Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 10.11.2013, 22:55   #1
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Transfer-2013

Dün akşam maça giderken yanlış görmediysem(ki görmediğimi düşünüyorum) istasyon caddesinde Rengifo yürüyerek ters istikamette gidiyordu.Sanırım devre arası iplerin kopması kesin.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.11.2013, 23:00   #2
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Respect58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün akşam maça giderken yanlış görmediysem(ki görmediğimi düşünüyorum) istasyon caddesinde Rengifo yürüyerek ters istikamette gidiyordu.Sanırım devre arası iplerin kopması kesin.
Bunca transferlden rengifonun iyi çıkmaması nazar boncuğu olsun herkes rengifodan çok iyi işler beklerden Mehdiye yaşlı boş beleş futbolcu dediklerini hatırlıyorum ben ise tam tersini ifade ettim mehdinin çok kaliteli ve iyi bir oyuncu olduğunu söyledim
Rengifoya gelirsek Keşke hiç alınmasaydı Suarezi kadroda tutsaydık hem genç hem ucuz hemde maçın kaderini değiştiren sorunsuz sıcak kanlı bir oyuncuyu nasıl gönderdik onu halen düşünüyorum keşke devre arasında geri alsak şuan boşta ...
Yok kaliteli bir isim düşünüyorsak kamilide postalayıp güzel iki tane kaliteli forvet alırız zaten biri belliymiş hayırlısı olsun...
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bahbaba58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.11.2013, 00:45   #3
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

transferleden birisi hem ilk 11 için hem takımın geleceği için yapılacak...22-23 yaşlarında bir ortasaha oyuncusu olacak...
Alt 11.11.2013, 01:23   #4
bahbaba58
Tecrübeli Yiğido

bahbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

368 Mesajına 821 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 bahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekanntbahbaba58 ist jedem bekannt

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
transferleden birisi hem ilk 11 için hem takımın geleceği için yapılacak...22-23 yaşlarında bir ortasaha oyuncusu olacak...
Doğu bey bu dediğiniz oyuncuyu cincon istemiş mi daha önce ??
Çünkü bende isim olarak değilde 23 yaşında ve daha önce o cincon istemiş alamamış ve ön anlaşma imzalanmış kendisiyle ...
Bu aldığım haber sağlam kaynaktandır isim alamadım sadece onuda diğer zamanlarda almaya çalışırım inşallah
bahbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.11.2013, 10:08   #5
SivassporunSesi
Yiğido

SivassporunSesi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 150 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 557 SivassporunSesi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALTYAPIIIII

Arkadaşlar Türkiye'de şampiyon olan bütün kulüplerin altyapısı var burdan bas bas bağırıyorum öze dönüş yapılmalı ilacımız dışarda aranmasın kendi içimizde ne cevherler var.Sivasspor'un scout ekibi yoksa antrenörlük belgem yazın çıkıyor alt yaş grupları için scout kuralım.Haktan örneği bir daha yaşanmasın bizim altyapımız iyi olsaydı çocuk bizi seçerdi.
Yapılacak Formül Çok Açık
Diğer amatör kulüplerde dahil olmak üzere derin bir oyuncu havuzu oluşturulmalı bu havuzda Sivasspor oyuncularını bulacak bu kadar basit amatör kulüplerde Sivasspor için çalışacak.
SivassporunSesi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SivassporunSesi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.11.2013, 15:03   #6
SivassporunSesi
Yiğido

Alıntı:
SivassporunSesi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ALTYAPIIIII

Arkadaşlar Türkiye'de şampiyon olan bütün kulüplerin altyapısı var burdan bas bas bağırıyorum öze dönüş yapılmalı ilacımız dışarda aranmasın kendi içimizde ne cevherler var.Sivasspor'un scout ekibi yoksa antrenörlük belgem yazın çıkıyor alt yaş grupları için scout kuralım.Haktan örneği bir daha yaşanmasın bizim altyapımız iyi olsaydı çocuk bizi seçerdi.
Yapılacak Formül Çok Açık
Diğer amatör kulüplerde dahil olmak üzere derin bir oyuncu havuzu oluşturulmalı bu havuzda Sivasspor oyuncularını bulacak bu kadar basit amatör kulüplerde Sivasspor için çalışacak.
Geleceğin Yiğidoları Gibi Bir Konu Açılmasını İstiyorum Yardımcı Olursanız hem Sivaslı hem de Gurbetçi Sivaslılara yönelik çalışmam var...
Alt 15.11.2013, 07:40   #7
SivassporunSesi
Yiğido

Alıntı:
Geleceğin Yiğidoları Gibi Bir Konu Açılmasını İstiyorum Yardımcı Olursanız hem Sivaslı hem de Gurbetçi Sivaslılara yönelik çalışmam var...
Site yöneticilerinin ilgisi olması lazım artık SİVASSPOR İÇİN gençleri kazanma vakti...
Alt 15.11.2013, 07:45   #8
SivassporunSesi
Yiğido

Alıntı:
Site yöneticilerinin ilgisi olması lazım artık SİVASSPOR İÇİN gençleri kazanma vakti...
Alt 04.12.2013, 17:51   #9
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Devre arası transferin yine hareketli geçeceğini söylemiştik -ki Rengifo devre arasına kalmadan yollandı...2 yabancı alınacak biri forvet biri ortasaha..2 yabancı harici 2 de yerli transfer planlanıyor...bu 4 oyuncu içinde 2 tanesiyle ön sözleşme yapıldı bilgisini aldım...
Alt 04.12.2013, 17:55   #10
SivasliMuhammed
Yiğido

SivasliMuhammed - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 521 SivasliMuhammed FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Devre arası transferin yine hareketli geçeceğini söylemiştik -ki Rengifo devre arasına kalmadan yollandı...2 yabancı alınacak biri forvet biri ortasaha..2 yabancı harici 2 de yerli transfer planlanıyor...bu 4 oyuncu içinde 2 tanesiyle ön sözleşme yapıldı bilgisini aldım...
kamilden haber varmi abi?? gönderilecek deniliyo ama bugün güzel oynuyor.
SivasliMuhammed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda