Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?
Alt 22.05.2011, 21:43   #1
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Biz kaçıncı büyüğüz?

Bizim tepkimiz mağlubiyete değil varsın yenilelim ama bizim tepkimiz sivas'ı utanç verici duruma düşürenlere Bugün stadı komple verdik onlara para diyorsunuz her şey paramı efendim! Ar,Namus,Şeref gibi kavramlarda var! Bugün ise noldu? 4 Eylül stadı peşkeş çekildi kendi evimizdeki maçı deplasmanda gibi oynadık! Herkesin ağzına sakız olduk sakız! Bütün anadolu takımları dalga geçiyorlar bizimle! Paranızla kurtarın siz bizim imajımızı! FB Yalakaları!
Alt 22.05.2011, 21:47   #2
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet,beklediğim gibi bir skor ve Fener şampiyon..
Hafta boyu yaşananlar,bilet olayları,esnafın bayraklar asması,58 plakalardan sarkan yüzlerce sarı-lacivert bayrak beni futboldan ve Sivasspor'dan soğuttu..
Bir ümit,Fener'i yenersek ya da direnç gösterirsek bu soğukluk tekrar sevgiye dönecekti..Sadece direnen,oynayan bir takım görmek istiyordum..
Ama yok işte..Yıl boyu maça gelen yiğidolar bu maçı izleyemedi..Gidenlerse bin pişman oldu..
İki sene şampiyonluğa oynadık diye hemen kendimizi 4.büyük ilan ettik..Büyüklük öyle olmaz,büyüklük 2 trilyon paraya kendi taraftarını satmakla olmaz..Şampiyonluk heyecanı bitti,herkes asıl takımına döndü..Büyüklük Fenerle sevişerek değil,savaşarak kazanılır..Bunu iyi anladım kibiz değil büyük bir takım,büyümekte olan bir takım bile değiliz.
Aslında söylenecek çok şey var ama kısaca SİVASSPOR ARTIK BENİM İÇİN BİTMİŞTİR.TEK BİRMAÇINA DAHİ GİTMEYECEĞİM..ÇOK SEVDİĞİM SİVASSPOR GÖZÜMDE İTİBARI SIFIRLAMIŞ,SIRADAN BİR ANADOLU TAKIMI OLDUĞUNU CÜMLE ALEME GÖSTERMİŞTİR..ALDIĞINIZ O İKİ TRİLYONA DA İYİ BİR TOPÇU ALIRSINIZ VE KÜMEDE KALIRSINIZ ARTIK..FENER'İN ARKA BAHÇESİ BİR TAKIM OLMAKTAN KURTULANA KADAR YOKUM..
güle güle kardeşim..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda burakkova'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2011, 21:48   #3
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
burakkova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
güle güle kardeşim..
Niye fenerin arka bahçesi olmak çokmu hoşuna gidiyor?
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2011, 21:51   #4
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Niye fenerin arka bahçesi olmak çokmu hoşuna gidiyor?
adam yokum demiş.. ben de güle güle dedim.. sen neden cevap veriyorsun.. hep beraber mi bırakalım sivas'ı..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2011, 21:54   #5
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
adam yokum demiş.. ben de güle güle dedim.. sen neden cevap veriyorsun.. hep beraber mi bırakalım sivas'ı..
Dalga geçmek maksatlı dediğin gün gibi aşikar böyle bir taraftar kaybetmektense içinde fener aşkı olupta şurda yorum yazan sivassporluyum diyen ipnelerli kaybetmeyi tercih ederim.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2011, 21:55   #6
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Metal gear arkdaşım da siz de siteden takip ettiğim kadarıyla iyi günde kötü günde takımı desteklediniz. Ama arkdaşımızn tepkisi onurlu mücadeleci bir oyun olmamasıydı. 3 gol atmamız birşey ifade etmiyor, sabaha kadar oynasak sonuç aynı olurdu. bir de artık kabak tadı verdi bu fenerle organik bağlarımız. bu duruma tepki koymak da gayet normal.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2011, 21:54   #7
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bilet fiyatları ucuz olsaydı bu stadın çoğunu yine içimizdeki fb liler doldurmayacakmıydı.%5 den hariç hatırla gönülle diğer yerleride alacaklardı veya kombineliler fahiş fiyattan fblilere satacaklardı.Yönetimde bu fırsatı paraya çevirdi ne vat bunda.Transfer zamanı başlayınca hani transverler demeyi biliyorsunuz.Para para para
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 22:06   #8
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilet fiyatları ucuz olsaydı bu stadın çoğunu yine içimizdeki fb liler doldurmayacakmıydı.%5 den hariç hatırla gönülle diğer yerleride alacaklardı veya kombineliler fahiş fiyattan fblilere satacaklardı.Yönetimde bu fırsatı paraya çevirdi ne vat bunda.Transfer zamanı başlayınca hani transverler demeyi biliyorsunuz.Para para para
Arkadaşım para kazanmaktan bahsetmişsin de biz bu maçı alsak yayın gelirinden 800 milyar sadece para kazanıyorsun.Ayrıca sivasın paraya çok mu ihtiyacı vardı.Para için bu kadar rezil olmaya gerek var mıydı?Senin stadını elin adamları doldurmuş senin şehrinde göbek atıyorlar.Daha sonrada sivassporluluktan para puldan bahsediyorsunuz.Yaw geçin bunları.Ben bir taraftar olarak asla benim stadımda azınlıkta kalmak istemem.Boş tribünlere oynasın nolcak.Yeter ki kendi sahamda deplasmanda oynamayayım.İnsanın kanına dokunmaz bu taraftar olarak?Sen gol atıyorsun stadımızdaki sevinç cılız kalıyor, kimse duymuyor.Rakibin gol atıyor stadında herkes ayağa kalkıyor bağırıyor?Top sende kendi stadında ıslık yiyorsun.Şimdi sana soruyorum.Tüm bu olanlar senin kanına dokunmuyor mu???
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı kasko'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 22:12   #9
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
kasko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım para kazanmaktan bahsetmişsin de biz bu maçı alsak yayın gelirinden 800 milyar sadece para kazanıyorsun.Ayrıca sivasın paraya çok mu ihtiyacı vardı.Para için bu kadar rezil olmaya gerek var mıydı?Senin stadını elin adamları doldurmuş senin şehrinde göbek atıyorlar.Daha sonrada sivassporluluktan para puldan bahsediyorsunuz.Yaw geçin bunları.Ben bir taraftar olarak asla benim stadımda azınlıkta kalmak istemem.Boş tribünlere oynasın nolcak.Yeter ki kendi sahamda deplasmanda oynamayayım.İnsanın kanına dokunmaz bu taraftar olarak?Sen gol atıyorsun stadımızdaki sevinç cılız kalıyor, kimse duymuyor.Rakibin gol atıyor stadında herkes ayağa kalkıyor bağırıyor?Top sende kendi stadında ıslık yiyorsun.Şimdi sana soruyorum.Tüm bu olanlar senin kanına dokunmuyor mu???
sen kime kızıyorsun........
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.05.2011, 22:16   #10
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sen kime kızıyorsun........
Kızmıyorum soru soruyorum.Kanına dokunuyor mu dokunmuyor mu?
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
biz, büyüğüz, kaçıncı