Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
Alt 21.09.2009, 09:56   #91
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler

aslında burada bülent hocaya kızıp istifa diyenler gerçekte hocayı seviyor ama gel gör ki üç aydır öyle bir acı çekiyoruz ki insanlar isyan ediyor ve hıca da bundan nasibini alıyor, şahsen ben de bazen kızgınlıkla defol git falan yazdım ama açıkcası ne yalan söyleyim gönül istiyor ki hoca başarılı olsun sivasın başında bir on yıl daha kalsın.... bu takıma ingiliz sistemi gelsin....

eminim üst üste üç galibiyet alsak bütün bu sözler unutulup gidecek... yine herkes hocanın sivasın alex fergusonu olmasını isteyecek...

yine de ya sabır...

sabır acıdır meyvesi tatlıdır....

bülent hocam duy bu sesleri... sana kızıyorsak sevdiğimizden nazımız geçtiğinden be hocam....
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2009, 10:03   #92
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cevaplar kaos ile yener arasında paslaşmayla geçiyor;isterseniz bende artık takıma katıllayım..şAKA BİR YANA OLAYI BİRAZ KİŞİSEL HALE GETİRMEYELİM..İki arkadaşın da 2 yıldır yazdıkları değişik mesajları,eleştirileri zevkle okuduğumu söyleyebilirim..İsterseniz sizi biraz geriye götürüp nostalji yaptırayım;Bundan 20-25 yıl önceleri hatta daha önceleri hep stattaydık hep maçlara giderdik tribünleri tıka basa doldurur,kırmızı- beyaz üç yıldız sivas sloganlarıyla tribünleri inletirdik...İnletirdik inletmesine de takım o yıllarda amatöre düşmüştü..Dış sahada 4 eylülle yıldızeli ile amatör maçlar oynadık zar zor tekrar şampiyon olup terfi maçlarına katıldık..Grubumuzda en iyi takım trabzonsporun 3. lig takımıydı..Burada galiba 2-1 yenmiş orada 4-1 yenilerek 2.lige katılma hakını kaybetmiştik..Hepimiz çok üzgündük içimizden bazıları hüngür hüngür ağlıyorduK ÇÜNKÜ MALESEF 2. LİGE ÇIKAMAMIŞTIK...oGECE SABAHA KADAR GÖZÜME UYKU GİRMEMİŞTİ..Sonra ne olduysa federasyon kararıyla 2.lige çıktık...Dünyalar bizim olmuştu sabahlara kadar Sivas'ta tur atıp şampiyon Sivas diye bağırmıştık...Ogünden sonra değişik yıllar 2. ligde maçlar oynadık ama bir türlü 1. lige çıkmak nasip olmadı..Ta ki Osman Seçilmiş başkan olana kadar...Osman abi futboldan hiç anlammasına rağmen takımın altyapısını hazırladı...Takımla yattı takımla kalktı..Mecnur başkan da o yıllarda İstanbul temsilcisi olarak yönetime girmişti...Sonraki yıllar hep mücadeleyle geçti..Sonra Mecnur Odyakmaz başkan oldu;Bülent UYGUN'da Sportif Direktör ve Menejerliğe getirildi...Hepimiz 7 yıl önceki dönemi ve olanları biliyoruz...İsmail KARTAL döneminde şampiyon olduk...Sonra süper ligde mücadelemiz başladı..Lorant ve SLOVAK HOCA DÖNEMLERİNİ YAŞADIK...CAROL pecze döneminde takım küme düşme hatındayken Bülent Hoca t. direktör oldu...Takım o yıl küme düşme hatında hattındayken bir snds büyük bir çıkış yaşayarak ligi 8. bitirdi.Sonraki yıl 4.,geçen yılda 2. olduk ve kupada yarı final oynadık...Gelelim bu yıla B.uygun takımdaki bazı oyuncuları göndererek yeni oyuncularla lige girdi..Malesef şyaşanan bir takım olumsuzlukla,şanssız sakatlıklar,bazı oyuncularla anlaşılmasına rağmen sonradan vazgeçmeleri,yeni sistemin tam oturmaması v.b sebeblerle arka arkaya malğubiyetler alındı..Ligde oynanan maçlarda 1 beraberlik 4 mağlubiyet alındı...........ŞİMDİ ELİMİZİ VİCDANIMIZA GÖTÜRÜP DÜŞÜNELİM.....B.UYGUN giderse yerine kimi getireceğiz....Yeni hoca gelince elinde sihirli bir değnekle mi gelecek...Bu takımı kim bu hale getirdiyse bu durumdan kurtarmak da ona düşer.....Unutmayalım ki dere geçerken at değiştirilmez...Değiştirisen sonuçlarına da katlanırsın...Sivassporun son 2 maçını da izledim...Denizli maçını tv den Bursa maçını da statta izledim...İnanın takımda büyük gelişmeler var...Denizli maçında girilen 7-8 tane net pozisyon ve verilmeyen %100 bir penaltı...Bursa maçında stattan izledim ...Takım yine kötü oynamadı..İlk yarı Bursa 2 pozisyona girdi birini attı;biz ise 4-5 tane net pozisyona girmemize rağmen hiç gol atamadık...Adeta tek kale maç oldu,olmuyanca olmuyor..2. yarı son 15 dak. ya kadar yine pozisyonlara girdik ama atamadık...Atamayana atarlar misali Hayrettin'in 2 tane kademe hatasıyla 2 gol yedik..Maç 2-1 iken bana göre Ersan ceza sahası içinde çekildi bu bir penaltıydı ama hakem devam dedi...Sonra dönen top gol oldu maç 3-1 bitti...Maç sonunda Ersan'ı protesto ettik çok ayıp ettik...Ersan sakat sakat oynamasına rağmen 2. yarı iyi bir maç çıkardı..İndirdiği kaç top olduğunu sayamadım...O altı pasta indirdiğ toplara iy vurabilseydi oyuncularımız maçı galip bile bitirebilirdik..Ersan'ın bir topu da direkten döndü...Hepimiz çok doluyuz biliyorum...Ama unutmayalımki gerçek taraftar kötü günde takımına sahip çıkan taraftardır...Unutmayalım ki düşenin dostu olmazmış;düşen takımların ;Erzurum,Erzincan,Yozgat,Balık esir,Kırıkkale,Malatya,Giresun ,Adana takımları,İzmir takımları şimdi neredeler;ne yapıyorlar biliyormusun?Bu takımların bir çoğu 3. ligde oynuyor,bazıları amatöre düştü;bazıları 2. ligde ;bazı takımlar parasızlıktan yönetimi alacak adam bulamıyor,bir çoğu kulüp anahtarını val,ye teslim etti;bir çoğunu kayyum yönetiyor....SİVASSPOR İŞTE BU DURUMLARA DÜŞMEK İSTEMİYORSA İSTİKRARDAN YANA OLMALI.....DEREYİ GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEMELİ,HOCASINA OYUNCUSUNA YÖNETİMİNE SAHİP ÇIKMALI....DÜNYADA SON 30 YILDA BAŞARILI OLAN TAKIMLARIN BAŞARISINDA EN BÜYÜK ROL SÜREKLİ BİR YÖNETİM VE SÜREKLİ TAKIMI ÇALIŞTIRAN HOCA VE EKİBİDİR...

