Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..
Alt 09.08.2010, 00:23   #1
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bayan Tribünü Sivasspor' a Yakışır..

sivas dışında yaşıyorum ama, bulunduğum şehre yakın yerlerdeki maçları ve sivasta bulunduğum dönemlerde maç kaçırdığım vaki değildir, maçlarada mutlaka 12 yaşındaki oğlumu da götürüyorum, ama maalesef kızımı götüremiyorum, kızım sebebini sorduğunda da geçiştiriyorum ama cevap belli maalesef KÜFÜRRRRR
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kurtay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2010, 01:16   #2
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

bayanlara özel yerde olur ailesiyle gelenlere ayri yer olsa iyi olur çok küfürlü konuşan oluyor bazen kendimi zor tutuyorum ben ailemle gelsem başim belaya girer stat büyük yapilsa iyi olur.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2010, 02:18   #3
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaslar hepimizin dusunceleri ayri ayri bu yuzdende bazen polemiklerin cikmasi dogaldir her ne kadar ayni takiminin tafartari olsakta...
ben bu bayanlar ve aileler icin yapilmasi gereken tribun olayina daha baska bir yaklasimda bulunmak istiyorum..
simdi cogunlugun dedigi gibi stadin bir bolumu bayan demiyelimde aile tribunu olsun tamam guzel bir baslangic ...
kimse ileriyi dusunmuyor bu tribun git gide buyudugunu dusunun once kale arkasi sonra diger kale arkasi sonra maraton kapali derken tum stad aile ile beraber mac seyretmeye gelen taraftarla dolsa daha guzel degilmi hem stadlarimizdaki kotu tezahurat kotu hareketler olaylar azalir hemde guzel bir ortamda mac seyredilir macin zevkine varilir...
fakat bunun yapilabilmesi icin cok zaman gecmesi gerekiyor bunu biliyorum.. ama neden bir baslangic yapmiyoruz... bir kac arkadasimizda maca ozellikle kufur etmek icin gelenler var diyor bakin bunlaraa zamanla aileleriyle beraber maca gelecek kadar degismis bir taraftar toplulugu meydana getirirler sivas halkimiz nerede nasil davranilacagini aslinda cok iyi biliyor..
sivasli icin aile ilk sirada olugundan dolayi.. kotu olaylarin cikmasinada izin vermeyecek kadarda kararlidir..
unutmayalimki sivasimiz ne cektiyse zaten bu gune kadar hep bu yuzden cekmedimi... iste bundan dolayi sivas ilerleyemedi cunku ilerlemesini istemediler gelin hep beraber olalim bu guzel plan uzerinde calisalim birakalim ailelerimiz park ta oturur gibi rahatlikla mac izlesinler...
ne yani guzel yaz gunlerinde hafta sonu mac var ailelerimiz neden gelmesin!!!!
istasyon caddesinde gezerek dondurmami yesinler oylesine bos kapali dukkanlara bakarak unutmayalimki bu gunun tarifesi ile bir dondurma parasina vee bir cekirdek parasina bilet almak mumkun hepimizde bunu biliyoruz..
sivas spor yonetimini bu yonde calisma baslatilmasi yonunde ben cok istiyorum insallah bundada basarili olurlar...
herkese ornek olmak istiyorsak iste elimizde en guzel firsat fanatik bayan yigidolarimizi staddan uzaklastirmayalim.
simdi cogu arkadasimiz ailenin ne isi var diyecek biliyorum...
bende onlara soruyorum sen ne icin varsin ailen icin o zaman onlarin bari 15 gunde bir mutlu olmalarini sagla mac seyretme hazzini onlarin elinden alma derim...
ama sizin icin kahveye gitmek daha zevkli geliyorsa amenna hic bir sey demem...
SIVAS SPORUMUZ TARAFTARIYLA BIR AILE GIBIYSE .... NEDEN AILELERIMIZ SIVASSPORLA BULUSMASIN.... DAHA BUYUK BIR AILE OLMAK TEMENNISIYLE
saygilar benden derim.....
Alt 09.08.2010, 08:12   #4
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Olsun Bayan tribunde.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2010, 18:17   #5
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sırf dışarda başkasına kızıpda tepkisini koyamayan insanlar ister çalıştıgı yerde olsun isterse ailevi sorunlarından dolayı tepkisini o insanlara gösteremeyen bazı insanlar stada gelerek sırf deşarj olmak için hakeme rakip takımın topçusuna hızını alamazsa kendi topçusuna sövecek kadar acizleşiyor neden sövüyorsunuz diyen insanada ben bilete para verdim ve sdata geldim demesi insanlarımızın ne kadar çok insanlıktan uzaklaştıgını gösteriyor şimdi bilete para veren bir takım onlara insan demeye bile utanıyoruz hakeme rakip topçuya kendi topçusuna agza alınmayacak küfürler etmesi haklı mı sonra da diyoruz sivas halkı maçlara neden ilgisi az böyle karaktersiz ve kişilksiz insanlar yüzünden maçlara ilgisini azaltıyor
Alt 09.08.2010, 18:26   #6
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sırf dışarda başkasına kızıpda tepkisini koyamayan insanlar ister çalıştıgı yerde olsun isterse ailevi sorunlarından dolayı tepkisini o insanlara gösteremeyen bazı insanlar stada gelerek sırf deşarj olmak için hakeme rakip takımın topçusuna hızını alamazsa kendi topçusuna sövecek kadar acizleşiyor neden sövüyorsunuz diyen insanada ben bilete para verdim ve sdata geldim demesi insanlarımızın ne kadar çok insanlıktan uzaklaştıgını gösteriyor şimdi bilete para veren bir takım onlara insan demeye bile utanıyoruz hakeme rakip topçuya kendi topçusuna agza alınmayacak küfürler etmesi haklı mı sonra da diyoruz sivas halkı maçlara neden ilgisi az böyle karaktersiz ve kişilksiz insanlar yüzünden maçlara ilgisini azaltıyor
Gardaşım... ben Sivas Trabzon maçında kafadan 10-15 bayanın küfür ettiğini gördüm gördüm gördüm. Burdaki yorumlara inanmam. Kayseriyle ve Trabzonla maçımız olsun babannemi veya anneannemi götüreyim söver. Başka birşey demiyorum. Yakında bu maçlarımızda kavgada başlar. Az kaldı.

