Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
Alt 27.12.2008, 23:20   #91
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz pozitif düşünemediğiniz için sizin yerinizede ben düşünüyorum benim hangi takımlı olduğumu herkes bilir 93 ten beri sivassporu içerde dışarda destekleyen bir insanım bu takım 3. ligde oynarken kaçınız sivassporluydu.

biz istanbulluyduk o zamanlar aynen
Alt 27.12.2008, 23:20   #92
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen endustri diyorsun hala.
Yahu benim hayallerim satıldı.Her gece uyumadan önce tek düşündüğüm şeydi Sivassporumun şampiyonluğu.
Statdyum programında ana ekranda "2008-2009 yılı şampiyonu Sivasspor" yazsının yanıp yanıp söndüğü yazıyı görmeri hayal ettim hep,orta yuvarlakta Şampiyonlar Ligi bayrağının sallandığı,ve Şampiyonlar Ligi müziği altında maç izlemeyi hayal etim hep..

İşte bu hayallerim satıldı, mehmet değil..
Şu varki Mehmet'in devre arasında gönderiliş şekli yanlış.Bunda hepimiz hemfikiriz zaten.Fakat madalyonun diğer tarafına bakmak lazım.Acaba Mehmet kalsaydı Medya Mehmet'i rahat bırakacakmıydı dersiniz?
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:21   #93
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gercekci olalim arkadaslar, mehmet in yasi artik 28 o da kendi hayatini düsünüp iyi bir teklifi kabul etti ve belki bir daha alamyacakdi böyle bir teklif

sivasspor zamaninda mehmet yildiz a da yanlis yapdi(kiralik göndermedigi takim kalmadi) ama o her zaman sivas icin savasdi ve terinin son damlasini akitti

hic kizgin degilim ve gurur duyuyorum mehmet yildiz la, unutmuyalim biz sivassporuz bir yildiz gider bir yildiz dogar

simidiye kadar sivasspor icin verdigi emege tesekkur ve galatasarayda basarilar mehmet yildiz

ve unutmayalim cok iyi para kazandirarak gitti ve herzaman kulübüm para kazanmassa gitmem demisdi
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:21   #94
sivalı uGuR
Acemi Yiğido

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 sivalı uGuR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız gs nin yedek takımında çürür bende buradan diorum
sivalı uGuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:21   #95
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1180 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
arkadaşım 3 futbolcu geliyor boru degil artı 1. 2 tane daha transfer yaparsak daha iyi bir takım kurarız amma abarrtınız ha mehmeti.
Anlamadığın nokta şu;
Bu takımdan Mehmet değil de Sezer,Bilica ya da Musa gitseydi aynı tepkiyi verirdik.
mesele mehemt'in değil 40 yıllık hayallerin satılmasıdır.Üstelik en büyük rakibine..
Alt 27.12.2008, 23:21   #96
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sanki başıma drogbayı sattık komiksiniz ha. mehmet ya daha dün 3. ligden tigem alıp begenmeyip antalyaya verdiğimiz mehmet deli para kazandırdı klube takasalarda cabası.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ertor58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 23:24   #97
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