evet abi çok haklısın başkanımızla da hocamızla da daha en az on yıl çalışmamaız lazım...

başarı aslında istikrar demektir...

istikrar...

istikrar...

istikrar...

Ayrıca hadi bülent hocaya istifa diyenler oldu, hatta ben de bir kez yazmıştım ama herkes haddini bilsin Mecnun Başkana tek kelime etmesin...

beş bin tane sivaslı vekil bir tarafa bir tane mecnun başkan bir tarafa...

mecnun başkanın kıymetini bilelim..

sahipsiz sivasın sahibi, terkedilmiş sivasın herşeyi....

seviyorum seni mecnun başkanım...
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 10:54   #93
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BU TAKIMI EN ÇOK TANIYAN BÜLENT HOCA VE MECNUN BAŞKANDIR İSTİFA ÇARE DEĞİL BANA GÖRE SORUN FUTBOLCULARDA DEFANS VE FORVET HATTINDA BÜYÜK SORUN VAR.
Alt 21.09.2009, 11:03   #94
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
evet abi çok haklısın başkanımızla da hocamızla da daha en az on yıl çalışmamaız lazım...

başarı aslında istikrar demektir...

istikrar...

istikrar...

istikrar...

Ayrıca hadi bülent hocaya istifa diyenler oldu, hatta ben de bir kez yazmıştım ama herkes haddini bilsin Mecnun Başkana tek kelime etmesin...

beş bin tane sivaslı vekil bir tarafa bir tane mecnun başkan bir tarafa...

mecnun başkanın kıymetini bilelim..

sahipsiz sivasın sahibi, terkedilmiş sivasın herşeyi....

