Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

-->: SABAHI PROTESTO
Alt 05.01.2008, 15:43   #91
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 929 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SABAHI PROTESTO

akif ne güzel demiş: "ulusun korkmayın nasıl böyle bi sevdayı boğar"...

o kadar açık ve net bi şekilde belli ki art niyetli olduğu, lafı ikide bir madımağa getiriyor.. merak etme saygı değer (değmez mi acaba) nuh bey, sivasta kimsenin madımaktan utanç duyduğu yok, sende o kadar iyi biliyorsun ki sivasın ve sivalının o olaylarda ne kadar masum olduğunu.. çok şükür dediğin barlardan, bahsettiğin ünili tiplerden fazlaca yok güzel sivasımda, her ne kadar senin gibi insanlar oldukça çok zor olsada biz kültürümüzü bilen ve yaşamaya çalışan bi memleketin nüfusuna kayıtlıyız. ama o tür insanlarıda dışlamayacak kadar hoş görülü bi milletiz.. inönüde, kadıköyde yada samiyende koro halinde edilen küfürlerin yanında bizim tribünlerdeki bir kaç çapsızın bireysel küfürlerini güzel memleketlime genelleyerek kişiliğinide güzel bi şekilde ortaya koymuşun vesselam.. çırpının çırpının bakalım belki kesersiniz bu koca yürekli yiğidoların önünü...

velhasıl kelam; sivaslı olduğumuz için duyduğumuz duygunun ismi "utanç" değil "gurur"dur bilesiniz, kurtuluş savaşını başlatmanın, cumhuriyetin temelini atmanın gururu bu.. sahi sivasta o kadar yer gezmişin lakin kongre müzesinden söz etmemişin az biraz, hani şu Atatürk'ün kongre yaptığı bina, "hiç umrunda olmadı dimi"...!

ve son olarak ŞAMPİYON SİVASSPOR...
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
DUYURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Alt 08.01.2008, 15:02   #92
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart DUYURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

BEN BURADAN DUYURUDA BULUNMAK İSTİYORUM.GEÇEN HAFTALARDA SABAH GAZETESİNDE YAYINLANAN NUH KÖKLÜ DİYE GAZTECENİN SİVASA YAZDIĞI YAZIYA KARŞI OLARAK BİRLİK OLARAK İSTANBULDAKİ YİĞİDO TARAFTARLARI İLE PAZAR GÜNÜ SABAH GAZETESİNİN ÖNÜNDE BİR PROTESTO YAPARAK SİVASSPORUN YANLIZ KALMADIĞINI VE SİVASA YAZILAN HABERİN KARŞISINDA OLDUĞUNU BELİRTMEK İÇİN BÖYLE BİR ORGANİZE AKLIMA GELDİ.EĞER BURADAN BÜYÜKLERİMDE ONAY VERİRLERSE DÜZENLEMEYİ YAPALIM DAHA SONRADA BİRLİKTE SAAT 15:00 DE OYNANAN SİVAS-TARBZON MAÇINIDA BERABER SEYRETMİŞ OLURUZ.BU ORGANİZEYİ BAŞTA İSTANBUL TARAFTARLAR DERNEĞİ TARAFINDAN BAŞLATILMASINI ARZ EDERİM.

SAYGILARIMLA

NOT : BU YAZIDA YANLIŞ ANLAŞILMA OLDUYSA ŞAHSIM ADIMA SİTE YÖNETİMİ VE ÜYELERİNDEN ÖZÜRDİLERİM.
Alt 08.01.2008, 15:07   #93
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: DUYURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

iyi bir iş yapmış olursun kardeşim.tebrik ederim seni.keşke istanbul da olsam da senin yanında sana destek olabilsem.
Alt 08.01.2008, 15:09   #94
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1196 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: DUYURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

böyle bir protestoya onay verilirse ben katılabilirim ama pazar günü olursa...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DUYURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Alt 08.01.2008, 15:46   #95
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: DUYURU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

