Cevap: Son Maçları Şölene Çevirelim
Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum, çoğunu feneriğn şampiyon olmasını istyorsunuz saygı duyuyorum.
Ama hatırlatmam gereken 1-2 husus var.
1- Taraftarlar ne kadar istesede sonuçta oyunu belirleyen sahadakiler ve hoca oluyor.
2- Trabzon'a bu kininiz neden?
3- 2006'da ki maç mı kininiz, biz ne yaptık o maçta. Eğer imkanı olan varsa o maçı bir kez daha izleyin. O sizi satan, 2 yıldır ligde kalmaya oynamanıza sebep olan ve kötü günler geçirmenizin baş sorumlusu KARAKTERSİZ bülent uygun o gün iki vilayeti tek başına düşman ilan etmiştir.
4- Sezonun ilk maçıydı yenilmek veya yenmek o kadar önemli değildi zaten kadromuz dardı ve Fatih Tekke satılmış klüple taraftarın arası açıktı.
5- bülent karaktersizi maça sivaslı oyuncuları katil zihniyeti ile hazırlamış her pozisyonda bizim oyuncuları biçtiler, hakem olacak o bülent demirlek pisliği de bunlara hep göz yumdu.
6- Eğer o maçı tekrar izlerseniz göreceksiniz ki 81. dakkada bizimkiler oyundan düştü Sivas oyunu bizim kaleye yıktı ve tek kaleye döndü bu arada bir pozisyonda top 1 dakkada 2 kez de direkten döndü. İşte o pozisyonda bütün trübünler Sivası alkışladı ve Sİvas diye tempo bile tuttu. bizim seyirciler 95-96 da göz göre göre şampiyonluğu çalan feneri ve özellikle RÜştü yü alkışladı, 2004-2005 sezonu ilk yarısında Rüştü yü yine alkışladı inanmazsanız o maçı da alıp bir izleyin.
89. dakkada bizim Ersen Martin golü attıktan sonra maçın bitimine 30 saniye kala yönetimin rakibi takımı sabote etmek için oraya bir provakatör yolladı ve o da Bülent uygun ve bülent demirlek e yardımcı olup hep beraber 2 vilayeti birbirine düşman ilan etti.
BUNU NEDEN YAZDIM SİVAS TAN MEDET UMMAK İÇİNMİ HAYIR. SADECE HAKSIZ YERE DÜŞMANLIK YAPTIĞINIZ BELİRTMEK İÇİN. BİZ ŞAMPİYON OLACAKSAK BUNU YARIN A.GÜCÜ BELİRLEYECEK, SİVAS İSTESEDE ÇELME TAKAMAZ BUNA GÜCÜ YETMEZ ZATEN.
Çoğunuz fenerlisiniz buna da SAYGI duyuyorum, Düşmanlık yapmadan önce o maçta olay olmadan önceki son 10 dakkaya iyi bakın. Bütün trabzon tribünü sivası alkışladımı alkışlamadı mı, sivas diye tempo tuttu mu tutmadı mı?
O ******** bülent önce sivası sonra da eskişehiri düşman etti, eskişehir gitti fenere 2 sakat oyuncuyla isteksiz bir oyunla oynatıp trabzon maçında vatan millet sakarya deyip savunmaya çekilip sanki şampiyon olmuşcasına maç sonuda 35 dakka sahada çifte telli oynattı, oysa eskişehir hem bizi hemde feneri yense avrupaya gidiyordu artık gidemiyor.
Saygılarımla
|