Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Anketimiz: Hayrettin İlk 11'de Oynamalı mı?
Evet 257 59,77%
Hayır 173 40,23%
Katılımcı sayısı: 430. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

-->: hayrettin oynamalımı
Alt 20.04.2008, 21:15   #91
mdeniz58
Acemi Yiğido

mdeniz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 mdeniz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: hayrettin oynamalımı

Burdaki herkes benim gibi düşünüyor Hayrettin oynamamalı,ama ankette oynamalı diyenlerin oranı %51 bu nasıl çelişki anlamadım.
Ankete farklı cevap verilip ,yoruma başka şeylermi yazılıyor acaba.......
yada Anket GÜVENİLİRMİ......!!!!!
mdeniz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: hayrettin oynamalımı
Alt 20.04.2008, 21:15   #92
yigido_sampiyon
Usta Yiğido

yigido_sampiyon - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

419 Mesajına 645 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_sampiyon isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: hayrettin oynamalımı

Alıntı:
mehmetyildiz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar hayrettinin oynamaması söz konusu bile olamaz bence Sivaslılara yakışmıyor bu davranış çok afedersiniz bu düpe düz nankörlük başka bir açıklaması yok.Çünki Sivassporun Turcell super lige çıkmasındaki en önemli kişi HAYRETTİN YERLİKAYA dır.Nerden biliyorsunuz belki özel hayatında problemleri var 1 maç kötü oynadı diye hemen eleştirmeyin rica ediyorum.
arkadaşım sama sonuna kadar katılıyorum...hayrettin robot mu ya...adamın futbol dışında bi problemi vardır belkide...

hayrettin bu takımda her zaman as oynayacak futbolculardandır...
yigido_sampiyon isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: hayrettin oynamalımı
Alt 20.04.2008, 21:18   #93
mdeniz58
Acemi Yiğido

Böse -->: --->: hayrettin oynamalımı

Alıntı:
cilgin1966 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
takımda bir tane sivaslı futbolcu var onuda harcayalım buiş bitsin millet şimdide hayrettine taktı bir futbolcunun form düşüklüğgü olamazmı ben hayrettine güveniyorum
Sivas'ta tek bir sivaslı olsun diye maçlarımı kaybedelim,bırakın bu işleri yaaaaaa....eğer işe yaramıyorsa takımda hiç sivaslı olmasın. Sivaslı olsun o zaman herkes oynasın,bu nasıl futbol anlayışı anlamadım
Alt 20.04.2008, 21:20   #94
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu hafta nedense maçı izlerken kafayı yemedim defanstan dolayı.Nedenini düşünürken farkına vardım hayrettin yoktu kadroda...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: hayrettin oynamalımı
Alt 20.04.2008, 21:25   #95
mdeniz58
Acemi Yiğido

Standart -->: hayrettin oynamalımı

Hayrettin Oynasın diyenler,siz burada futbol yorumu yapmıyorsunuz resmen faşist bir milliyetçilik yapıyorsunuz. Ne demek tek sivaslı yok,takımın olmazsa olmazı,
Sivasspor'a hiç bir faydası olmayan oyuncu bu takımda oynayamaz. Şampiyonlar ligine gitmeyi hedefleyen bir takımın Amatör taraftarı ve Amatör Futbolcusu olmaz,zamana ve mekana uymayan herkes bu takımdan gönderilir. Hiç kimsenin babasının çiftliği değil burası Hak eden o Şanlı Formayı giyer,Sivaslı olur yada olmaz,Futbolcunun dini,dili ve milleti olmaz.
Alt 20.04.2008, 22:03   #96
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

YA SİZ NEYİN DAVASINDASINIZ COGUNUZ SIVASSPOR U SUPERLIGE CIKTIGI 2- 3 YILDIR TUTUYO SIZ DAHA SIVASSPOR NE DERKEN 6 YIL ONCE HAYRETTIN BU TAKIMIN AS IYDI BULENT HOCA TABIKI EN DOGRU KARARI VERIR HAYRETTIN BU SEZON COK IYI OLMASA BILE KALITELI OYUNCU SENEYE ACILIR SABRETMEK LAZIM YADA 5 MILYON EURO VERIP ROBERTO CARLOS ALMAK LAZIM .... O DA 5 YTL VERIP BAYRAK ALAMAYAN TAKIMLARDA OYNAYACAK ADAM DEGIL
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: hayrettin oynamalımı
Alt 20.04.2008, 22:05   #97
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: hayrettin oynamalımı

Alıntı:
mdeniz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayrettin Oynasın diyenler,siz burada futbol yorumu yapmıyorsunuz resmen faşist bir milliyetçilik yapıyorsunuz..

