Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kadıköy'de güvenlik rezaleti
Alt 13.04.2012, 02:18   #1
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Kadıköy'de güvenlik rezaleti

olur boyle seylerr
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 02:25   #2
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

vay arkadas nedir bizim bu cektiklerimiz. bir güvenlik kalmisti onlarda düsman bize
Alt 13.04.2012, 07:31   #3
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu adi güvenliğin SİVAS'lıdan alıp veremediği nedir yaa. Sivas'ta affedersiniz (G.Saray maçında) donumuza kadar aradılar, küçük bayrak sopalarını topladılar ve güvenlikle ağız dalaşmam oldu eğer içerde G.Saray taraftarı bir meşale, bir maytap vb. yaksın hesabını verebilecek misiniz? Neredeyse iç çamaşırımızı çıkartırıp bakacaksınız yapmayın bu kadar SİVAS düşmanlığı şeklinde atışmam oldu aynı haltı İstanbul Şükrü Saraçoğlu'nda da yediler ve maçın başında her türlü şeyi yakıp stadı rezil ettiler 58. dk ve gol sevincinde küçük taraftarlarımızı darp ettiler öyle mi? ALLAH belanızı versin sizin gibi güvenliğin ve güvenlik amirinizin. Heyyyy sözde büyüklerimiz SİVAS'a, SİVASSPOR'a sahip çıkmıyorsunuz ALLAH rızası için SİVAS'lılara sahip çıkınnnnnnnnn.
Alt 13.04.2012, 08:15   #4
izmirliyigido
Gast

Bütün bu olaylara, çirkefliklere, rezillikere ve bu ağır mağlubiyete karşılık bu pazar MUTLAK SURETLE GALİBİYET bekliyoruz. Ancak o zaman yüreğimizin ateşi biraz soğuyacak. Ancak o zaman bize şikeciler diyip, 4 gol atarak ezen ve şimdi mağrur bir şekilde gezen, i... Bursalılardan acımızı almış oluruz.

Eğer hoca da biraz vicdan varsa, futbolcularda (özellikle bu maçta oyanmayan Grosizki, Cerny, Erman, Eneramo, Faty, Kaan, Pedriel'de) biraz vicdan varsa rövanşı alırlar. Bursaspor'u yenip bu ağır faturay telafi ederler. Yok, tersi olursa ben hakkımı helal etmeyeceğim hiç birine.

Şimdi, birileri kalkıp "etmen gardaş, bu başarıları bize yaşatan bu takımdı" edebiyatına başlamasın. Hani ortada ne başarısı var. Kupadan elendik, ligde zorla 7. sırada yer aldık, bir çuval gol yedik (halen de yemeye devam ediyoruz). Başarı dediğin, hedefine ulaşırsan, zirvede yer alırsan onu taçlandırırsan başarıdır. Yoksa saman alevi gib, kağıt alevi gibi parlayıp sönen başarı, başarı değildir. Sürekliliğimiz yok. Sürekliliği olan birtek Gaziantepspor var, son 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik aldılar 16 gol atıp hiç gol yemediler. Ama bu onların başarılı olmasına yetmedi sonuçta o başarıyı taçlandıracak birşey yok ellerinde.

Başarılı sayılabilmek için hedefe varamasan bile hedef yolunda olman lazım. O hedefe kupadan varamadık, Final Grubundan varmak için ilk adım olan Bursaspor maçını mutlaka kazanmamız lazım.

Yüreğimiz ancak o zaman rahatlayacak, içimizin şişi ancak o zaman inecek, FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZ (!)..

.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2012, 10:56   #5
erolbal
Yeni Yiğido

18 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 erolbal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle 3-0 dan sonra bile 2. devre başında takımını alkışlayan taraftarı kutluyorum. Bursalıların 4-5 dakika maç başında sahayı işgal etmelerini görmezden gelen her yetkili ve sorumluya hakkımı helal etmiyorum. Ben sahaya şapka atan bir taraftarı uyarmaya çalıştım, o kadar.. Başka bir suçu olmayan Sivas taraftarını eleştiren arkadaşa da hak vermiyorum. Sadece bu seyirciye yazık oldu. İnşallah daha iyi günlere..
erolbal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erolbal'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2012, 11:20   #6
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

Ben böyle adaleti? Özellikle pankart yaptırdım maç için daha parasını vermedim adamlar yasak diye içeri sokturmadı yarım saat ağız yaptım polislerle en sonunda yazıklar olsun dedim bıraktım çıkıştada bulamadm ne açabildim içerde nede parasını daha ödedim parasını geçtim bari içerde açabilseydm içim yanmazdı şimdi soruyorm bursalılarn meşalelerimi içeri alan polis o yasak değilde benim takımin için yaptırdığm pankart yasak hangisi daha mantıklı yazıklar olsun.. . Böyle adalete
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 11:31   #7
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

Bu arada maraton tribün girişinde pankart bulan varsa arkadaşlar benle irtibata geçebilirmi gerekirse parasını veririm sorun değil
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 12:07   #8
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

bursalılar itliğıni gosterdıler,pazar gunu sırf bursaspor'a ve teksas denen şarapçilara kufur etmeye gıdecem,kımse bu takıma şıkeci ıftırası atamaz,bursa once kendı kapısında kı pıslığı temızlesin
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2012, 12:35   #9
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI

Bursaspor şampiyonluğa oynadığı sene bizde desteklemiştik.Ertesi sezon buradaki maçta 2 takımı elele tribüne çağırmıştık.Bu sezon deplasmandaki kazandığımız maçta ettikleri küfürler bu maçtaki küfürlerle ne olduklarını gösterdiler.
Tin tin tini mini bursa,tin tin tini mini bursa,bursadan erkek çıksa dünya yerinden oynar !
Alt 13.04.2012, 18:43   #10
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1559 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
bugra5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor şampiyonluğa oynadığı sene bizde desteklemiştik.Ertesi sezon buradaki maçta 2 takımı elele tribüne çağırmıştık.Bu sezon deplasmandaki kazandığımız maçta ettikleri küfürler bu maçtaki küfürlerle ne olduklarını gösterdiler.
Tin tin tini mini bursa,tin tin tini mini bursa,bursadan erkek çıksa dünya yerinden oynar !
Biz insanlıgımızı göstermişiz onlarda göstermiş işte

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
güvenlik, kadıköyde, rezaleti