Cevap: 2015-2016 transfer sezonu
Leroy George 5-6 gün önce Göztepe'nin gündemindeymiş...3 gün önce tekrar görüşmüşler;Leroy kardeş 400.000 Euro isteyince Göztepe bu transferden vazgeçip Konyasporda oynayan 32 yaşındaki Benjamin Fucks ile anlaşmışlar...Bu haberi Göztepe haber sitelerinden okudum...Sivasspor isterse Leroy George u alır..Çünkü Leroy un sözleşmesi 2015 Mayıs ayı itibariyle Karabağ takımıyla bitmiş..Yani bonservisi olmayan bir oyuncu..Mesele şu;LeroyG eorge acaba sivassporun tam aradığı bir forvet mi?Asıl mevisi sağ kanat yani Burhan ın oynadığı mevki;forvet arkası da oynadığı söyleniyor,videolarından Kasımpaşa da oynayan Hollandalı oyuncu tipinde bir oyuncu ama Kasımpaşa da oynayan daha kariyerli ve milli bir oyuncu....Sivasspor bence Leroy dan daha iyi ve daha genç;aynı zamanda daha iyi bir oyuncu almalı;örnek geçmişte aldımız Grosecki gibi..Karar Sergen Hocanın..Ayrıca bu mevkiye Aydın Yılmaz da düşünüldüğüne göre sağ kanatta gereksiz yığılma olur diye düşünüyorum...Yok Sergen Hoca ben bu oyuncuyu orta saha da hücuma yönelik;Atıf ın yerinde oynatırım diyorsa bu da onun düşüncesi...Bakalım göreceğiz...
|