Bahsettiğimiz oyuncu Hayrettin dimi Hani Milli takıma Bile giden Türkiyede su an en iyi hocalardan Olan bülent hocanın süper ligdeki macların bildiğim kadarıyla % 90-95 inde forma giyen hayrettin..bu hayrettin cok saglam yerlerden aldıgım duyumlara göre Avrupadan bile teklif gelen hayrettin...bunun yanında bu hayrettin mehmet den sonra Süperligde Sivasspor dan en cok istenen 2. oyuncu...Bu hayrettin Futbol yorumcularının mehmetle beraber takımın bel kemiği olarak gösterilen futbolcu sanırsam...Bu hayrettin sanırsam bu takımda senelerdir olan ve sağa sola gitmeyip profesyonel olduktan sonra Sivas için Sivasspor için ter döken ve devamlı oynayan hayrettin...

o zaman bende bir faşist bir milliyetçilik yapıyorum futboldan zerre kadar anlamıyorum!!!
-->: --->: -->: hayrettin oynamalımı
Alt 23.04.2008, 02:00   #98
mdeniz58
Acemi Yiğido

Böse -->: --->: -->: hayrettin oynamalımı

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bahsettiğimiz oyuncu Hayrettin dimi Hani Milli takıma Bile giden Türkiyede su an en iyi hocalardan Olan bülent hocanın süper ligdeki macların bildiğim kadarıyla % 90-95 inde forma giyen hayrettin..bu hayrettin cok saglam yerlerden aldıgım duyumlara göre Avrupadan bile teklif gelen hayrettin...bunun yanında bu hayrettin mehmet den sonra Süperligde Sivasspor dan en cok istenen 2. oyuncu...Bu hayrettin Futbol yorumcularının mehmetle beraber takımın bel kemiği olarak gösterilen futbolcu sanırsam...Bu hayrettin sanırsam bu takımda senelerdir olan ve sağa sola gitmeyip profesyonel olduktan sonra Sivas için Sivasspor için ter döken ve devamlı oynayan hayrettin...

o zaman bende bir faşist bir milliyetçilik yapıyorum futboldan zerre kadar anlamıyorum!!!
Evet Arkadaşım o Hayrettinden bahsediyorum. Hani Fatih Terim zamanında 1 kezMilli Takıma çağırılan,geleceğin sol kanat oyuncusu olarak gösterilen ama ne hikmetse Milli Takımda forma giyemeyen ki bu dediğin 2 yıl felan önceydi.
ve yine aynı Hayrettinden bahsediyorum oynadığı %90-95 lig maçlarında hiç bir etkisi olmayan onun yüzünden gol yediğimiz,ceza alanında düşüpte kalkmayan ve onun yüzünden gol yiyip yenildiğimiz Hayrettinden ve yine aynı Hayrettinden bahsediyorum Spor proğramlarında eleştiriler alan ve pas hataları ve sadece boşa koşmalarıyla ün yapan Hayrettinden.......
Bence sen biraz Maçı daha dikkatli seyret ve gece uykusuz kalacaksın ama birazda spor proğramlarını seyret yorumları dinle,birde Avrupadan teklif felan diyorsun ki hiç bu duyulmadı bilinmedi,almanya mahalle takımından geldiyse o başka ki öyle bir şeyde yok.....2 yıl öncesinde kalma günümüze gel
Alt 23.04.2008, 02:57   #99
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

ne diyim bilemıyorum bir insan bu kadar hayrettin dusmanı olabilir ama bir dedim dikkat cekerım cunku sanmıyorum kı sızden baskası bu kelımelerı sarfetsin...
demişsiniz ki spor programı ızleyın bıraz diye merak etmeyın kalıtelı olan hepsine bakarım ama cok sukur hiç bir zaman tv de duydugum yorumları baskalarına gostermem sizin gibi..ben 5 6 sene futbol oynadım bu yuzden kımsenın soyledıgını ornek almam belli ki sizde tv den izlediklerinizi yazıp futboldan anladıgınızı sanıyorsunuz...

haberınız varmı bılmıyorum bulent hoca bir kez daha ayın teknık drektörü secıldı vede önyargısız dusunun bakalım bu hayrettını babasının hayrına mı oynatıyor???

aldıgım duyumlar cok yakınından merak etmeyin uydurma değil...isterse almanya mahalle takımı olsun hayro oynar ama sizi oraya bile almazlar merak etmeyin...begenmıyorsanız cıkar sız oynarsınız

(hayrettıne yapılan eleştileri kım yapmıs cok merak ettım hangı yorumcu ???)
Alt 23.04.2008, 10:33   #100
kadir984
Yiğido

kadir984 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 kadir984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

unutmayalım sivasspor buralara gelirken sol defansın bel kemiği kanadın kullanıcısı hayrettin vardı kim kaldı alt yapıdan gelen bir bakın.
tabi oynacak roberto carlosumuz yokki yerine oynatalım
kim açıyor bu başlıkları yahu