Alıntı:
Gurbetci Gokhan Nickli Üyeden Alıntı
Maci video’ya kaydetmistim ve ozellikle sizin yazinizdan sonra acaba gercekten yaniliyormuyum diye golleri bir kez daha bantan tekrar izledim…
Kusura bakmayin ama hicte yanilmamisim.
1. Gol: Kafayla cikmasi gerektigi yerde topa gayet lakayit bir sekilde ayak uzatarak, yarim metre yakininda bulunan Holosko’nun kafa vurusuyla golune sebep oldu.
2. Gol: 18’in yayinda BJK’li oyuncu Murat ile kafaya cikiyor, ancak top Murat’in kafasindan geriye dogru sekiyor, hafif capraza dogru giden ve kaleden yaklasik 10 metrelik mesafede bulunan topu Holosko takip ediyor, kendisine en yakin futbolcu Karim Saidi, Holosko’u kapatmiyor, Holosko cok rahat bir sekilde rakibinden siyriliyor, kaleye sut cekerek 2. golu kaydediyor.
|
Kardesim sen hangi maci izledin ? Dün tekrar tekrar baktim ve yedigimiz ilk golde ayak uzatan Murat Sözgelmez'di. Karim Saidi o pozisyonda ilk direkte idi. Gole kale arkasindan bakilirsa Karim Saidi'nin ilk direkte oldugu forma numarasindan belli oluyor.
Ikinci golde ise Nobre kafa topuna sicradi ve onunla mücadele eden Karim Saidi. Holoskoyu kaciran Murat Sözgelmez'di.
Simdi Karim Saidi'nin oldugunu söyleme gayet net bir sekilde gördüm.
Fenerbahce macinin gollerini izledim tekrar ve Alex'in kafa golünde Saidi'nin sucu yok, kafayi vurduran Abdurrahman Dereli ve ayrica Saidi o pozisyonda Semihi tutuyor. Semihin golünde hatali tamam kabul. Kezman'in attigi ilk golde Murat Sözgelmez Kezmani tutuyor, hata Murat Sözgelmezin.
Kezmanin ikinci golünde fenerbahce kontradan geldi. 3 Fenerli 2 Sivassporlu, hangi birisini tutsun orda ?
Simdi ben sana Saidi'nin hangi maclarda iyi oynadigini söyliyemem cünkü maclari canli izleme firsatim olmadi.
Hangi maclarda oynadiginida bilmiyorum. Ama Trabzon, Ist B.B., Antep, Oftas, Rize, Bursa, Konya ve Kasimpasa maclarinda gol yemedik. Dedigim gibi hangi maclarda oynadigini bilmiyorum. Ankaragücü macinda bir golü penaltidan yedik, penaltiyi yaptiran isim Musa Aydin. Ayrica bir kafa golü yedik, kafayi vurduran Hayrettin.
Manisa macinda Saidi oynamadi ve iste Besiktas macinda yenilen goller ortada.
Simdi burda Saidi'yi yerden yere calman ne kadar dogru bilemiyecem. Ikinci yarida 12 mac oynanmis, takimimiz 8 macta gol yememis, bu basarida Saidi'nin hic mi payi yok ? Geriye kalan 4 macta yedigimiz gollerde Saidi'nin 2 hatasi var diyelim oda Fenerbahce macinda. Diger maclarda yedigimiz gollerde Saidi'nin hatasi yok yada kendisi o maclarda yer almadi.
Ben Saidi hayrani felanda degilim ama böyle haksiz yere Sivasspor icin emek sarf eden futbolcuyu yerden yere calmanida izin vermem.
Tabi simdi diyebilirsin o 8 mac gol yemedigimiz maclarda kacinda Saidi yer aldi ama yer aldigi maclar elbet vardir.