Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim...
Alt 14.11.2010, 17:18   #91
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim...

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivassporumuz çok basit bir golle gene yenilmiş. Bu golde ortayı rahat yaptıran Ziyanın ve ön direkte iyi yer tutamayan Diallonun hatası var. 2. golden dolayı Mehmet yıldızı suçlamak yanlış olur. Sorumluluk alıp ta defansa gelip top çıkarmaya çalışmış. Sonu kötü bitse de düşüncesini tebrik ediyorum. Takımı son anda bile sahiplendiğini gösterir. Aferin.
Maçı değerlendirirken bu maçın Kasımpaşa için de ölüm-kalım maçı olduğunu unutmayalım. Sivassporumuz rakibinden daha fazla pozisyona girmiş ama atamamış. Çok zor gol atıp kolay yiyoruz. Bununda nedeni takım olamamak, takım oyunu oynayamamak. Zamanla yarışıyor,Rıza hoca takım oyununu oturtabilmek için ama çok zamanı da yok. Allah kolaylıklar versin. Gelecek beş maça ve son dört sıradaki takımlara bir bakalım:
Sivassporumuz Konya Kas. Buca
Karabük BJK GB FB
GB KAS. Konya Ant.
Ank. G. GB GS TS
Konya Sivassspor Bursa Manisa
FB GS Eskis. Kayseri

Son beş maçlara baktığımnızda halen her şeye rağmen fikstür avantajının bizde olduğunu, diğer takımların nisbeten daha zor maçlarının olduğu görülüyor.
Sahamızdaki Karabük ve Konya maçlarını alıp üç deplasmandan iki puanla dönsek 7+8: 15 puanla devreyi kapatıyoruz. Bizi geçmek için Konyanın(9) en az iki galibiyete, Kasımpaşanın(6) üç galibiyete, Bucanın ise iki galibiyet ve bir beraberliğe ihtiyacı var. ayrıca Konya-kasımpaşa maçı ve rakiplerin BJk,FB,GS,TS,Bursa ve Kayseriyle de maçları var. Onların işleri zor bizim de.
Taraftarlar olarak ne yapmalıyız? Son maçlarımızın ikisi burada, ikisi ankarada biri de İstanbulda. Yani istesek burada,stadı fulleriz, gene istersek İstanbul ve ankarada rakiplerimize tribün hakimiyetini vermeyiz. İyi organize olacak, duygularımızı içimize gömüp bayraklarımızı, formalarımızı kapıp takımı destekleyeceğiz. Başka çare yok. Bu devreyi sonuncu kapatırsak bu futbol ve bu takımla sezon sonu kesin düşeriz. Son beş maçta ne toplasak kardır.
Gene iş bize düşüyor. Takıma ne desek hepsini hakediyorlar ancak şimdi bunların vakti değil. onun da elbet vakti gelecek. Son beş maçta tam destek olmalı.
Güzel pembe hayaller.....
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.11.2010, 17:20   #92
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Konuşsam tesiri yok, sussam gönül razı değil, Sadece bu taraftara yazık diyorum başkada birşey demiyorum.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Respect58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.11.2010, 17:20   #93
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BAZEN UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE HAYATA GICIKLIĞINA SIRITICAKSIN
İLK YARI BİTENE KADAR BİZİMDE BU FUTBOLCULARA SIRITMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK
BU ÇOK ZOR OLMASA GEREK BUNU SİVASIMIZ İÇİN YAPALIM YOKSA BURDA ÖFKELERİNİ ÇOK ALENEN DİLE GETİRENLERİNDE SESSİZ KALANLARINDA ORTAK DÜŞÜNCESİ BİR
HERKESDE KİMDE HATA OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR AMERİKAYI YENİDEN KEŞFETMEYE GEREK YOK
SAĞI SOLU SUÇLAMANINDA İNSANLARI GALEYANA GETİRİP YANLIŞ YERLERE YÖNLENDİRMENİNDE YERİ VEDE ZAMANI DEĞİL
ASLINDA FORUMLARDA BÜYÜK HARFLERLE YORUM YAZMAK YANLIŞ OLSADA BAZI ARKADAŞLAR KÜÇÜK HARFLERLE YAZINCA ANLAMIYOR DİYE BELKİ BÜYÜK HARFLERLE YAZARSAM NE ANLATMAK İSTEDİĞİMİ ANLARLAR DİYE YAZDIM
YAPTIĞIN ÖZELEŞTİRİ İÇİN TEŞEKKÜRLER HEMŞERİM.. SENVE SENİN GİBİ DÜŞÜNENELER İHTİYACIMIZ VAR..
Bu Konuda Murad_Kelleci58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.11.2010, 17:21   #94
demiryurt58
Acemi Yiğido