LÜTFEN BU YAZIYI DİKKATE ALALIM.BÖYLE OLMAZ SİVASA ASLA YAZILANLARI KABUL EDİLMEMELİ.BUNLARA KARŞI BİR PROTESTO KARŞI BİR ORGANİZE DÜZENLENMELİ.TAM DESTEK ZAMANINDA BUNUNDA YAPILMASI NEYİN NE OLDUĞUNU GÖRECEKLERDİR.MUTLAKA BU ORGANİZYONA DESTEK VERİLMESİ GEREKİR.İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Alt 08.01.2008, 15:58   #96
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: SABAHI PROTESTO

Alıntı:
rguler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim haklısında sabah gazetesinin sahibi başbakan Tayyip erdoğanın damadı.Dünürleri 3 ay önce satın aldı orayı TMSF den bilgin olsun diye yazdım.
ama dikkatini cekerim sivasin 250000 degilk 330000 nüfusu var
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslihakan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: SABAHI PROTESTO
Alt 08.01.2008, 16:12   #97
tugcin
Acemi Yiğido

tugcin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tugcin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SABAHI PROTESTO

Yahu bu Nuh Köklü denilen kendini bilmez bir adam. Tamamen zırvalamış. Kınıyorum, Sivas'ı ve Sivaslıyı yerenlerin karşısında daima duracağız. Boşverin hemşehrilerim bu tip adamlar varsın konuşup dursunlar, boş konuşuyorlar zaten. iz işimize baklaım.
Alt 08.01.2008, 16:19   #98
chivas_regal
Acemi Yiğido

chivas_regal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 chivas_regal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yazının özellikle bu kısmına takıldım:

Takım lider, ama kent umutsuz. Pazar günü ailecek maça mı gidilir? Hayır. Maça gitmek erkek işi, bir kadın taraftar varmış, ama o da bayram için memleketine dönmüş. Sivas erkek kenti, yüzü sımsıkı kapalı örtülü kadınlar, başörtülü kadınlar İstasyon Caddesi'nde erkeklerin yanında eşlikçi. Caddeden zaman zaman uzun saçlı küpeli delikanlılar ile kot pantolonlu kızlar da geçiyor. Ama bu görüntü hoşgörünün sonucu değil. Çünkü onlar bayram için memleketlerine dönmeyip kentte kalan üniversiteliler. Peki Sivas hoşgörü kenti mi? Tabii, Pir Sultan var mesela... Sonra, Âşık Veysel... Ama Madımak Katliamı da var...

Şimdi ne demek istiyo bu zat-ı muhterem? Sanki beyfendi bir arap ya da iran şehrini ziyaret etmiş de orada yaşayanların hepsi kara çarşaflı arada kotlu kızlar ve uzun saçlı delikanlılar da turist! Ben yazının sadece bu kısmını okusam herhalde tahran'a falan gitmiş zannederim. Sanki Sivasta hiç genç yok, küpe takanın kulağını koparıyolar Beyfendi lütfedip bi de gençlerin ve üniversitelilerin ne düşündüğünü sorsaydı keşke. Adam önceden şartlanarak gelmiş buranın insanın da hoşgörü olmaz hepsi kara çarşaflı diye İnanmazki Sivaslı hiçbir erkek uzun saçlı olmaz hiçbir kız kot giymez. İkincisi kafalarını sıkı sıkı bağlamış kadınlar diyeceğine keşke kendisi de o insanlara karşı biraz hoşgörü gösterebilse onlardan bahsederken cüzamlılardan bahseder gibi bahsediyo gerçekten çok yazık. Emin ol o örtülü insanlar senden çok daha hoşgörülü. Maça gitmek erkek işi demiş bi de Zaten Türkiyenin bütün statlarını %50sini kadınlar dolduruyo da bir tek sivasta kadınlar maça gitmiyo Yazık gerçekten...
Bence bu yazı kasıtlı yazılmış bir yazı böyle yazacaksın ki haber değeri artsın ilgi çeksin. Aslında madımak olayı da umrunda değil onun üzerinden prim yapıyorya işte daha ne olsun.
chivas_regal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda chivas_regal'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.01.2008, 16:50   #99
unsal_58
Acemi Yiğido

unsal_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 unsal_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ARKADASLAR LUTFEN SABAHA MAİL ATALIM...BENIMKINI BIR ORNEK OLARAK WERMEK İSTEDİM ...

