Grosicki bugün de paslardan mahrum kaldı..Özellikle Erman ve Cihan bilerek pas atmıyorlar gibime eliyor..
birisi artık şu erman efendiye ayaklarının üstünde durması gerektiğini ve messi olmadığını hatırlatsın! tamam iyi bir form tuttu kaç haftadır faydalı da oldu ama artık kendine oynmayaı bıraksın istiyor ki her pozisyonda top bana atılsn her topu ben kullanayım.İnşallah yanılıyorumdur ama bana öyle geliyor ki kaç haftadır bu erman ve cihan efendi bilerek pas atmaya atmaya Grossickiyi küstürdüler. Yine ilk yarıda önümüzdeki pozisyonda erman topu aldı sürdü sürdü bu tarafa grosickiye atsa gol pozisyonuydu sonra arkadan düşürdüler ermanı ve frikiği de hemen koşarak kendi attı! bu taraftar sonuna kadar mücadele edenin hakkını veriir erman ve cihan efendiler ama eğer bu taraftar sizleirn kendiniz için oynadığını da bilir ve bir yere kadar sabreder1 nedir bu ya mahsus mu yapıyorsunuz bu adama kaç uygun pozisyonda top atmadınız ayıptır be!
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
rıza hoca sene sonu bomba gibi bir ekip kuracaktır ugur mendosa garanti yolları ayırır iskeleti bozmadan bir kactane kamil gibi yetenekli eneramo gibi güçlü takviye edecektir oyuncu değişikliklerinde nedendir bilinmez hep yanlıs yapıyor ama onumuzdeki sezon bununda farkına varıp en iyi sekilde değişiklik yapmaya baslaya caktır
oyuncularımızın bireysel ön plana çıkma arzusu var gibi inşallah paslaşmamada bizim düşünmek istemediğimiz sebepler yoktur,varsa hocanın ve yönetimin bunun önüne geçmesi gerekir,iyi oyuncu olabilirler ama takıma zarar verirlerse derhal harcanmalıdır.
bugün gördüğüm kadarıyla sanki Kamil'e özellikle pas atılmıyormuş ve bütün paslar sonradan oyuna giren Mehmet Yıldız'ı kahraman etmeye (yada topları ezdirmeye) yönelikmiş gibiydi...birçok uygun pozisyonda Kamil'i hiçe sayan futbolcular yarın lig yeniden başladığında aynı şeyi yapacaksa ve oyunun üstüne kurulması gereken Kamil Grosecki bu takıma küstürülecekse dayanamıyorum ben buna...yıldız oalcak bir futbolcu her pozisyonda yok varsayılıyorsa ben de bu takımın maçına bi daha gitmem arakdaş...yırtarım o kombineyi...küserim takıma..bi daha gitmem...birilerİ çıksın açıklasın....BU TAKIM KAMİL'E NEDEN PAS ATMIYOR???? ADAM TAKIM İÇİN YIRTARKEN KENDİNİ, KENDİNİ KRAL SANANLAR VARSA, TARAFTAR BİRGÜNDE KRALI YERLE BİR ETMEYİ DE BİLİR !!!!!!!!!!!
Mehmet Yıldız Kamilin yerine oyuna girmedi mi? Kamil eskisi gibi pozisyona kendi girmiyor koşmuyor oynamıyor.
transfer haberleri ortaya çıktı Grosicki bitti, artık sahada göremiyoruz Grosickiyi, pili bitmiş gibi aynı. eğer böyle oynamaya devam ederse büyük takımlarada transfer olamaz bunuda aklına sokması gerek.