Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: KARİM SAİDİ
Alt 08.04.2008, 14:12   #91
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1538 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: KARİM SAİDİ

Alıntı:
Gurbetci Gokhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maci video’ya kaydetmistim ve ozellikle sizin yazinizdan sonra acaba gercekten yaniliyormuyum diye golleri bir kez daha bantan tekrar izledim…

Kusura bakmayin ama hicte yanilmamisim.

1. Gol: Kafayla cikmasi gerektigi yerde topa gayet lakayit bir sekilde ayak uzatarak, yarim metre yakininda bulunan Holosko’nun kafa vurusuyla golune sebep oldu.

2. Gol: 18’in yayinda BJK’li oyuncu Murat ile kafaya cikiyor, ancak top Murat’in kafasindan geriye dogru sekiyor, hafif capraza dogru giden ve kaleden yaklasik 10 metrelik mesafede bulunan topu Holosko takip ediyor, kendisine en yakin futbolcu Karim Saidi, Holosko’u kapatmiyor, Holosko cok rahat bir sekilde rakibinden siyriliyor, kaleye sut cekerek 2. golu kaydediyor.
Kardesim sen hangi maci izledin ? Dün tekrar tekrar baktim ve yedigimiz ilk golde ayak uzatan Murat Sözgelmez'di. Karim Saidi o pozisyonda ilk direkte idi. Gole kale arkasindan bakilirsa Karim Saidi'nin ilk direkte oldugu forma numarasindan belli oluyor.
Ikinci golde ise Nobre kafa topuna sicradi ve onunla mücadele eden Karim Saidi. Holoskoyu kaciran Murat Sözgelmez'di.
Simdi Karim Saidi'nin oldugunu söyleme gayet net bir sekilde gördüm.
Fenerbahce macinin gollerini izledim tekrar ve Alex'in kafa golünde Saidi'nin sucu yok, kafayi vurduran Abdurrahman Dereli ve ayrica Saidi o pozisyonda Semihi tutuyor. Semihin golünde hatali tamam kabul. Kezman'in attigi ilk golde Murat Sözgelmez Kezmani tutuyor, hata Murat Sözgelmezin.
Kezmanin ikinci golünde fenerbahce kontradan geldi. 3 Fenerli 2 Sivassporlu, hangi birisini tutsun orda ?
Simdi ben sana Saidi'nin hangi maclarda iyi oynadigini söyliyemem cünkü maclari canli izleme firsatim olmadi.
Hangi maclarda oynadiginida bilmiyorum. Ama Trabzon, Ist B.B., Antep, Oftas, Rize, Bursa, Konya ve Kasimpasa maclarinda gol yemedik. Dedigim gibi hangi maclarda oynadigini bilmiyorum. Ankaragücü macinda bir golü penaltidan yedik, penaltiyi yaptiran isim Musa Aydin. Ayrica bir kafa golü yedik, kafayi vurduran Hayrettin.
Manisa macinda Saidi oynamadi ve iste Besiktas macinda yenilen goller ortada.
Simdi burda Saidi'yi yerden yere calman ne kadar dogru bilemiyecem. Ikinci yarida 12 mac oynanmis, takimimiz 8 macta gol yememis, bu basarida Saidi'nin hic mi payi yok ? Geriye kalan 4 macta yedigimiz gollerde Saidi'nin 2 hatasi var diyelim oda Fenerbahce macinda. Diger maclarda yedigimiz gollerde Saidi'nin hatasi yok yada kendisi o maclarda yer almadi.
Ben Saidi hayrani felanda degilim ama böyle haksiz yere Sivasspor icin emek sarf eden futbolcuyu yerden yere calmanida izin vermem.
Tabi simdi diyebilirsin o 8 mac gol yemedigimiz maclarda kacinda Saidi yer aldi ama yer aldigi maclar elbet vardir.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: KARİM SAİDİ
Alt 08.04.2008, 14:40   #92
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 Gurbetci Gokhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: KARİM SAİDİ

