verilen emek ve destekten dolayı maçta bulunan bütün hemşerilerimize teşekkürler...fotolar harika... hepsine tek tek baktım ve adeta yaptığınız yolculuğu yaşadım..helal olsun hepinize...
Bu kış günlerinde,üstüne üstlük ekonomik krizle cebelleşilirken,sırf memleket sevdasına,karda kışda yollara düşen,İSTDER öncülüğünde,Ankara'ya takımını desteklemeye giden tüm hemşerilerimi kutlarım.
Gidişinizde,maç esnasında ve dönüş yolundaki birbirinden güzel fotoğraflarıda bizlerle paylaşarak,bu anlarıda bizlerinde bir nebze oturduğumuz yerden yaşamamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Not: O fotoğrafta eksik olan,
Anın keyfine keyif katacak,
Puro ların eksik olması idi,
İnşallah bidahi sefere tedarikli oluruz.
__________________ .............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı albina58'a Teşekkür Ediyor...
Bu kış günlerinde,üstüne üstlük ekonomik krizle cebelleşilirken,sırf memleketsevdasına,karda kışda yollara düşen,İSTDER öncülüğünde,Ankara'ya giderek takımını desteklemeye giden tüm hemşerilerimi kutlarım.
Gidişinizde,maç esnasında ve dönüş yolundaki birbirinden güzel fotoğraflarıda bizlerle paylaşarak,bu anlarıda bizlerinde bir nebze oturduğumuz yerden yaşamamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Not: O fotoğrafta eksik olan,
Anın keyfine keyif katacak,
Puro ların eksik olması idi,
İnşallah bidahi sefere tedarikli oluruz.
fidel amcamız purolarımızı göndermediği için malesef bizlerde mahrum kaldık burdan fidel amcamıza sitemlerimizi bildiriyorum .
Bu Konuda omercoskun'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...