Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: BU NE SIMDI ????
Alt 22.05.2011, 18:23   #91
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: BU NE SIMDI ????

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor'un maçlarına gitmeyi düşünmüyorum artık...
Yazıklar olsun!..Soğuk sıcak,yağmur çamur,aile çocuk demeik gittik..-35'te bile oradaydık..Ama ne oldu?Satıldık!!!!!
Ya satılmasından bahsediyorsunuz anlayamıyorum... Biz sanki Fener'i yenebilecek güçteyizde adamlar şampiyon olsun diye bu maçı mı sattık? Adamlar en iyi olduğumuz zamanlarda bize 4-5 atmadı mı? Bu sene adamlar önlerine geleni en az 2 farklı olmak üzere 4-5-6 gol atmadı mı? Adamları yenecek gücümüz var?

Yiğiter kardeşim, ortamı boşuna germe. İnsanları gaza getirmeye çalışma, bu ister istemez renk belli etmeye benziyor. Sivas'ı ve Sivasspor'u gerçekten seven birisi artık izlemeyeceğim, maçına gitmeyeceğim demez, diyemez. Sivasspor bizim herşeyimiz zira. Bunun aksini düşünmek, düşündürücü...

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 18:26   #92
adalı harun
Yiğido

167 Mesajına 318 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 adalı harun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar noldu kim neyi sattı simdiye kadar feneri hep yeniyormuyduk trabzon bize plaka yaptı senol güneş 6tıncı golde bile takla atıyordu yönetim neyi yanlış yaptı dogru yanlışı tüm stadı 500 tl yapacaktı
ben sahsen trabzon sampiyon olacaksa biz düşelim daha iyi ayrıca fenerlide degilim eski takımım trabzon
lazlar bi,ze yapmadıklarını bırakmadılar iki senedir ne çektiysek onların yüzünden çektik
bu fener düşmanlığı neden hangi takım bize bedava topçu veriyor ayıp
sampiyonluğa oynadığımız sene iddası yoktu gitti bjk yı yendi
sivasımız maç satmaz bizim gücümüz nede maç satalım yalandan burda bir kaç kişi racon kesiyor sivas maçına gitmeyecekmiş gitmezsen gitme
bir sezonda kazandığmızı bir maçta alacaz
çatlasın lazlar
adalı harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adalı harun'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 18:30   #93
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1198 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya satılmasından bahsediyorsunuz anlayamıyorum... Biz sanki Fener'i yenebilecek güçteyizde adamlar şampiyon olsun diye bu maçı mı sattık? Adamlar en iyi olduğumuz zamanlarda bize 4-5 atmadı mı? Bu sene adamlar önlerine geleni en az 2 farklı olmak üzere 4-5-6 gol atmadı mı? Adamları yenecek gücümüz var?

Yiğiter kardeşim, ortamı boşuna germe. İnsanları gaza getirmeye çalışma, bu ister istemez renk belli etmeye benziyor. Sivas'ı ve Sivasspor'u gerçekten seven birisi artık izlemeyeceğim, maçına gitmeyeceğim demez, diyemez. Sivasspor bizim herşeyimiz zira. Bunun aksini düşünmek, düşündürücü...

AYK
1-Şampiyonluğa oynarken de ....Gerisini anlarsın..
2-Sivas tarafatrı kendi sahasındaki maçta yok..Böyle birşeyi kabul edemeyiz..Yönetim ,taraftarı ,paraya değişti..Yalan mı?
Alt 22.05.2011, 18:34   #94
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1-Şampiyonluğa oynarken de ....Gerisini anlarsın..
2-Sivas tarafatrı kendi sahasındaki maçta yok..Böyle birşeyi kabul edemeyiz..Yönetim ,taraftarı ,paraya değişti..Yalan mı?
Değişmedi, fırsatı paraya çevirdi diyelim. Maçı 10 TL ve 15 TL'den seyrettirseydi, bizim taraftarımız maça girecekti ve Fener'in galibiyetini görüp azap çekecekti. Hiç olmazsa fırsatı paraya çevirip gelecek sene için iyi bir transfer politikası izleyebilir. Bu şekilde davranarak yönetimi de küstürmeyin...

