Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez
Alt 09.05.2011, 18:17   #91
karakaplan58
Acemi Yiğido

karakaplan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 karakaplan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ı Satsan 55 milyon TL Etmez

[QUOTE=BOUN;712083]Sevgili Yiğidolar bu konuda birçok kereler görüşlerimi paylaşmıştım. Söyleneceklerin neredeyse tamamı söylendi. Güneş altında yeni bir şey yok nitekim. Bu yüzden yaklaşık bir ay evvel başka bir forumda yazdığım görüşlerimi buraya taşıyorum. Eski Toki başkanı, şimdi ise Trabzon milletvekili adayı olan Erdoğan Bayraktar'ı ise yapmış olduğu terbiyesizlik ve uygulamış olduğu çifte standartla başbaşa bırakıyorum ve soruyorum:

Ey Erdoğan Bayraktar, Sivas'ı satsan 55 milyon TL etmez belki, peki ya Trabzon'u satsan 800 milyon eder mi?

[B][I]Bu şehirde yaşayan insanların temel olarak anlayışlarında bazı çok önemli noktalar artık değişmeli. İnsanlar talep etmeyi, hakkını istemeyi, kıyas yapmayı, kendisini daha iyi ve yüksekte olanla mukayese edip, kendisi için daha iyi, güzel ve hayırlı olanı istemeyi bilmeli. Bu anlayış bu şehirde gelişmeli. Kaderci, pasif, pısırık, sessiz, koyun gibi güdülen insanlar olmaktan çıkmalı bu şehrin insanları!

Bu şehire stadyum sözü verilmiş, üzerinden üç yıl geçmiş. Adliye sarayı sözü verilmiş altı yıl sonra bina yarı yarıya küçültülerek ancak temeli atılabilmiş. Bölge hastanesi yapacağız demişler dört-beş yıl evvel, önce 1200 yatak kapasiteli olacak denilmiş, sonra 900'e düşmüş rakam, sonra 600'e kadar indirilmiş. Kültür şehri olduğu iddiasındaki bir şehir üç yıldır kütüphanesiz. Yıkılan kütüphanenin yerine daha iyisi daha büyüğü bir türlü konulamamış. Sivas ölçeğindeki birçok şehir 2. ve 3. Organize Sanayii Bölgelerini kurmuşlar ama Sivas'ta Demir Çelik bölgesine kurulacağı söylenen 2. OSB tam 15 yıldır kurulamamış.

Sevgili dostlar stadyum konusu Sivas halkı için bir testtir, bir turnusol kağıdıdır. Bugün bu konuda iradeni, isteğini açık bir şekilde ifade etmekten aciz kalırsan, özellikle seçim döneminde senden oy istemeye gelen her bir kişinin yakasına yapışıp 'kardeşim ben şehrime en güzelini istiyorum, ben de bu ülkenin eşit haklara sahip bir vatandaşıyım, Gs taraftarı gibi ben de on numara bir stadyumda maç izleme hakkına sahibim, bu hakkımı istiyorum, başka şehirlere 35-40 bin kapasiteli stadyumlar yapılırken bana 25 bin kişilik stadyum yapıp beni kandıramazsın, başından savamazsın!' demezsen sen kaybedeceksin, Sivas kaybedecek!

Stadyum konusunda uysal koyun olursan, stadyumun uğrayacağı akıbetin benzeri senin şehrinin beklediği diğer tüm yatırımların başına gelecek. Lütfen bu testi başarıyla tamamla, bu sınavı kaybetme! İradeni, kişiliğini, 'oy'unu başkalarının ipoteğine verme. Sen 'sen' ol, şehrini düşün! Kolay lokma olmadığını, olmayacağını göster. Sana hizmet etmeyenleri cezalandırmasını

aynen ölee sıvasın adamı halen akp ye oy vermek ıcın sıraya gecıyorlar nedesek boş
karakaplan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı karakaplan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2011, 18:53   #92
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

yazıkları olsun bu zihniyeti şiddetle kınıyorum..Allahın yobazlarınıda başkan diye dikmişler tokinin başına.yazıklar olsun
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2011, 19:20   #93
kayayatakci
Tecrübeli Yiğido

kayayatakci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 275 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kayayatakci isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

