Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..
Alt 12.06.2012, 23:47   #1
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 957 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..

SPOR SERVİSİ - 13.06.2012
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a Beşiktaş’dan gelen teklifle ilgili son sözü Başkan Mecnun Otyakmaz söyledi
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz,Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’a transferi ile ilgili olarak bu güne kadar medyada yer alan haberler ve daha sonrasında Beşiktaş yönetiminden gelen resmi teklifle ilgili son sözü “Hocamızı vermiyoruz. Yeni sezona Çalımbay ile devam edeceğiz" oldu.
LİG BİTTİ GÜNDEME GELDİ
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’a gideceği yolunda sözlerin ligin bitiminin ardından gündeme geldiğini ve bir hafta öncesine kadar kesin bir bilgi akışı olmadığını dile getiren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sivasspor için yeni sezon çok önemli. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda çalışmalara başladık.Beşiktaş yönetimini Rıza hoca konusunda uyardık ve bir açıklama yapmasını bekledik.Geçen süre içerisinde bir açıklama yapılmadı ve hocamızla birlikte transferleri gerçekleştirdik.Bir hafta önce Beşiktaş yönetimi Rıza Çalılmbay ile ilgili teklifte bulundu.Hocamızla görüştük, bu süre zarfında yeni bir teknik direktör arayışı takım açısından iyi olmayacağı ve kadroda bulunan futbolcuların Rıza hocanın belirlediği futbolcular olması nedeniyle Beşiktaş yşönetimine hocamız kararımızı söyledi. Çalımbay’ı kesinlikle vermiyoruz “dedi
SİVAS’I SEVİYORUM
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın kendisi ile ilgili kararının ardından görüşlerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “Başkanımız Mecnun Otyakmaz ile görüşmemizin ardından kararını verdi.Elbette bu saatten sonda takım değişikliği başarı getirmez.Ligin bitimi ile ilgili transfer çalışmalarını birlikte yürüttük.5 futbolcu ile anlaşma sağladık.Beşiktaş yönetiminin teklifi beni gururlandırdı.Beşiktaş’ta teknik direktör olarak görev yapmak çok onurlu bir görev.Beni layık gördükleri için teşekkür ederim ama Sivas benim doğduğum birşehir. Sivas’ı çok seviyorum.Yeni sezonda Sivasspor’un başarısı için çaba sarf edeceğim dedi.Kaynak:Yeniülke.net
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..
Alt 13.06.2012, 00:21   #2
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..

RIZA HOCANIN bjk ye hoca olmayı nekadar istediğini herkes biliyor mutlaka üzülmüştür bjk camiası rıza hocayı öyle çok sevdiğinden değil ortam ona uygun olduundan çok istediler başarı sayılabilecek durumdayken rıza hocayı yuhalıyanlarrda kapı önüne koyanda onlardı gelecek hocanın bjk de basarılı olması diye bişey söz konusu biledegil kim gelirse gelsin mutlaka iyi transfer isteyecek bjk borç içinde öyle 10 20 mliyona adam alamazlar tas catlasa 1 2 mliyonluk adam alırlar daha bucadan bile adam alamıyorlar ilerki zamanda rıza hoca ne kadar doğru iş yaptıını anlayacak yeni hoca ilk yarıyı çıkartamıyacak buraya yazıyorum RIZA HOCAMIZDAN tek ricam artık bjk defterini kapatıp yeni sezona konsantre olması millet çatır çatır transfer yapıyor biz hayal transfer ediyoruz 1 haftalık haberleri ısıtıp ısıtıp yayınlıyorlar tık yok daha transfere yoğunlaşın biran evvel
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.06.2012, 07:48   #3
35kağan58
Tecrübeli Yiğido

35kağan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

153 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 35kağan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hoca'nın aklı hala Bjk'de kaldıysa o da kötü. Rıza Hoca'nın kafası çok karıştırıldı. Hoca bi tatile çıkıp ondan sonra kendini yine tamamen Sivasspor'a adamalı.
35kağan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.06.2012, 08:03   #4
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Artik bu tarz haberler sitede yayinlanmamali takima zarar vermeye calisan insanlar cok artik onumuze bakmaliyiz birakin bjk yi feneri gs yi bize sivas yeter bu haberde gecen besinci transfer kim acaba
Alt 13.06.2012, 08:39   #5
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

5 kişiyle anlaştık diyor: Abdülkadir doğa erhan şaban 4 etti 5. kim ? kaliteli yabancı bir santrafor olsun o 5.de artık yeter transfer bekliyoruz canımıza tak etti
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.06.2012, 08:43   #6
58hayati
Tecrübeli Yiğido

58hayati - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58hayati isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

meraklanmayın rıza gümbür gümbür geliyor.. transferin bombalarını biz patlatacagız...çağlayandan degil durgundan kork...slm...
58hayati isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58hayati'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.06.2012, 08:45   #7
benozgurr
Tecrübeli Yiğido

benozgurr - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 488 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 benozgurr BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

artık kapansın bu konu form bu konu ıle doldu
benozgurr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda benozgurr'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.06.2012, 08:52   #8
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

işte bu kadar, başkanımızın açıklama yapması beni rahatlatıyor
Alt 13.06.2012, 09:34   #9
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hocaya Laf edenler durup bi düşünsün. Evet BJK yi yönetmeyi çok istedi ben onu anlayışla karşılıyorum. 20 yilini asker olarak geçirdiği bir yere Komutan olarak gitmeyi kim istemez.
Ama Sivassporu da yabana atmadı, yüzüstü bırakmadı, istese "Başkanım bu saatten sonra benden size hayır gelmez bırakın beni gideyim" de diyebilirdi ama demedi, Başkanı ezmedi Sivassporda kaldı.

Ben kalmasına sevindim. Bu şuna benzer, Galatasaray aşığı olan Ardanın GS yerine Sivassporda 1 yıl daha top oynamasına.

Sana güveniyoruz Rıza hoca, Bu takımı iyi yerlere getireceksin. İlerde BJK'da da iyi şeyler yapacaksın. Daha zaman var.
Alt 13.06.2012, 09:36   #10
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

rıza hoca ortaya bır laf attı millet kavgaya tutuştu,kavga ızlemek icın kavga yarattı.
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
calimbayi, vermİyoruz