-->: Fair-Play ortamı.. Trabzonspor-Sivasspor.. (Maçtan bir anı)
Sivassporla bizim ortak noktamız çok...Aynı yıl kurulduk...İki takımın da gurbette destekleyeni çok...En önemlisi iki takım da anadolunun en çok taraftarı olan takımlar...
NOT:Bizimki azcık sizden fazla...
slm sivaslılar bu sene malatyaspor olarak sizlere başarılar diliyorum gerçek dostumuz olan malatyanın gercek dostu trabzonu öpdüm
dövüşte hızlıyız yolda yavaş biz malatyasporluyuz arkadaş
ben bir kayserispor taraftarıyım trabzonspor zamanında çok iyi dostumuzdu eğer ünal zamanını hatırlarsanız o zaman stadda kayseri trabzon sesleri yankılanırdı ama bazı trabzonlu yöneticiler bu dostluğu bozdular ama bir anadlu takımı olarak trabzona başarılar diliyorum kayseride yeneceğiz sizi
ben bir kayserispor taraftarıyım trabzonspor zamanında çok iyi dostumuzdu eğer ünal zamanını hatırlarsanız o zaman stadda kayseri trabzon sesleri yankılanırdı ama bazı trabzonlu yöneticiler bu dostluğu bozdular ama bir anadlu takımı olarak trabzona başarılar diliyorum kayseride yeneceğiz sizi
Alıntı:
TRABZONLUYUZ!!! Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporla bizim ortak noktamız çok...Aynı yıl kurulduk...İki takımın da gurbette destekleyeni çok...En önemlisi iki takım da anadolunun en çok taraftarı olan takımlar...
KARDEŞ KUSURA BAKMA AMA SİVASPOR'UN TARAFTARI BİRAZ DAHA FAZLA...BABAM BİLE BIRAKTI TRABZON'U ARTIK SİVASSPOR DİYO...
--->: -->: Fair-Play ortamı.. Trabzonspor-Sivasspor.. (Maçtan bir anı)
Alıntı:
TRABZONSPORUM Nickli Üyeden Alıntı
tek kelimeyle güldürüyosun bunun böyle olamdığını sende çok iyi biliyorsun senin baban sivaslı doğal olarakta sivassporluyum diyecek ama istersen bi sor bakalım Trabzonspor sevgisi ne durumda ne kadar kötü olursak olalım.
gardaş sen polemik yaratmak içinmi üye oldun bu siteye
sana istatistiklerle ne kadar sivaslı ve trabzonlu vat şu dünya üzerinde gösterirdim ama hiç kendimi yormayacağım bir araştır istersen
__________________ Medeniyet açmak ise bedeni
hayvanlar bizden daha medeni
M.Akif ERSOY
Alıntı:
TRABZONLUYUZ!!! Nickli Üyeden Alıntı
NOT=1967. de Iki takimda ayni yilda kuruldu 1975,1976,1977,de Anadoluda ve Sivasta hizla bir Trabzonspora sevgi ve sempati baslamisti 1975 cumhurbaskanligi kupasinda Galatasarayi 2-1 yenip kupayi alidilar ve ayni sene lig sampiyonu olup türkiyede bir ilke imza attilar !!!! Anadoluda tek sampiyon cikaran takim Trabzondu. Istanbul hükümanligi yikilmisti sivas halki trabzonsporu bagrina basmisti ve bu traftar sayisi Anadolu ve sivasta hizla büyüyordu malesef sizin yöneticiler sayesinde hizla büyüyen traftar kitlesi güneste eriyen kar gibi kaybolup gitti ..Trabzonu sadece trabzona mal ettiler ve böyle bir bilincsiz yöneticilerin takimlari ne hallere getirdigi ortada bügün belkide Türkiyenin 4. cü degil, 3 büyük takimi olacakti yazik oldu yinede trabzonspora süper ligde basarilar diliyorum
valla bu trabzonlular sivas-trabzon maçı için sivaslılara demediğini bırakmamışlar maalesef.ama onlar kendilerine yakışanı yapıyorlar.bizi bayağı bir küçümsemişler daha da ileri gidenler olmuş
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.