HEY BE SALAK ADAM SIVASIMIZ 55 MILYON ETMEZMIS SENIN TIPINDE MEYMENIYET YOK SEN RUS PARASI ILE YARIM KURUS BILE ETMEZSIN ETSEN ETSEN 100 GR HAMSI EDERSIN SENI HAMSI KAFALI TIPSIZ ADAM
Alt 09.05.2011, 19:42   #94
rse58
Yeni Yiğido

rse58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rse58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasli kardeşlerım uyanın artık akp nıye oy verceksınız ordudıkım evını kapatsın dıye unutma bu hükumet sivasa hiçbirşey yapmaz düşünun sivasa ne yadırım yapılmiş boşpeleş işler sivası ilerı gödurecek hiç birşey yok bütün derneklerın hepbaraber hareket edmesı ağırlını koyması gerekır bütünleşin artık sesımizı duyuralım artık yeder gendını bılmezler kalkıp sivasıma laf söyleyemesın haddını bilsın
rse58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı rse58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2011, 20:17   #95
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 897 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

eger bu sahis ozgur ifade kullandiysa bende kullaniyorum lutfen silmeyin
bu adam tam bir ********dir kendini bilmez rasist kani bozuktur bu bir ifade ozgurlugudur keske imkanim olsa yuzune soylesem bu benim bir sivasli olarak en dogal hakkim
Alt 09.05.2011, 20:26   #96
mucahitbaba58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 897 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

http://www.erdoganbayraktar.com

iste zanlinin internet sitesi oraya akin edelim ve boyayalim ben simdi basliyorum haydi sira sende sen yoksan bir eksigiz
Alt 09.05.2011, 20:31   #97
mucahitbaba58
Usta Yiğido

iste benim ilk msjim

sen sivasi ne zaman satiyon?? haberimiz olsun
senin bu sozlerini basbakana ve tum haber kamuyuna iletecegiz senin kanin uc kurus etmez bende ozgur ifademi kullaniyorum akpliyim diye adammi oldun sen adam degilsin adam olsan sivas hakkinda oyle konusmassin siktir git sivastan uzakdur sana ihtiyacimiz yok delkanliyim diyorsan konusurumda
senin o trabzon varya iste o rum yeri uc kurus etmez cunki adamini milletini biliriz biz derhal senden ozur bekliyoruz eger dilemezsen senin pesini birakmicaz sivasli olarak sen cok dayaklik adamsin
bende burda ifademi kullandim ben bir sivasliyim ve bir sivasli bin trabzona deger
Alt 09.05.2011, 20:39   #98
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

trabzonda denizi dolduruyorsunuz okadar para harcadınız nüfusu bile doğru dürüst olmayan şehre okadar yatırımı gözünüz kapalı yaparsınız ama Sivasa gelince 55 milyon tl etmez dersiniz bunların yaptığı resmen ş..sizliktir bunları o mevkide tutanlarda hata var.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2011, 20:50   #99
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

bu dallama sivaslıya söz söylemeden önce kendi geçmişini açıklasın dallama
AÇIKLAYAMAZ
Ben açıklayım
BUNLAR TRABZON RUM İMPARATORLUĞUNUN DÖKÜNTÜLERİDİR
DEDELERİMİZ ONLARA GEREKEN DERSİ VERMİŞLERDİR
ŞİMDİDE BİZ BU DALLAMALARA GEREKEN DERSİ VERECEGİZ
SİVASLININ ŞÜPHESİ OLMASIN
BUNLAR RUM BOZMASI OLMADIKLARINI KANITLASINLAR ÖNCE KANITLAYAMAZLAR ÇÜNKÜ RUMLAR
AKSİ OLSAYDI BU TÜR YAKIŞIKSIZ SÖZLER SÖYLEMEZLERDİ*******
BAŞBAKANDAN BİZ STAT İSTEMEDİK KENDİSİ SİVASA DAHA MODRN BİR YAPACAGIZ DEDİ SİVASLIYA SÖZ VERDİ ******
BAŞBAKANIMIZ VERDİGİ SÖZÜ TUTACAKTIR******
VE BÖYLE NEYDİGİ BELİRSİZ KİŞİLERİ SUSTURACAKTIR*****
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2011, 20:58   #100
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

MEMLEKETTE SATILMADIK NERE KALDIKİ BU ZİHNİYET SATMAYA ALIŞMIŞ
ŞUNU UNUTMAYIKİ SİVAS SATILIK DEGİLDİR
SEN KİMSİNKİ SİVASA DEGER BİÇİYOSUN

SİZDEKİ BU SİVAS DÜŞMANLIGINI ANLAYAMADIM BALİLİNİN TRABZONDAKİ ATTIĞI GOLDEN OLABİLİRMİ YÜREKLERİNE OTURMUŞTUDA
YAPACAK TEK ŞEY FENER BAHÇEYİ DESTEKLEMEK
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kamışlı58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
4 eylül, erdoğan bayraktar, etmez, milyon, satsan, sivası, sivasspor, sivası, stad, toki