seviyorum seni mecnun başkanım...
öyle bir şehir düşünün ki seçimlerde 6 milletvekili yollayacaksın bunlardan bazıları iktidarda ki partinin vekili olacak kendini sivasla ve sivasporla ilgili gecelerde boy göstereceksin sivaslıyım diye böbürlenip hava atacaksın iş maddiyata geldigi zaman foss çıkacak başka şehrin vekili olsun işadamı olsun sanayicisi olsun memleketi için o şehrin kalkınması için çalışıyorlar bizim sivaslıyım diye geçinen insanlar ne ne yapıyor koskacaman bir hiç bu insanlar sözde sivaslıyım diyor sizin gibi iki yüzlü sivaslılara ihtiyacımız yok adam gibi adam sivaslılara ihtiyacımız var sivasın kaderi bu mu
Alt 21.09.2009, 11:04   #95
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaş adam bu kadar hakaretamiz sözleri hakedecek bişey yazmamış,çünkü bende altına imzamı attım.yok eğer şahsi bi derdin varsa bunu kendisiyle hallet böyle pc başında rezil etmeye çalışmak,küçük düşürmeye çalışmak hiç hoş değil.tamam senin fikrine uygun düşmeyebilir ama bu senin doğru düşündüğün anlamına gelmez,kimse senin gibi düşünmek zorunda değil ve bu yüzdende kimseye hakaret edemezsin.bizim,hepimizin ortak amacı SİVASımızı, içinde bulunduğu bu durumdan nasıl kurtarırız,bu durumdan nasıl çıkarız.tek derdimiz bu.herkes senin gibi düşünecekse burda yorum yapmanın anlamı ne.yani şunu söylemeye çalışıyorum arkadaşım;hepimiz aynı şeyi istiyoruz,hepimiz SİVASlıyız ve kimseyi SİVAStan daha çok sevmemiz mümkün değil en azından ben böyle düşnüyorum.hele hele bide SİVAShalkına hakaret eden,SİVASSPOR taraftarını tv önünde yerden yere vuran birisi daha azıyla kuş tutsa benim için çöp kadar değeri yok.bülent uygun bu takımdan büyük değil ama maalesef bu takım bülent efendinin babasının çiftliği olmuş ve sizde yorumlarınızla buna sadece çanak tutuyosunuz,bülent efendinin yerini sağlamlaştırıyosunuz.hep beraber bakalım daha ne kadar rezil olacağız
Valla o adama hakaret etmedim ben.sanırım yanlış anladın yazdıklarımı.Klavyeden atar yapan birisi değilim,ama burdan kimin konusunun altına mesaj yazdıklarını bilsinler.Burdan trabzonlulunun birisi gelse bu mesajı yayınlasa altına imzanı mı atacaksın.Bu şahsiyetle msn dahil uzun uzun konuşmalarımız oldu.Sizler belki bilmezsiniz merkez tayfa grubu onu iyi tanır iyi bilir.Zamanında sıktığı palavralar ayyuku aştı.Bu siteden mehmet yıldızı falan tehtit etmişti derdimizi biz reeldende hallederiz.Ama burdakiler bilip bilmeden kime destek çıktıklarını görsünler diye yazdım ben.

Benim yazımda ben kimseye benim gibi düşüneceksiniz demedim.Bu yüzden kimseye hakaret de etmedim.İstersen bir daha oku.Kimseyi sivasdan çok sevmiyoruz ama sivas taraftarını bülent hoca yerden yere vuramaz.Yerden yere vurduğu kişiler seyircilerdir.Ve söylediklerinden fazlasını hakeden insalar var.Shaktara yenildikden sonra bu biletimin parasını kim verecek diye bülent hocaya başkanımıza ağıza alınmayacak kadar küfür edenler var.Gırtlak patlatıp bağıran adamlara kombinesini sallayarak siz bedavaya giriyorsunuz ben istersem bu kombine ile küfretme hakkına sahibim gibi mantıkla hareket edenler var.Valla daha fazla yazmıyorum sanırım anlamışsındır.

Son paragrafın için yazacak çok şeyim varda susuyorum.Biz geçen senede onu biliyorduk susuyorduk.Ama burdakiler onu geçen sene biliyorlarsa neden yazmadılar.Şimdi neden topa tutuyorlar hocayı.GEçen sene başarı vardı yiyorsa helal olsun mu diyorlardı??
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2009, 11:11   #96
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

