Dünkü Star Gazatesinde en büyük hayali milli tkm'ım Formasını Giymek demişti Şimdi O onur ve şerefi yeşil sahalarda Taşımanın yüce duygusunu Bizlere yansıtacak Helallllllllllllllll sana Yakışır ........+58
Dün gece gerkcekten uyuyamadım vaybe 3 ligde izlediğimiz mehmet YILDIZ milli takıma cağrıldı helal olsun calışan alıyor. Bu arada Fatih TERİM e de helal olsun ismi olan oyuncuları değil hakedenı cağırdığı için.
Gerçekten Milli Takımı hakettiğini düşünüyorum.. Fatih hocanın boş durmadığını ve ligleri iyi takip ettiğinin bir delilidir bu.. hakedenin oynadığı müddetce Milli Takımımızın yükseleceğine inanıyorum. Umarım ilk 11 de sahaya çıkmasa bile fırsat verildiğinde elinden geleni en iyi bir şekilde yapacağına inanıyorum. Ama Yunanistan maçına ilk 11 çıkması bizim avantajımıza olacaktır. yunanistan güçlü ve atağa çıkarken top kaybetmememiz lazım. Mehmedin ayağından topu alacaklarını sanmıyorum.. Başarılar Milli Takımımız başarılar Mehmet YILDIZZZZZZZZZ...
valllaha futbolcumuz adına çok sevindim inş hep böle devam ederde hem bizi hemde kendisini utandırmaz allah yolunu açık etsin, hemde mehmet yıldız ın ilk dilegide gerçeklesmiş oldu allah devamını getirsin
mehmet ' in seçilmesi çok da sürpriz olmadı açıkcası...çünkü son haftalardaki performansı gayet iyiydi...ayrıca ben daha çok servet çetine sevindim...çünkü türkiyenin servet gibi sağlam bi defans oyuncusuna ihtiyacı var ...