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardesim sen hangi maci izledin ? Dün tekrar tekrar baktim ve yedigimiz ilk golde ayak uzatan Murat Sözgelmez'di. Karim Saidi o pozisyonda ilk direkte idi. Gole kale arkasindan bakilirsa Karim Saidi'nin ilk direkte oldugu forma numarasindan belli oluyor.
Ikinci golde ise Nobre kafa topuna sicradi ve onunla mücadele eden Karim Saidi. Holoskoyu kaciran Murat Sözgelmez'di.
Simdi Karim Saidi'nin oldugunu söyleme gayet net bir sekilde gördüm.
Fenerbahce macinin gollerini izledim tekrar ve Alex'in kafa golünde Saidi'nin sucu yok, kafayi vurduran Abdurrahman Dereli ve ayrica Saidi o pozisyonda Semihi tutuyor. Semihin golünde hatali tamam kabul. Kezman'in attigi ilk golde Murat Sözgelmez Kezmani tutuyor, hata Murat Sözgelmezin.
Kezmanin ikinci golünde fenerbahce kontradan geldi. 3 Fenerli 2 Sivassporlu, hangi birisini tutsun orda ?
Simdi ben sana Saidi'nin hangi maclarda iyi oynadigini söyliyemem cünkü maclari canli izleme firsatim olmadi.
Hangi maclarda oynadiginida bilmiyorum. Ama Trabzon, Ist B.B., Antep, Oftas, Rize, Bursa, Konya ve Kasimpasa maclarinda gol yemedik. Dedigim gibi hangi maclarda oynadigini bilmiyorum. Ankaragücü macinda bir golü penaltidan yedik, penaltiyi yaptiran isim Musa Aydin. Ayrica bir kafa golü yedik, kafayi vurduran Hayrettin.
Manisa macinda Saidi oynamadi ve iste Besiktas macinda yenilen goller ortada.
Simdi burda Saidi'yi yerden yere calman ne kadar dogru bilemiyecem. Ikinci yarida 12 mac oynanmis, takimimiz 8 macta gol yememis, bu basarida Saidi'nin hic mi payi yok ? Geriye kalan 4 macta yedigimiz gollerde Saidi'nin 2 hatasi var diyelim oda Fenerbahce macinda. Diger maclarda yedigimiz gollerde Saidi'nin hatasi yok yada kendisi o maclarda yer almadi.
Ben Saidi hayrani felanda degilim ama böyle haksiz yere Sivasspor icin emek sarf eden futbolcuyu yerden yere calmanida izin vermem.
Tabi simdi diyebilirsin o 8 mac gol yemedigimiz maclarda kacinda Saidi yer aldi ama yer aldigi maclar elbet vardir.
Yerli futbolcularimiz Hayrettin, Abdurrahman Dereli Murat Sözgelmez ve Musa Aydin ne kadar hata yapmislar, ne kadar kotu oynamislar, sayelerinde ne goller yemisiz. Yaziklar olsun... Vay bee, Karim Saidi ne super bir futbolcuymus da, galiba biz gorememesiz. Kendisinden mutlaka ozur dilemeliyim…

Ayrica Fener maciyla ilgili oyle bir atiyorsunki, sanki bir sen izledin bu maci. Bu sezon canli yayinlanan her Sivas macini video’ya kaydettim. Hem Alex’in kafa golunde Alex’le kafaya cikan Karim Saidi, hem Kezman’in attigi golde rakibi ile kalenin arasina girmeyerek ve kendisini marke etmeyerek hatali olan Karim Saidi’nin taaaaa kendisi.

Ayrica ben gol yemedigimiz maclarda ondan cok daha fazla pay sahibi olan futbolcularimiz oldugunu dusunuyorum. Sezon’un ilk yarisini Karim Saidi’siz lider bitirdigimizi hatirlatmak isterim.

Yurt disindayiz diye maclari izleyemedigimizi dusunuyorsunuz galiba. Teknoloji epey gelisti. Lig TV’nin yayinladigi tum maclari ve digger kanallardaki tum spor programlarini izleme imkanimiz var.
-->: --->: -->: --->: KARİM SAİDİ
Alt 08.04.2008, 15:08   #93
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1538 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: KARİM SAİDİ

Alıntı:
Yerli futbolcularimiz Hayrettin, Abdurrahman Dereli Murat Sözgelmez ve Musa Aydin ne kadar hata yapmislar, ne kadar kotu oynamislar, sayelerinde ne goller yemisiz. Yaziklar olsun... Vay bee, Karim Saidi ne super bir futbolcuymus da, galiba biz gorememesiz. Kendisinden mutlaka ozur dilemeliyim…

Ayrica Fener maciyla ilgili oyle bir atiyorsunki, sanki bir sen izledin bu maci. Bu sezon canli yayinlanan her Sivas macini video’ya kaydettim. Hem Alex’in kafa golunde Alex’le kafaya cikan Karim Saidi, hem Kezman’in attigi golde rakibi ile kalenin arasina girmeyerek ve kendisini marke etmeyerek hatali olan Karim Saidi’nin taaaaa kendisi.

