Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Kim Kazanır?
Sivasspor 108 67,50%
Beraberlik 11 6,88%
Fenerbahçe 41 25,63%
Katılımcı sayısı: 160. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe
Alt 28.01.2010, 16:15   #91
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: TSL/Sivasspor - Fenerbahçe

Arkadaşlar herkese selamlar.Biz bu sivasa gönül vermiş insanlarız.Bu takım toparlanacak.Biraz sabır.Trabzonu şimdiye kadar en çok ve en net skorlarla kim yendi?Bursayı kim yendi?Gs,bjk ve feneri kim dize getirdi?Tabiiki biz.Her takımın olduğu gibi bizim takımında inişleri ve bunun sonunda ciddi çıkışları olacaktır.Yeni transferlere biraz zaman vermeliyiz.Keita,lucien,elrio bana göre çok yetenekliler.İnanın bir kaç hafta sonra mehmet yıldızında bu takıma katılmasıyla peşpeşe seri galibiyetler alacağız.Daha 2.yarı yeni başladı.1 mağlubiyet aldık.Evet bu sene lige ve avrupaya çok kötü başladık.Bunun bir çok sebebi var.Bunları konuşmak anlamsız.Önemli olan tekrar nasıl şahlanacağız.Bu takıma sahip çıkarak...Bakın bu takım bizim her şeyimiz.İyi de olsa kötü de olsa bizim.Eleştiri yok.Destek var.Geçen sene trabzona 3 attık.Adamlar morallerini bozmadı.Bursaya 3 attık onlarda bozmadı.2.ligden şu an bank asya süper lige ne kadar zor çıktıklarını biliyorsunuz.Hocamız türkiyeligini yeni tanıyor,ama çok efendi birisi,fulbolcularımız sivası seven en azından terk etmeyen insanlar ...Haydi onlara sahip çıkalım.trübünü dolduralım.İnanın fenermiş veya başkası fark etmez,havamızı bulduktan sonra vay onların hallerine.......inşallah 2-1 feneri yeneceğiz.
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2010, 18:17   #92
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Çok rahat galip geleceğimiz bir maç olacak. Bu maçtan o kadar çok ümitliyim ki inşallah hayal kırıklıgına uğramam...

700 kişi içinde Sivasspor'u destekleyen 5 - 6 kişi olacağız bizi mahcup etmezsiniz değilmi
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2010, 18:49   #93
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1052 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok rahat galip geleceğimiz bir maç olacak. Bu maçtan o kadar çok ümitliyim ki inşallah hayal kırıklıgına uğramam...

700 kişi içinde Sivasspor'u destekleyen 5 - 6 kişi olacağız bizi mahcup etmezsiniz değilmi
O kadar da değil.. anti fb lerde yanınızda olurlar
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2010, 20:27   #94
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O kadar da değil.. anti fb lerde yanınızda olurlar
Bizi bizden olanlar destekler abi yalancı desteğe ihtiyacımız yok şükür 5 -6 kişide olsak sustururuz gs lileri
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2010, 22:03   #95
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar ben öğretmenim.Sivas dışında görev yapıyorum.Takımımızı sürekli internetten, basından,heryerden takip ediyorum.Arkadaşlar tekrar söylüyorum.Yılmak pes etmek yok.Destek zamanı futbolcularımızla çıktık biz bu yola.Ve onlarla devam edeceğiz.Onları küstürmenin veya demoralize etmenin takıma verdiği zararlar gerçekten büyüktür.Sivasspor ciddi anlamda bir değişikliğe uğradı.Gidenler gelenler....Lütfen hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize güvenelim.Bu saatten sonra elimizden başka birşey gelmez.Gs,Fb,Bjk,Ts bunlar çok mu iyi top oynuyor.Bunların kimi kupada yok,kimide ligde nasıl 3 puan alıyor belli değil.Ben iddia ediyorum aldığımız oyuncular gerçekten kaliteli,ama sadece 2-3 maç sonra takım olma bilincine varacağız.Tabiiki defansa 2 tane adam alınsaydı,ilk 7 takım arasında olurduk.Fakat şu manzara bize ligde en üst 12.sıraya çıkabileceğimizi gösteriyor. Olsun bunlar hep tecrübe.Bu seneyi kazasız atlatıp seneye kadromuzu koruyup sağlam 2 defans 1 golcü alırsak avrupa defterine kaldığımız yerden devam ederiz.Fb maçı ile ilgili daha önce yorum yapmıştım.Kusuruma bakmayın gerçekten konunun dışına çıktım herhalde.Ama mesele sivas olunca gözüm birşey görmüyor.Son olarak lütfen arkadaşlar olumsuz yorum yapmayalım.Hep iyi ve güzel şeyler düşünelim.Biliyorsunuzki güzel gören güzel düşünür.Güzel düşünende hayatından lezzet alır.Bir bardağın yarısı su ile dolu iken lütfen diğer boş tarafa bakmayalım.Bu takım bizim 1-ligden düşmeyeceğiz.2-Yine herkes bizi konuşacak.3-Geçmişteki başarılarımızı daha ileriye götüreceğiz ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDOYUZ.ÇÜNKÜ BİZ MERTİZ.
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı sivaslikaplan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2010, 22:15   #96
Holigann
Yiğido

