Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Sus be Ahmet Çakar!
Alt 10.01.2012, 08:14   #1
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1623 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Sus be Ahmet Çakar!

Sizi bilmem ama ben kolay kolay Ahmet Çakar’ın proğramlarını izlemem. İzlemek zorunda kalsamda söylediklerini ciddiye almam çünkü,laf ebeliği yaparak sürekli varsayımlar ve komplo teorileri üzerinden fikir yürütür.Yani sürekli bardağın boş tarafını görür.Gündemde kalmak içinde sağlam delillere dayanmayan iddialarda bulunur. En son olarakta katıldığı televizyon proğramın da, içlerinde Sivasspor’un da yer aldığı 5 takımın küme düşeceğini söylemiş. Dün internetteki bütün gazetelerde Çakar’ın bu açıklaması vardı.

Tabi,gazeteler böyle sansasyonel haberleri sever,onun içinde büyük başlıklarla verir.Ahmet Çakar’a göre Türkiye’de futbolla uğraşan herkeste leke var,bir o temiz! Ben bu 5 takımın yöneticilerinden yerinde olsam bu adam hakkında dava açarım. Henüz hiçbir şey ispat edilmemişken,elinde resmi ve kesin delil yokken,sen nasıl böyle bir açıklama yapıp,milyonlarca insanın kafasını karıştırırsın? Seni, delikanlılıkta 10 defa cebinden çıkaracak Mecnun Otyakmaz gibi bir insan eğer “ Maç satan karısını satar” diye çok iddialı bir söz söylüyorsa orada duracaksın! Üstelik namus kavramını ve bu sözün ne anlama geldiğini Mecnun Başkan Ahmet Çakar’dan da iyi bilir herhalde…

Lig oynanıyor ve birisi çıkıp böyle bir açıklama yapıyor. Bu açıklama milyonlarca futbolsevere saygısızlıktan öte, söz konusu takımda forma giyen futbolcuları da zor durumda bırakır. Sivasspor hedefini Play-Off olarak belirlerken, birisi çıkıp hiçbir hukuki dayanağı olmadan bunları söylüyor. Bu açıklamadan sonra futbolcular maçlara nasıl konsantre olacak? Birilerinin Ahmet Çakar ve onun gibilere “ Artık yeter sus!” deme zamanı geldi de geçiyor bile. Bu konuda ciddi yaptırımlar getirilmeli. Televizyona çıkan birisi kesin ispatı olmadan böyle şeyler konuşmamalı.

Bu tam bir “ Çamur at izi kalsın” anlayışı. Böyle bir şeyin olacağına inanmıyorum ( En azından Sivasspor’un ceza alacağına) ama alsa bile Ahmet Çakar “ Ben demiştim” diyecek, tersi olduğu zamanda “ Öyle düşünüyordum ama böyle oldu” deyip işin içinde sıyrılacak! 4-5 yıl önce televizyonlarda “ Fenerbahçe turu geçsin bikini giyerim” diyen, daha sonra Fenerbahçe turu geçince “Kem-küm” diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmıştı.
Sözünde durup bikini giymedi ama sanal alemde onu rezil edip,bikini giydirdiler.Şimdi böyle birisi kalkıp çeşitli iddialarda bulunuyor,sen önce sözünde dur ve bikinini giy ondan sonra senin söylediklerine inanalım!...

TARAFTARI GÖRDÜNÜZ DEĞİLMİ?

Türkiye’de iyi taraftar dendiği zaman akıllara gelen taraftar gruplarından biriside Es es’lerdir. Pazar günü Sivasspor maçında bu unvanı gerçekten hak ettiklerini bir kez daha gördük. Maç boyunca topluca tezahürat yaparak takımlarına sürekli destek olan Es es’leri dinlerken, aklıma özellikle son haftalarda 4 Eylül stadında oynanan Sivasspor maçları geldi. Şimdi size bir soru; 4 Eylül stadına maça gelenlere “Taraftar” denirse, Es es’lere ne denir?
Ne olur biraz bilinçlenelim, topluca hareket edip takımıza gereken desteği verelim. Bu yapılırsa, hem takım daha iyi futbol oynuyor, hem de hakemler Sivasspor’a bu kadar kolay ve ucuz düdükler çalmaz!

Abdullah YİĞİT
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 13 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sus be Ahmet Çakar!
Alt 10.01.2012, 08:32   #2
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Sus be Ahmet Çakar!

Ahmet Çakar'ın proğramını izlemeyelim denilmesi bile o proğramın izlenirliğini arttırır. Olmadık yerlere saldırılar, çamurlar atarak resmen gündem oluşturyorlar. Bir tarafta Erman, diğer tarafta ise malum insan. Benim proğramım mı seninkinden daha çok reyting alıyor senin kimi? kördöğüşü içerisindeler.