demiryurt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 demiryurt58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maçın değeri yokki neyi değerlendirelim en iyisi sezon ortası başkanın dediği gibi hepsi defolup gitsinler yeter yaw bu nedir avaraj takımı olduk
demiryurt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2010, 17:29   #95
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ortada degerlendirecek birsey kalmadi hersey ap acik ortada ligin sonuncusuna karsi 2 farkli kaybediyoruz bu bence Sivasin ligden düsüsünün ilk sinyali.
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2010, 17:30   #96
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel pembe hayaller.....

Sivasspor ( 7 ): Karabük -GB -Ank.G -Kon. -FB-
Konya ( 9): BJK -KAS. - GB - Sivassspor - GS
Kas. (6): GB - Konya - GS - Bursa- Eskis.
Buca ( 8): FB- Ant. - TS - Manisa - Kayseri
İşte son beş maçın fikstürü.
İsteyen hayal görsün isteyen kabus. Ben stada gelip takımıma destek olacağım. O KADAR !
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.11.2010, 17:31   #97
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivassporun şanssız olduğu görüşüne %100 katılıyorum..Ama şunu da unutmamak lazım maçın kaderini her zaman şans faktörü belirlemez...Bu maçta sivasspor 2 devre top oynadıilk yarı rakip kendi shasında bekleyip kontrataklarla gol ardığı için bizim takım daha iyi gözüktü...Sivasspor orta sahası ilk yarı sürekli topu gezdirip rakibi yormaya üzerine çekmeye çalıştı;bunda başarılı da oldu 3 tane de net pozisyon bulduk ama malesf biraz kalecinin becerisi biraz da bizim şanssızlığımızdan beklelnen gol gelmedi....Şunu da unutmamak gerekir rakibimiz çarşamba günü zorlu bir 90 dak. sonucunda bizim 4 yediğimiz İ.B.B. takına tam 3 gol atmıştı..Rakip bunu düşünerek ilk yarı üzerimize fazla gelmeyerek oyunu kontrol etmeye çalıştı..Başarılı oldukları söylenemez..2. yarı ise sivassporun üzerine sağlı sollu gelerek pozisyonlar buldular...Sivassporun hocası malesef oyuna gerken müdahaleleri yapmakta gecikti..Ben olsam 2. yarı M. Yıldız'ı çıkararak Kamanan ile birlikte ileri ucu ikilerdim..Hoca Suarez'i almakta geç kaldı...Suarez eğer yanlış hatırlamıyorsam 70. dak. lardan sonra oyuna girdi;girdiğinde maç 1-0 ve rakip de tamamen kapanmıştı..Erman oyuna kurtarıcı olrak alındı ama malesef hiçibirşey yapmadı,kayboldu gitti..2. yarı Yılmaz hoca yaptığı oyuncu değişiklikleri ile oyuna kendi adına canlılık getirdi;oyuna aldığı oyunalar sivassporun orta sahasını çökertti..Yediğimiz gol ise Oyuna 2. yarı giren 7 numaralı İspanyol oyuncunun ortasında Yekta'dan geldi..Bu pozisyonda kademeye giremeyen Diallo golü yememize sebep oldu...M. Yıldız artık bu takımın oyuncusu değil;Sivasspor M. Yıldız ile her maç 10 kişi oynuyor..M. Yıldız artık dinlendilmeye çekilip uzun bir tatile gönederilmeli..Rıza hoca hep devre arasını işaret ediyor ama unutmamak gerkir ki devre rasına kadar istenilen puanlar alınamzsa bu takım çok iyi 4-5 tane oyuncu da alsa bu takım oturamayıp istenilen puanlar alınmaz ve beklenen son gelir...Onun için hoca bazı oyuncularda(Sedat Yeşilçay,M. Yıldız,Abdurrrahman,İ.Şahin gibi)ısrar edilmesi takıma zarar verir..Keşke bu maçta Zita ve Keita kadroda olsaydı..2. yarı takım oyundan düştüğünde bu oyuncular oyuna alınarak denge sağlanabilirdi..Açık konuşmak gerekirse Sedat Yeşilçay bu takımın orta sahasını yönetemez;o kadar kaliteli bir oyuncu değil;bu mevkide niçin Cihan'ı oynatmıyor anlamış değilim...Cihan geçn yıl bu takıma çok maç kazandırarak takımın kümede kalmasını sağladı..Cihan ancak serbest oynarsa takımına fayda sağlar;eğer Cihan'a adma kovalatırsan by oyuncuyu oyundan düşürür ve kaybedersin;Aynı bugünkü maçta olduğu gibi..Sivasspor her maçı maç düşünmeli ...Devre arasına kadar toplayacağı kadar puan toplamalı...Eğer dvre arasına kadar istenilen puanları alamazsak 2. yarı takım toparlansa bile puanlar alsa da yine de ligde kalmaya yetmeyebilir...Ben önümüzdeki 7 maçın 2. yarı maçlarından çok daha önemli olduğunu düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.11.2010, 17:43   #98