aman ben size bişey demiyorum mehmet gittiyse gitti sivasspor yerinde duruyor. sizde bunu anlamıyorsunuz. :-)
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.12.2008, 23:24   #98
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
arkadaşım 3 futbolcu geliyor boru degil artı 1. 2 tane daha transfer yaparsak daha iyi bir takım kurarız amma abarrtınız ha mehmeti.
Yav Allahını severesen şu takımın oynadığı futbolun bir analizini yapsana bana..
Bana defanstan Mehmete atılan toplardan ya kendinde kalanlarla ya da ondan dönenlerle ya da onun adam ekslitemesiyle boşalan sivasspor oyuncusuyla veya rakibin hataları birde duran top pozisyonları dışında bir gol şansı söylesene.
Ya da bana ligin ortasında yeniden yapılanmayla ilgili bildiklerini, takımın lige hazırlanma sürecini anlatsana.
Bana şu an Sivasspor nasıl bir oyun kurgular söylesene..
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2008, 23:26   #99
LieutenanT
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 LieutenanT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Selamlar Saygılar Dostlarım.Hemşerilerim.Hepiniz i Uzak Diyarlardan,Bursa'dan Sevgi Ve Saygıyla Selamlıyorum.Ben Ara Ara Girip Bakardım Forumunuza.Ama Daha Önce Hiç Üye Olmamıştım.Şimdi Üye Oldum.Forumu Gezerken Mehmet İle İlgili Açılmış Topic'i Gördüm.Sanırım Mehmet'in Transferi Onaylandı.(Ya Da Ona Benzer Bir Şey)Arkadaşlar...Ben GS Taraftarıyım.Ama Divriği'li Olduğum İçin Memleketimin,Toprağımın Takımının Geçen Yıl Şampiyon Olmasını En Az Sizler Kadar İstedim.İstanbuldaki Maçlarına Gittim.Elimden Geldiğinde Destek Verdim.Gerçekten Çok Beğenerek İzlediğim Ve Gururlandığım Bir Takım Oluşturuldu.Benim Babam Da Daha Önce Divriğispor'da Ve Çayyurtspor'da Top Kuşturmuş.Oranın İnsanın,Oranın Takımlarının Ben Ve Ailemdeki Yerleri Çok Ayrı.Çünkü Biz Divriği'liyiz.Elbette Takımın Başarısını İsteriz.Şimdi Sakın Şunu Zannetmeyin.Ben Bir GS'lıyım,Oh Aman Ne Güzel Mehmet De Geldi.Oynamasada Oturur Filan.Ben Doğruları Konuşacağım.Mehmet Gerçekten Çok Yetenekli Bir Oyuncu.Buna Hiç Şüphe Yok.Ve Bu Yetenekli Oyuncuyu Da İsteyen Çok Olacaktır Elbet.GS Veya Bir Başkası.Bana Sorarsanız Kaptanın Gemisini Terketmesi İçin Şu Zaman Kötü Bir Zaman.Çünkü Çok Güzel Bir İvme Yakaladı Sivasımız.Gerçekten Bu Sene Şampiyon Olmamamız İçin Hiç Bir Sebep Yok.Sadece Elimizdeki Kadroyu Korusak Son Haftalara Yine En Azından Kafa Kafaya Gireriz.Bence Sivas'ın En Azından Sezon Sonunu Beklemesi Lazım.En Azından Şimdi Anlaşıp Transferin Sezon Sonu Yapılması Gerekir Düşüncesindeyim.(Eğer O Kadar Israr Ediyorsa Gs).Ha Birde GS Tarafından Da Bir Yorum Ekleyeyim.Arkadaşlar.GS Çift Forvet Oynamak İstiyor.Ama Ümit Ve Nonda Gerçekten Çok Formsuz.Sezon Başından Beri Bir İşe Yaramıyorlar.Yani GS'ın Da Bir Forvet'e İhtiyacı Var.Bu Doğru.Eğer Mehmet Gelirse Oturmayacak,Baros İle Oynayacaktır.Neyse.Bunları Geçelim.Yeri Değil Bunları Konuşmak İçin.Ben Sözlerime Şu Şekilde Son Vermek İstiyorum.Mehmet GS'a Gider Veya Gitmez.Onu Yönetim Bilir.Ama Eğer Mehmet Buraları Okuyor İse Ona Bir Sözüm Var.Mehmet,Ben GS'lı Ve Bir O Kadar Da Sivasspor'luyum.Seni Daha Büyük Yerlerde De Görmek İsteriz.Avrupa v.b Gibi.Ama Senin Transferin Şu An İçin Gereksiz.Ve Şuna Da İnan.GS'ın Senin Gibi Bir Forvete Evet İhtiyacı Var.Ama Bu GS'da 1 İse,Sivasımızda 5.Sivasın Sana 5 Kat Daha Fazla İhtiyacı Var.Eğer İlla Ben Gidecem Diyorsan Karar Senin.Ama En Azından Sezon Sonunu Bekle.Bekle Şampiyonluk Kupasını Burdan Memleketimize Beraber Götürelim...Karar Senin...

Dostlar,Bu Yazıyı Yazma Şansını Bana Verdiğiniz İçin Sizlere Çok Tşk Ederim.Sık Sık Ziyaret Edeceğim Formumuzu.Bununla Birlikte Şuna Da İnanın,Eğer Yukarda Yazdıklarımı İçimden Gelerek Yazmadıysam,Allah Bana Bir Daha Memleket Havası Solumayı Nasip Etmesin...!!!Sevgi Ve Saygılarımla Yiğidolar...Allaha Emanetsiniz...
LieutenanT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı LieutenanT'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 23:26   #100
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1180 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
aman ben size bişey demiyorum mehmet gittiyse gitti sivasspor yerinde duruyor. sizde bunu anlamıyorsunuz. :-)
Biz sinirleniyorsak,kızıyorsak mehmet'e değil Sivasspora olan sevgimizden zaten.
Sivasspor yerinde duruyor evet,ligin flaş ekibi

Etiketler
alex, flash, galatasaray, gitti, gscimbom, mehmet, oluyor, sivasin, sivaslı, sivasspor, son dakika, sonmedi, transfer, vee, yildiz, yıldız, Şuan