Bayan tribününü bilmem ama bayan taraftarların Sivasa sivasspora renke katacağından eminim.Futbol taraftarlığı, ya da futbol seyri sadece erkek hegomanyası altında kalmamalı, bayanların da diledikleri gibi maça gelme ve maçı seyretme özerklikleri olmalı.şimdi gelelim bizim stadımızda bayanlar için özel bir tribünün olmasına.şu an teknik olarak bunun olacağını sanmıyorum, bırakın bayanlara yer tahsisisini biz daha stada nasıl girilir, statta neler yapılır ve staddan nasıl çıkılır, daha bunları halledemedik.
Stada gelen bir bayanın duymak istemediği ilk durum sanırım küfürdür, bu bayan bir de yakını ile gelmişse o zaman ne olacak, bu bayanın yanındaki küfür edenlere uyarıda bulunacak, küfür edenler de kaba şekilde karşılık verecek sonrasında bu bayanın yanında küfürler ve yumruklar havada savrulacak.bunu engellemenin tek nedeni sadece tribün değil, eğitim.çıkın çarşıya esnafa bakın stadda küfür edenlerden daha beter küfürlü konuşanlar var,pazar esnafı bunlardan daha beter.laf gelmişken pazardan bir ürün alın sonra onu değiştirmek ya da aldığınız ürünün bozuk olduğunu bu esnafa iletin bakın sonrasında ne oluyor, bu esnaf bozması sizi suçlu çıkarıp ağza alınmadık küfürler ediyor.bu örnekleri niye verdim, sebebi şu, biz kendimizi değiştiremedikçe stadda bayanlara özel yer tahsis etmek bayanalrı tribünlere çekmek ve orada tutmak için yeterli değil, stada gelen insanların bilinçli olması gerek, küfürsüz, hoşgorünün olduğu bir ortamı yaratması gerekkki, bu seyirci topluluğunu hem bayanlar hem de çocuklar örenek alsın maçlara riayet etsim.umarım bu yorumuma farklı anlam kazandırmaz kimseler, yoksa stadda küfür eden nataraftar bozmalarından bir farkları kalmaz demi

)))