öncelikle ben bı sabah gazetesi okuru olarak bu haberdeN duyduğum utancı bildirmek isterim...gerçektende bu yazıyı yazmak sivaslılara en büyük hakarettir.zaman zaman dış kuvvetler tarafından sivasta oynanan oyunları bu şekilde yansıtmak ancak ve ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN kurulduğu SİVAS ilini ve insanını tüm dünyaya ve türkiyeye bu değerli gazeteyide aracı ederek rezil etmektir.bir SABAH GAZETESİ okuru olarak gercekten üzüldüm ve şok oldum.nedir bu yazıdaki amaç?neden bir karalama politikası içinde yazıldı?neden alevilik sünnilik olarak ayırım yapılan bir yer olarak gösterildi?neden dünyada eşi benzeri olmayan yani eşsiz güzellikteki sivas insanlarının misafirperverliği ve o sıcak konuşmasındaki samimiyet deilde bu tarz olmayanı olmuş gibi göstererek sivas halkını suçluyorsunuz!emin olabilirsinizki artık sabah gazetesini alırken bir kaç kez daha düşüneceğim ve cevremide uyaracağim.yapabilirsiniz tanıtımını sivasın ancak burada KONGRE MÜZESİNİN ÖNEMİNİ VE GÜZELLİĞİNİ,SİVASIN NE KADAR MÜTEVAZI SEHİR OLDUGUNU,SİVASSPORUN NEREDEN NEREYE GELDİĞİNİ,SİVAS İNSANININ SAMİMİYETİNİ,KANGAL KÖPEKLERİNİ,BALIKLI KAPLICASIYLA DUNYAYA TÜRKİYENİN ADINI DOKTOR BALIKLARIN ÜLKESİ OLARAK TANITTIĞINI VE Bİ COK ŞEY SAYABİLİRİM SİVASI VE SİVASIN GÜZELLİKLERİNİ...UMARIM BU TÜR YAZILARINIZI TEPKİ TOPLAMAK VE YANLIŞ TANITMAK AMACIYLA DEİL GERCEKLERİ GÖSTERMEK AMACIYLA YAZARSINIZ...BU SEHIRDE HICBIR PROBLEM YOK WARMIŞ GİBİ GÖSTERMEYİN LUTFEN!SAYGILARIMLA ...... ÜNSAL
unsal_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda unsal_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.01.2008, 18:48   #100
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

OLAYIN ASLI ASTARI ORTAYA ÇIKTI ARKADAŞLAR TMSF SABAHI SATTI SABAH GAZETESİ İLE YENİŞFAK GAZETESİNİ KİM ALDI? ALBAYRAKLAR BAŞBAKAN ERDOĞANIN DAMADI ALBAYRAKLAR NERELİ TRABZONLU. ALBAYRAKLAR TRABZONLU OLUNCA TRABZONUNDA HİÇ UNUTAMADIĞI OLAYLI MAÇ OLUNCA VERDİLER KALEMİ TETİKÇİ NUH KÖKLÜNÜN ELİNE SİVASI KARALA DEDİLER. ODA VERDİ VERİŞTİRDİ . İŞTE TRABZONUN KİNİNİN BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN ÖFKESİNİN BİR ŞEKİLDE İNTİKAM ALMA DUYGUSUNUN ESERİDİR BU YAZI. BEN BUNDAN BÖYLE TRABZONLULARIN NE DOSTLUĞUNA İNANIYORUM NEDE KARDEŞLİĞİNE. HEPSİ BİZE KARŞI ATEŞ PÜSKÜRÜYOR. TÜM BAŞARISIZLIKLARININ NEDENİ OLARAK BİZİ GÖRÜYOR. VE BUNUN İÇİNDE BASIN KÖŞELERİNDE AĞZA ALINMAYACAK SÖZLER VE İTHAMLARLA SİVASIMIZI KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR.