Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasspor Yönetimi Hakkında

Sivasspor Yönetimi Hakkında Sivasspor Yönetimi Hakkında Konular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yönetim İstifa
Alt 25.04.2016, 21:16   #1
dibba58
Yiğido

dibba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 578 dibba58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim İstifa

.Koşa koşa alt lige gidişimizin o kadar çok sebebi var ki alt alta yazsak koca bir liste olur.Futbolcu transferinden tutunda hoca seçimine varıncaya kadar tüm olumsuzluklar bizi buldu.
İçimiz acıyor.öfkemiz köpürüyor.Umudumuz mum gibi eriyor.Allah'ım düştüğümüz bu durumdan sen kurtar bizi.
dibba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2016, 21:16   #2
bulutbey27
Tecrübeli Yiğido

bulutbey27 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

268 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 bulutbey27 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Özelliklede alt yapı konusunda
Bulent uygun zamanında paf takım şampiyon oldu ve bir tane futbolcuyu alıp as kadroya sokmadılar.
O oyuncular çarçur edildi üç senedir.
Aynı politika izleyen yönetim takımı düşürmemiş,resmen uçurumdan aşağı yuvarlamıştır
Alt 25.04.2016, 21:32   #3
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İ.akın ve Hasan kabze ilk18e alınmasın son 4maç böyle deneyelim zaten battı balık yan gider
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2016, 22:09   #4
58gürün58
Acemi Yiğido

40 Mesajına 71 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 58gürün58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
stain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İ.akın ve Hasan kabze ilk18e alınmasın son 4maç böyle deneyelim zaten battı balık yan gider
imkan olsa da mesut hocada bunlarla birlikte son 4 maç takımdan uzaklaştırılsa. eleştiri yaparken gerçekten üzülüyorum sıkılıyorum ama bir hoca bu kadar oynanan oyundan bihaber olur.
58gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58gürün58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2016, 23:01   #5
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Yönetime taze kan lazım, Mecnun başkan artık eski heyecanını kaybetti. ALLAH razı olsun Sivasspor'a çok büyük hizmetler yaptı, o bizim efsane başkanımız ama yoruldu, şike davalarında çok yıpratıldı, bu yüzden transferlerde hata üstüne hata yapıldı, kaç sezondur küme düşmekten son anda kurtulduk, her seferinde ders çıkardık dendi ama hep aynı hatalar yapıldı. Ne derler ''çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde...'' misali. Bizde bir kurtulduk, iki kurtulduk, bu kurtuluştan ders çıkarmadığımız içinde, bu sezon düşmemiz matematiksel olarak gerçekleşmese de, artık kurtuluşumuz mucizelere kaldı, onun için başkan ve yönetimde değişim şart. Ha talip çıkar mı, çıkmaz mı derseniz, elbette memleketini seven bir yiğit çıkar.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.04.2016, 23:24   #6
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başkan gider ayak uyuma bak bir umut son kez uyarıyoruz son 4 maçta ilk11de i.akın korçanve kabze kesinlikle olmasın bak gece gece uyku moral sıfırladı bende ...
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2016, 23:36   #7
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Taraftarı dinlemeyen yönetim varsın olmasın Sivasspor'un yönetime ait bir kurum olmadığını anlamayan Sivasspor taraftarına sesleniyorum hepimizin amaci bir ifadeleri farklı Sivasspor kurumsal bir kimliğe girmediği surece transferlerin dahil şahıs menfaatlerine göre yapıldığı gelirlerin giderlerin saklandığı taraftara kapılar kapatıldığı surece bir arpa boyu yol almayacağını anlayın lütfen ha şunuda söyleyim eğer sözünüz geçiyorsa Sivasspor yönetimine buyrun yapılmayan transferleri paraların nereden gelip nerelere gittiğini Sivasspor bünyesinde hangi gorevde kimin çalıştığını yapılan hakem hatalarına kimlerin sesini çıkarttığını neden vizyonsuz teknik adamların Sivas'a getirildiğini açıklasınlar bizde eğer ki haklilarsa susup oturalım!!!
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda otceken58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.04.2016, 06:24   #8
mamy58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mamy58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu başlık açılıyor yazılıyor Yönetim İstifa diye ya istifa etse yönetim takım 3.lige kadar geri gidecek sanki sivas ta takıma sahip çıkan her kongrede başkanlık için yarışan 10 tane adam var güldürmeyim beni ya bırakın adamlara laf etmeyi öyle yada böyle destek olup tekrar takımı lige çıkarma zamanı şehir bu kadar ilgisizken yeniden heyacan gelir belki...
mamy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mamy58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.04.2016, 13:19   #9
sehrisivas
Acemi Yiğido

sehrisivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 sehrisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mamy58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu başlık açılıyor yazılıyor Yönetim İstifa diye ya istifa etse yönetim takım 3.lige kadar geri gidecek sanki sivas ta takıma sahip çıkan her kongrede başkanlık için yarışan 10 tane adam var güldürmeyim beni ya bırakın adamlara laf etmeyi öyle yada böyle destek olup tekrar takımı lige çıkarma zamanı şehir bu kadar ilgisizken yeniden heyacan gelir belki...
Aynen gardaş diyorum ki bir aday gösterin şu adam Sivassporu daha iyi yönetir diye. Ya da bir Yiğido çıksın başkan adayı geçtiğimiz günlerde başkan seçilirsem Bursaspor'a Sivasspordan aydın Karabulut alacağım diyen bursa başkan adayı gibi
sehrisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sehrisivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.04.2016, 15:33   #10
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mamy58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bırakırlarsa 3.lige gidermişiz. Sen medyum musun, falcı mısın gelecekten haberler mi alıyorsun? Bu adamlar takımı göz göre göre bitirirken çıkıp ağzını açtın mı da şimdi burada bırakırlarsa 3.lige gideriz hikayesi anlatıyorsun? Madem bu işleri o kadar biliyordun takımın kuyusu kazılırken ağzını açsaydın, burada millete şöyle şahlanıcaz böyle uçuşa geçicez diye umut satanlar bize olumsuz konuşma takıma zarar veriyorsun diyorlardı kimin takıma zarar verdiği ortaya çıktı o yüzden geçin bu işleri yerlerine kim gelirse gelsin bu adamlardan daha kötü yönetemez çünkü bu adamlar yönetmiyorlar İDARE EDİYORLAR.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
İstifa, İstİfa, yönetim, yÖnetİm