Ayrica ben gol yemedigimiz maclarda ondan cok daha fazla pay sahibi olan futbolcularimiz oldugunu dusunuyorum. Sezon’un ilk yarisini Karim Saidi’siz lider bitirdigimizi hatirlatmak isterim.

Yurt disindayiz diye maclari izleyemedigimizi dusunuyorsunuz galiba. Teknoloji epey gelisti. Lig TV’nin yayinladigi tum maclari ve digger kanallardaki tum spor programlarini izleme imkanimiz var.
Ya daha demin Lig TV de Alex'in kafa golünü izledim ve Alex'le kafaya cikan Abdurrahman Dereli. Inanmiyorsan gir bak, kafadan mi atiyoz sanki burda. Ben ayrica yerli futbolcularimizi kötülemek istemedim, yalnizca Saidi'yi haksiz yere yerden yere vurdugunu söylüyorum.
Fener macini sadece ben izlemedim dogru ben sade gördüklerimi anlatiyorum. Sen ne dersen de Alex'le kafaya cikan Abdurrahman Dereli bunu sade ben demiyorum golü gören herkes der
--->: -->: --->: -->: --->: KARİM SAİDİ
Alt 08.04.2008, 15:34   #94
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: --->: KARİM SAİDİ

Alıntı:
TracyMcGrady58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya daha demin Lig TV de Alex'in kafa golünü izledim ve Alex'le kafaya cikan Abdurrahman Dereli. Inanmiyorsan gir bak, kafadan mi atiyoz sanki burda. Ben ayrica yerli futbolcularimizi kötülemek istemedim, yalnizca Saidi'yi haksiz yere yerden yere vurdugunu söylüyorum.
Fener macini sadece ben izlemedim dogru ben sade gördüklerimi anlatiyorum. Sen ne dersen de Alex'le kafaya cikan Abdurrahman Dereli bunu sade ben demiyorum golü gören herkes der
Apo defansin gobeginde oynamadigi gibi, defansin gobeginde oynayan ve Alex ile kafaya cikan Karim Saidi idi…
Feyenoord kulubunun internet sitesine girip, bu fotbolcuyu Sivasspor’a ucretsiz verdigi icin mutlaka tesekkur edecegim. Galiba Sivasspor’un has yuzune hayran olduklari icin olsa gerek.
Ayrica, Tunus Futbol Federasyon’una neden boyle bir mukemmel stoperi artik milli takiminiza cagirmiyorsunuz diye sitem dolu bir email cekecegim.
Yoksa, Feyenoord ve Tunus Milli takim teknik direktorleri benim gorduklerimi gormus olabilirlermi acaba.
Benim kotum, yabancinin iyisinde yinede ………………….
Herneyse kardesim biz sizinle anlasamayacagiz galiba. Dolayisiyla, anlasamamakta anlasalim…
--->: KARİM SAİDİ
Alt 08.04.2008, 15:41   #95
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KARİM SAİDİ

Bu haftaki macta defans iyi oynamadi vesellam, bostan yere bir iki kisiye cikarmak dogru degil.takim olarakta iyi degildik vede yenildik.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2008, 15:57   #96
kadir984
Yiğido

kadir984 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 kadir984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ARKADAŞLAR ne oluyor sizlere yahu bu adamlar bizim defansımız hatasıyla da hatasızsa da bunlar bizim defansımız arkadaşlar uyanın. delinin biri kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı peşinden gidiyor.
şu maçları bir izleyinde görün bakalım süperligde savunma açısından en sakin en rahat top oynayan ön libero gibi orta saha oyuncusu gibi top yapan kim. beşiktaş maçını gereğini yaptı saidi. gollerde hatası olan Murat sözgelmez di. ha o da hata yapacak ki doğruyu görsün.

ARKADAŞLAR BURADA YAZILANLARI SİVASSPOR YÖNETİMİ VE OYUNCULARININ OKUDUĞUNU DÜŞÜNEREK KENDİMİZİ ONLARIN YERİNE KOYARAK YAZALIM.

SONUNA KADAR SİVASSPOR SONUNA KADAR YİĞİDO
Alt 08.04.2008, 16:08   #97
Gurbetci Gokhan
Acemi Yiğido

Alıntı:
kadir984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR ne oluyor sizlere yahu bu adamlar bizim defansımız hatasıyla da hatasızsa da bunlar bizim defansımız arkadaşlar uyanın. delinin biri kuyuya bir taş atıyor kırk akıllı peşinden gidiyor.
şu maçları bir izleyinde görün bakalım süperligde savunma açısından en sakin en rahat top oynayan ön libero gibi orta saha oyuncusu gibi top yapan kim. beşiktaş maçını gereğini yaptı saidi. gollerde hatası olan Murat sözgelmez di. ha o da hata yapacak ki doğruyu görsün.

