Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı
Bahsettiğimiz oyuncu Hayrettin dimi Hani Milli takıma Bile giden Türkiyede su an en iyi hocalardan Olan bülent hocanın süper ligdeki macların bildiğim kadarıyla % 90-95 inde forma giyen hayrettin..bu hayrettin cok saglam yerlerden aldıgım duyumlara göre Avrupadan bile teklif gelen hayrettin...bunun yanında bu hayrettin mehmet den sonra Süperligde Sivasspor dan en cok istenen 2. oyuncu...Bu hayrettin Futbol yorumcularının mehmetle beraber takımın bel kemiği olarak gösterilen futbolcu sanırsam...Bu hayrettin sanırsam bu takımda senelerdir olan ve sağa sola gitmeyip profesyonel olduktan sonra Sivas için Sivasspor için ter döken ve devamlı oynayan hayrettin...
o zaman bende bir faşist bir milliyetçilik yapıyorum futboldan zerre kadar anlamıyorum!!!
|
Evet Arkadaşım o Hayrettinden bahsediyorum. Hani Fatih Terim zamanında 1 kezMilli Takıma çağırılan,geleceğin sol kanat oyuncusu olarak gösterilen ama ne hikmetse Milli Takımda forma giyemeyen ki bu dediğin 2 yıl felan önceydi.
ve yine aynı Hayrettinden bahsediyorum oynadığı %90-95 lig maçlarında hiç bir etkisi olmayan onun yüzünden gol yediğimiz,ceza alanında düşüpte kalkmayan ve onun yüzünden gol yiyip yenildiğimiz Hayrettinden ve yine aynı Hayrettinden bahsediyorum Spor proğramlarında eleştiriler alan ve pas hataları ve sadece boşa koşmalarıyla ün yapan Hayrettinden.......
Bence sen biraz Maçı daha dikkatli seyret ve gece uykusuz kalacaksın ama birazda spor proğramlarını seyret yorumları dinle,birde Avrupadan teklif felan diyorsun ki hiç bu duyulmadı bilinmedi,almanya mahalle takımından geldiyse o başka ki öyle bir şeyde yok.....2 yıl öncesinde kalma günümüze gel