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın hocam milletin morali bitmiş. kolay gol yeme hastalığımız var falan diyorsunya. bence Mehmet Yıldız denen adamın futbolla alakası yok. 2 senedir golü yok adamın. kazık çaksak sahaya bir yerine çarparda gol olurdu. defans defanslığını yapmıyor tamamda. yapsa bile en iyi ihtimal 0-0 berabere biter. sahanın hiçbir yerinde görev yapan yokki. İbrahim şahin hacettepeyi düşürdü biz aldık. adamın kendine hayrı yokki. kadir pekmezci hacettepeyi düşürdü biz aldık. ceyhun ankaragücüne ne vermişte biz medet umuyoruz. mehmet nas iyi adam dedim oda ne yapar anlamadım. erman kılıçlı belediye ligden düşmemek için oynuyordu. tum lu belediye ligin üst sıralarına oynuyor. ben senin yerinde olsam 2 senedir gol atamayan adamıda diğer boş beleş adamlarıda hiç oynatmam. ilk yarı bitene kadar çin işkencesi yaparım idmanlardaki yedikleri paranın acısı çıksın. sonrada kovarım gider.
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58svsvs58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.11.2010, 17:44   #99
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maç taydım hastahasta gitim görünen o ki rıza hocada hoca değilmiş hemşerimiz diye takımın başına gelsin diye çok uğraştım yanlış yaptığımı anladım herkesten üzür dilerim senelerdir buradan yazıyorum bukakım sahipsiz diye bu futboldan anlayan hiçmi bir yönetici yetkili yoktur ermandan m.nas. tan sedat bayraktan ziyadan beklentisi olan gerek hoca gerek yönetici kulüpte etkiliyetkili kim varsa birde kaleci akın var bunlarar dan umudu olan herkimse bunları kulüpten hemen kovacan asıl ihanet eden burdaki sorumlulardır bu gün takımda kaleci haric herkes kötü idi bu günki malübüyet rıza hocanın eseriidi elinde ivanos gibiadamvarken beş para etmez adam larla başladı sanki çokiyiyimiş ermanı aldı resmen intahareti bundan sonra m.yıldızdan birşeyolmaz m.nastan sedat bayraktan cihandan ziyadan yeşil kayadan bunlar tekrar kadroya alırsa rıza hoca artık sana desteğim yoktur m yıldız yedek oynatabilir butakımın bankoları kim derse desin ivanos a. dereli dialo hayrettin m. söz gemez keita bu yeni kaleci bunlar yoksa rıza hoca benim için bitmiştir burdanherfırsata yazıyorum bu erman futbolcu değil kapasitesi müsait değil diye ama halen bunun üzerine oyun kuruluyor bu adamın torpili kimya işte ondan diyorum butakım işibilmiyen yöneticilerin elinde baş kanımız çok temiz insan olduğunu biliyorum ama ortam kaleş ermanı bize kaskallayan herkise onu allaha havale deiyorum butuzağa düşen yetkilileri sebep olanları allaha havale ediyorum öyledertliyimki ne yazacağımı bilemiyorum ama yazılacak öyleçok şey varki insanın bildiği gördüğü yanlışa müdahale edemesi nekötü bir şey sivas sivas olalı böyle zulüm görmedi sebep olanlar utansın ligden düşmek birşeydeğil birdaha çıkacak gibi değil bir düştünmü 1 ciligdede tutunamazsın durum okadarki kötü kanseroldum bunların yüzünden
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2010, 17:45   #100
58svsvs58
Acemi Yiğido

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 58svsvs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasporun bazen şanssızlığı olmuş olabilir. Ama onlar istisna. genele bakınca hep mallığına yenildik.
58svsvs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı