boş kalmaz arkadaşlar,gerekirse ben sahaya atlar beklerim kaleyi Akın kalede olacaksa bize düşen 90 dakika boyunca arkasında olmaktır.
Sivasspor'un kalesi boş kalmaz arkadaşlar,gerekirse ben sahaya atlar beklerim kaleyi Akın kalede olacaksa bize düşen 90 dakika boyunca arkasında olmaktır.
Ben Tribünlere Hareket Çeken Adamın Değil Arkasında Olmak Kulübümde İstmeem.
Koysunlar A2 Takım Kalecisini...
Akınıda Devre Arası Hakan Pattiseria ya Transfer Etsinler!!...
Unutmadık İBB Maçının 84. Dk sını Akın Vardaroğlu!...
Akin,in artik kendini göstermesi yada ispat etmesi icin bir sans verilmemeli yilardir sivassporun ikinci kalecisi olarak görev yapti petkovicin sakatli döneminde,de cok ilk 11 de oynadi bu kadar süre icerisinde kendimni gelistirip gösteremeyen kaleciyi salla gitsin g,birligi macinda ilk 11 e cikiyorsa akina güvenildinden degil mecburiyettendir allah sonumuzu hayira yora insallah riza hoca defansi saglam tutar yoksa akin gelene gec diyecegi kesin.