Bir kardeşimizin dediği gibi, "Çakal'la Doberman'ın ne dediklerine inanmayın".. Ama dediklerini de kulak ardı etmeden, gereği için, Sivasspor yönetimi devreye girmelidir. En hafifinden, "mahkemede davası devam eden konu üzerinde yorumları ile makhekemeyi etki altında bırakmak" adına suç duyurusunda bulunulmalıdır.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2012, 10:55   #3
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Takımımız iddialı konuma geldiya artık bi şekilde hem Şehrimizi hemde Futbolcuları nasıl demoralize edecekler işte böyle ne dediğini bilmez sadece kendi gibi abuk sabuk insanların izleyeceği sözüm ona spor programı yapanlarla vurun abalıya misali yüklenecekler bize aslında sormak lazım bu insanlara Sivas ve Sivassporla ne alıp veremedikleri var bana kalırsa bi yerlerde kuyruk acısı var zamanı gelincede ortaya çıkıp ahkam kesiyorlar ama sağ duyu sahibi hiç kimsenin bu lafları ciddiye alacağını sanmıyorum...
Alt 10.01.2012, 11:01   #4
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bir kursun az gelmistir ona daha istiyor...
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karahisarli'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2012, 11:34   #5
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Sus artık LAN!...

Arkadaşlar.sizden ricam,Aptullah Abinin bu yazısını o ş.... tv ve gazetelerine fakslayalım,ben yapacam

Bu adama ne olur medeni yollardan tepkimizi gösterelim,tepkisiz ve sessiz kalmayalım yalvarıyorum bunu yapalım...

teşekrürler izmirliyiğido,zaten biliyorduk bu adamın ne olduğunu sen bir kez daha bize hatırlattın.
Benim ayrıca merak ettiğim bir şeyde var,hadi taraftar ve halk organize olup bu konuda toplu hareket edemiyorda,sözüm ona daha aydın,yol gösterici,sivasın haklarını savunan sivas basını neden gerektiği gibi bu konuda tepki vermiyor. Ben Allah için bu konuda sadece Aptullah yiğitin köşe yazısını okudum başka yok.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2012, 12:15   #6
ekrem5810
Yeni Yiğido

ekrem5810 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ekrem5810 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TÜRKİYEDE ERKEĞİN ..... GÖSTERİN DESELER 1,SIRAYI KİMSEYE BIRAKMAYACAK BİR TİP YÜZSÜZ EDEPSİZ AHLAKSIZ HAYASIZ BİR MAHLUK BUNU DOĞURAN ANA SEVİNEMEMİŞTİR CÜNKİ BU MAHLUK İNSAN DEĞİLDİR.KİŞİSEL ÇIKARI İÇİN HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI YAPABİLECEK AHLAK VE İNANÇTAN YOKSUN HİLKAT GARİBESİ ADİ BİR MAHLUK CİDDİYE ALMAYIN SAYIN HEMŞEHRİM KÖŞE YAILARINIZDA ÇOK GÜZEL ŞEYLERE DEĞİNİYORSUNUZ SAYGILAR SUNUYORUM
ekrem5810 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.01.2012, 12:47   #7
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

TAKIMIMIZI KÖTÜ DURUMA DÜŞÜRMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR, YAZIKLAR OLSUN, ALLAH SORSUN BUNLARA. BU TAKIM HER ENGELE RAĞMEN ÇOK İYİ YERLERE GELİCEKTİR O KADAR.
Alt 10.01.2012, 13:08   #8
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bikinili ahmet çakar ve gıllı rasim, ortadoğu ve balkanların gelmiş geçmiş en büyük canlıyayın provakatörü ve reyting maymunudur. reyting için aziz yıldırımın avukatını nasıl provake edip hit aldıklarını herkes biliyor.

o ahmet çakar değilmiydi "tapeleri inceledim aslında sivas tarafında pek de bişey yokmuş" diye. Şimdi de kalkmış sivas küme düşecek bilmem ne diyor.

Beyaz tv denen uyduruk kanal bu camiaya yeni girdi ve böyle provakafit programcılarla iş yapmaya çalışıyor.

dikkat etsinler "bek giden atın b... seyrek düşer"
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı chatlaq'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2012, 13:08   #9
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

bırılerı bu adamın sırtını sıvazlıyor,sıvazlandıkca kulaklarını ve kuyruğunu dikıyor ....
Alt 10.01.2012, 13:10   #10
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bikini giyme iddiasıyla Fenerbahçe üzerin iddiaya girmişti de kaybetmişti hani, sonrada ben şakadan söyledim bikini giyermiyim hiç diye kıvırmıştı hani hatırlarsanız. O adam bu adam işte. Zavallı Ahmet Şopar..
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ahmet, Çakar, sus