ARKADAŞLAR BURADA YAZILANLARI SİVASSPOR YÖNETİMİ VE OYUNCULARININ OKUDUĞUNU DÜŞÜNEREK KENDİMİZİ ONLARIN YERİNE KOYARAK YAZALIM.

SONUNA KADAR SİVASSPOR SONUNA KADAR YİĞİDO
Kadir984 kardesim, bence biraz fazla sakin ve rahat,,, on libero veya orta saha gibi oynamaktansa, bence savunma oyuncusu gibi daha hirsli oynasa daha iyi olur… Ustelik soz konusu futbolcunun turkcesi yok, dolayisiyla anlayamaz. hehe
Alt 08.04.2008, 16:15   #98
EMREE58
Yeni Yiğido

EMREE58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 EMREE58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gerçekten Karim Saidi nin oynadıgı futbola bişey diyemeyiz fakat diallo ve sedatın saidi den daha iyi bir defans oldugunu düşünüyorum şüphesiz Karim Saidi de feyonardda oynamış ve kendini kanıtlamış bi futbolcu ve onların yoklugunda elinden geldigini yaptıgına inanıyorum.
EMREE58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: -->: --->: -->: --->: KARİM SAİDİ
Alt 08.04.2008, 17:59   #99
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: KARİM SAİDİ

Alıntı:
Apo defansin gobeginde oynamadigi gibi, defansin gobeginde oynayan ve Alex ile kafaya cikan Karim Saidi idi…
Feyenoord kulubunun internet sitesine girip, bu fotbolcuyu Sivasspor’a ucretsiz verdigi icin mutlaka tesekkur edecegim. Galiba Sivasspor’un has yuzune hayran olduklari icin olsa gerek.
Ayrica, Tunus Futbol Federasyon’una neden boyle bir mukemmel stoperi artik milli takiminiza cagirmiyorsunuz diye sitem dolu bir email cekecegim.
Yoksa, Feyenoord ve Tunus Milli takim teknik direktorleri benim gorduklerimi gormus olabilirlermi acaba.
Benim kotum, yabancinin iyisinde yinede ………………….
Herneyse kardesim biz sizinle anlasamayacagiz galiba. Dolayisiyla, anlasamamakta anlasalim…
Allah askina www.ligtv.com.tr ye gir bak Fenerin attigi gole. Kafaya cikan Abdurrahman. Abdurrahman ve Karim Saidi'yi ayiracak kadar bilgim var. Ama neyse bu tartisma bir yere varmaz
Alt 08.04.2008, 23:02   #100
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Herkezin dusuncelerine saygi duyuyor, ancak bu husuta kesinlikle katilmama hakkimdan yararlaniyorum.

Ozur dilerim ama, hala koru kurune adami savunmaya devam eden, gercekleri inkar etmeye calisan, asiri hosgoru gosteren, birnevi yedek olan veya kadroya girmemeyen yerli futbolcularimizdan daha ustun goren, hatta mahsum olduklari halde yedigimiz gollerde oynayan yerli futbolcularimizi dolayli olarak suclayan arkadaslarimizi goruyor ve hayretle karsiliyorum. (sivasli_tufan arkadasimi tenzi ediyorum)

Henuz sorularima cevap alamadim;
1) Trabzon maci haric, hangi macta iyi bir performans gosterdi?
2) Fener macinda ayni sekilde kalemizde gordugumuz, Alex ve Kezman’in attigi 2 golun direkt sorumlu kendisi degilmi?
3) Hirsi olmamanin, yuregini ortaya koymamanin adi ne zamandan beri ‘soguk kanlilik’ oldu?
4) Feyenoord takimin kadrosuna neden giremiyordu ve Sivasspor’a ucretsiz verildi?
5) Neden Tunus Milli takimina cagrilmiyor?

Bu konuda daha fazla soz soylemek istemiyorum. Kimsenin bu futbolcuya hakettiginden fazla onem verdigimi dusunmesini istemem.

Saygilarimla
saidiyi destekledigimden degil kim oynarsa oynasin görevini yapsin yeter ama sen futbolculari karistiriyorsun bu hafta besiktas macinda kafa yerine ayak uzatan muratti halen inad ediyorsun saidi diyorsun bi bakmani rica ederim
www.ligtv.com.tr

Etiketler
karİm, saİdİ