Holigann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 Holigann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bonuce123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fener Bızı Ezer Gecer Kazanmamız Imkansız 2.Lig Takımı Bıle Bızı Yener Bu Halde Bank Asyada Kumede Kalmaya Oynarız
şu mesajın yuzunden senın adına ben utandım,bız boyle bı psıkolojıye gırdıkten sonra bu futbolcular kımın ugruna canını dısıne takacak?sen ben boyle konusursak,onların umrunda olmaz. zaman kendını bırakıp umıtsızlıge kapılma zamanı mı?

şuraya yazıyorum bu hafta sonu bu takım bu bank asya dıyenlerı mahcup edecek,rezıl edecek,o zaman da zafer nagraları atarsınız..alısmıssınız skor taraftarı olmaya.. cogunuz coktan asıl takımlarınıza donmussunuzdur ama bu takıma guvenen herkez burda. ben takımıma guvenııyorum,ınsanlar bıseyler yapabılmek ıcın kafa yoruyorlar calısıyorlar,bızım gıbı oturdukları yerden sallamıyorlar!!! yazık ya böyle taraftar olacaksak hıc bısey haketmıyoruz zaten,neyın sitemını edıyoruz kı bu takıma!!!
Holigann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Holigann'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2010, 22:23   #97
asdera58
Acemi Yiğido

47 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 asdera58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar biz destek için stadı dolduralım herkes gelsin stada....
asdera58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı asdera58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2010, 22:57   #98
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

NTV Spor'da Sergen,M.Doğan ve diğerleri Sivas'a hiç şans vermedi.Hatta Sergen Fener'in güle oynaya kazanacağını söyledi.Sivaslı futbolcuları sert bir dille eleştirdi.Savaşmayı unutmuşlar,amaçsılzar gayesizler,ne yaptıkalrını bile bilmiyorlar dedi.
Ya bizi onun bunun dilinden kurtaracaklar ya da ..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2010, 23:07   #99
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Stadın 4 Eylül olduğunu cümle aleme ispatlamalıyız. Misafir tribünde olacak bir grup fenerli ve gdo ( sivasta doğup sonradan genetiği değiştirilmiş organizmalar) nun sesini bastırmalıyız tezahüratımızla. Skor ne olursa olsun 90 dakka destekleyeceğiz, maç kötü bitse de erken terketmeyeceğiz, takımımızı alkılarla göndereceğiz. Ama biliyorum, maç iki ihtimalli. Ya beraberlik olacak Fener elimizden kılpayı kaçaca, ya da maçı biz alacağız. Başka şans yok Allahın izniyle. Fenere patlayacağız.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2010, 23:30   #100
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar tek yenilmeyelim ben 1 puana razıyım.
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
fenerbahce, tsl or sivasspor