eline kombine alıp futbolculara teknik kadroya küfür edecek kadar seviyesini düşüren aldıgı biletle kombineyle her türlü rezilligi yapmayı kendilerine uygun gören insanlar kombine ve bilet aldıysanız maç seyretmek için aldınız kimseye küfür etme hakkınız yok belkide o topçular sizin oglunuz belkide torunuz yaşındalar evde dışarda kimseye diyemediklerini teknik kadroya söverek deşarj gitme yoluna giden insanlar artık sizin gibiler yüzünden maça gelmek isteyen ler bile lanet olsun maça falan gitmiyorum diyor
Alt 21.09.2009, 12:55   #97
delikanli_58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 delikanli_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ben sivas merkezdenim ve bence bu konuyu açanlar beleşcilerden başka biri değildir eminim çözüm bulun istifa etmeyin bence en büyük sorun defans ve açık konuşuyum hayrettin ve yasin özellikle hayrettin ne kadar sivaslı olursa olsun nekdar takımın kaptanı olursa olsun bence sol kanatta berbat ve yediğimiz gollerin çoğu sol kanattan gelen ataklar bence hayrettini kesmeli ve onun yerine yeni transfer ferhatı oynatmalı ferhat hem genç hem tecrübeli hayrettinden bence çünkü ümit milli oyunca tabi kaptan mehmetin yokluğundan hayrettine mecburuz diyoruz ama bence hayrettine hiç bir mecburiyetimiz yok sivasın bu sene burdaki maçlarına gittim ve tv den takip ettim size tek birşey söylüyebilirim hayretinin kaptanlıkla alakası yok bence kaptan dediğin takımı ateşler ama hayrettin de bu özellik yok ve en çok biz bu yüzden kaybediyoruz gol yiyoruz hayretin takımı ateşliyeceği yerde oyunu bırakan ilk oyunculardan biri ve eminim bu takıma mehmet tekrar döndüğünde ve hayrettini kestiğinde daha iyi olacak ve mehmetin yokluğunda takımı ateşliyecek bir oyuncuyu kaptan yapması lazım buna da en yakın oyuncu bence cihan yılmaz sahanın her yerinde musa ile birlikte ama cihan bence en güçlü aday bence arkadaşlar siz bu istifa işini bırakın sadece çözüm bulun yeter
delikanli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 12:59   #98
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Valla o adama hakaret etmedim ben.sanırım yanlış anladın yazdıklarımı.Klavyeden atar yapan birisi değilim,ama burdan kimin konusunun altına mesaj yazdıklarını bilsinler.Burdan trabzonlulunun birisi gelse bu mesajı yayınlasa altına imzanı mı atacaksın.Bu şahsiyetle msn dahil uzun uzun konuşmalarımız oldu.Sizler belki bilmezsiniz merkez tayfa grubu onu iyi tanır iyi bilir.Zamanında sıktığı palavralar ayyuku aştı.Bu siteden mehmet yıldızı falan tehtit etmişti derdimizi biz reeldende hallederiz.Ama burdakiler bilip bilmeden kime destek çıktıklarını görsünler diye yazdım ben.

Benim yazımda ben kimseye benim gibi düşüneceksiniz demedim.Bu yüzden kimseye hakaret de etmedim.İstersen bir daha oku.Kimseyi sivasdan çok sevmiyoruz ama sivas taraftarını bülent hoca yerden yere vuramaz.Yerden yere vurduğu kişiler seyircilerdir.Ve söylediklerinden fazlasını hakeden insalar var.Shaktara yenildikden sonra bu biletimin parasını kim verecek diye bülent hocaya başkanımıza ağıza alınmayacak kadar küfür edenler var.Gırtlak patlatıp bağıran adamlara kombinesini sallayarak siz bedavaya giriyorsunuz ben istersem bu kombine ile küfretme hakkına sahibim gibi mantıkla hareket edenler var.Valla daha fazla yazmıyorum sanırım anlamışsındır.

Son paragrafın için yazacak çok şeyim varda susuyorum.Biz geçen senede onu biliyorduk susuyorduk.Ama burdakiler onu geçen sene biliyorlarsa neden yazmadılar.Şimdi neden topa tutuyorlar hocayı.GEçen sene başarı vardı yiyorsa helal olsun mu diyorlardı??
tesekkür ederim kardes bu bilgileri verdigin icin ama bu bilgileri ayri bir konu acsanda herkes ögrense olmazmi kinin ne oldugunu
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 13:01   #99
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne istifası ya bu bülent uygun size 2. yapmadımı şampiyonlar ligine göndermedimi o zaman sevinmesinni biliyorsunuz ama bence istifa etmemeli.devam.
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 13:05   #100
bucansanafeda
Yeni Yiğido

14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 bucansanafeda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence hemen istifa etmemeli 2,3 hafta daha takımda kalmalı bülent uygun biraz izin verin adama son 2,3 senedir başarısını görüyorsunuz hangi anadolu külübü ligi çıktı çıkalı böyle bir başarı yapmıştır bakın ankaragücü 100.yılına girdi rahat 90yıldır (tahminen) birinci lig te hiç bir başarısı yok
bucansanafeda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
beklemeyenler, bekleyenler, İstİfa