Sitresli maçlarımız var. 3 istanbul takımı ve 2 anadolu takımı. Bunları biliyorsunuz. Yatırdım yatırdım çam dibinden başlanır boğazdan çıkılır bu maçlarda. Yapacak birşey yok. Ben gözlemlediklerimi belirteyim dedim.
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2010, 11:02   #7
sivaslı yıldız
Yiğido

sivaslı yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

101 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 sivaslı yıldız isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
28 EYLÜL 2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaşım... ben Sivas Trabzon maçında kafadan 10-15 bayanın küfür ettiğini gördüm gördüm gördüm. Burdaki yorumlara inanmam. Kayseriyle ve Trabzonla maçımız olsun babannemi veya anneannemi götüreyim söver..
..

Oysa bizim asıl amacımız maç izlerken size benzemekten ziyade, sizi bize benzetme..
sivaslı yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslı yıldız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2010, 18:23   #8
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Stadda kufuru azaltacak her turlu uygulamanın yanındayım. Bayanlara ozel ayrı bı trıbun olması guzel olur ama bence bunun ıcın bursaspor ornegındekı gıbı bı bayan taraftar olusumu gereklı,bence bu sekılde olursa daha ıyı olur.emınımde yonetım boyle bı durumda gereklı kolaylıgı saglayacaktır.aksı takdırde bana gore bıraz sacma bı goruntu olusacak..stada gelen 3,5 bayan ıcın ayrı bolum olusturulması yalnıs(misalen 3 5).taraftar grubu olusturulmadan haremlık selamlık bı uygulama bence yalnıs. onemlı olan kufurun azalması,bayanların kendılerını stadda rahat hıssedebılmesı adına staddakı herkeze buyuk ıs dusuyor..zaten hakem ortalıgı cok germedıkce kufure karsı bazen duyarlı oluyoruz.maratonda bu tur sahnelere sahıt olduk zaman zaman..gereksız kufurler ve sahaya atılan maddelere tepkı gosteren bı seyırcı potansıyelının az da olsa olustugunu gormek sevındırıcı..
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Holigann'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.08.2010, 13:07   #9
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

babam anlatirdi gencligindeki sivas spor maclarinin nasil seyredildigini..
evden alirlarmis masayi sandalyeyi o zamanlar tabi tribun olayi yok giderlermis maca mangali yakarlarmis maci da tadinda seyrederlermis... simdi soracaksiniz bizdemi mangal yakalim olmayacak bir sey biliyorum.... mangal tadinda mac seyredelim diyorum bende...
o yuzden bayan taraftarlarda maca gelsinler hic olmazsa degisen sivasa yeni bir imaj saglarlar...
Alt 12.08.2010, 13:59   #10
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Bayan tribününü bilmem ama bayan taraftarların Sivasa sivasspora renke katacağından eminim.Futbol taraftarlığı, ya da futbol seyri sadece erkek hegomanyası altında kalmamalı, bayanların da diledikleri gibi maça gelme ve maçı seyretme özerklikleri olmalı.şimdi gelelim bizim stadımızda bayanlar için özel bir tribünün olmasına.şu an teknik olarak bunun olacağını sanmıyorum, bırakın bayanlara yer tahsisisini biz daha stada nasıl girilir, statta neler yapılır ve staddan nasıl çıkılır, daha bunları halledemedik.
Stada gelen bir bayanın duymak istemediği ilk durum sanırım küfürdür, bu bayan bir de yakını ile gelmişse o zaman ne olacak, bu bayanın yanındaki küfür edenlere uyarıda bulunacak, küfür edenler de kaba şekilde karşılık verecek sonrasında bu bayanın yanında küfürler ve yumruklar havada savrulacak.bunu engellemenin tek nedeni sadece tribün değil, eğitim.çıkın çarşıya esnafa bakın stadda küfür edenlerden daha beter küfürlü konuşanlar var,pazar esnafı bunlardan daha beter.laf gelmişken pazardan bir ürün alın sonra onu değiştirmek ya da aldığınız ürünün bozuk olduğunu bu esnafa iletin bakın sonrasında ne oluyor, bu esnaf bozması sizi suçlu çıkarıp ağza alınmadık küfürler ediyor.bu örnekleri niye verdim, sebebi şu, biz kendimizi değiştiremedikçe stadda bayanlara özel yer tahsis etmek bayanalrı tribünlere çekmek ve orada tutmak için yeterli değil, stada gelen insanların bilinçli olması gerek, küfürsüz, hoşgorünün olduğu bir ortamı yaratması gerekkki, bu seyirci topluluğunu hem bayanlar hem de çocuklar örenek alsın maçlara riayet etsim.umarım bu yorumuma farklı anlam kazandırmaz kimseler, yoksa stadda küfür eden nataraftar bozmalarından bir farkları kalmaz demi)))

Etiketler
bayan, sivasspor, tribünü, yakışır