Artık yeter !...

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 18:36   #95
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Değişmedi, fırsatı paraya çevirdi diyelim. Maçı 10 TL ve 15 TL'den seyrettirseydi, bizim taraftarımız maça girecekti ve Fener'in galibiyetini görüp azap çekecekti. Hiç olmazsa fırsatı paraya çevirip gelecek sene için iyi bir transfer politikası izleyebilir. Bu şekilde davranarak yönetimi de küstürmeyin...

Artık yeter !...

AYK
Yalnız bence yönetim bu olayı daha iyi anlatabilirdi.

Başka takımların da tepkisini çekmeden halledilebilirdi bu iş.
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasdergi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2011, 18:36   #96
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1198 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:

Artık yeter !...

AYK
Biz,çok azap çektik,çok gol yedik çok kez mağlup olduk..Bu bir bahane değil.2 trilyon para aldık,seneye kesin ilk ikideyiz..
Alt 22.05.2011, 18:44   #97
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: BU NE SIMDI ????

SİVASSPOR BELKİ GÜÇ OLARAK fbyi yenecek durumda değil olabilir,oynanmamış maç üzerine yorum yapmakda doğru değil,3.30 saat sonra hersey belli olur, ondan sonra sağlıklı düşünüp durum degerlendirmesi yapılır,stadın büyük bölümünün fbye tahsis edilmesi,ss yöneticilerinin fb sempatizanı olması,bu şehrin insanlarının büyük bölümünün ,fb yalakası olması başkaları tarafından satılmış maç denmesine yol açmıştır,herşey sahada bitecek ,1defaya mahsus yatalım asılmayalım görmeyelim demek bana ters gelir, çünkü bunun anlamı fahişeliktir ,sivassspor ne ts ye yaranmak için,ndede fb ye yatmak için sahaya çıkmaz, kendi serefi namusu için çıkar,sonucada herkes katlanır,benim ağırımagiden uğruna canımı vereceğim sivassporumun armasının bayraklarının fb balonlarıyla bayraklarıyla sarmaş dolaş asılmasıdır veee inşallah sivas fark yer yenilirde ,fb şampiyon olur diyen sözde sivaslı aşağılık ,karaktersiz insanların çoğunlukta olmasıdır,şerefli bir insan öyle düşünmez gs,fb,bjk vediğer takımlardan den sivas gol yeyince sanki bende kursun yemiş gibi acı çekiyorum, anlaşılan bu gece sivas gol yedikçe zevkten dört köşe olacak bisürü kalleş, içimizdeki irlandalı ol<acak göreceğiz ,yatmak satılmak ,ya<lakalık,hiçbir camiayı asla büyük yapmaz .
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2011, 18:53   #98
mustafaarslan
Acemi Yiğido

mustafaarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

47 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 mustafaarslan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İnşallah fener şampiyon olamaz içimizdeki bizanslılar bügün göz yaşı döker .istasyon caddesinde sivasspor atkısıyla ezik ezik gezdik
mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mustafaarslan'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bu Rezilliğe cevap versin sorumlular!
Alt 22.05.2011, 19:11   #99
tugrulist
Acemi Yiğido

tugrulist - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 tugrulist FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu Rezilliğe cevap versin sorumlular!

bu yönetimin bu fener yaLakaLığından başka birşey değiL o kadar paraya ihtiyacnız varsa maç kazanacaktınız kendi taraftarınızı stad dışında bırakmayacaktınız,resmen taraftarı sattıLar bu zihniyet maçıda satar
tugrulist isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tugrulist'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Bu Rezilliğe cevap versin sorumlular!
Alt 22.05.2011, 19:37   #100
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu Rezilliğe cevap versin sorumlular!

Adeta rezalet kendi sahamizda azinliktayiz,yonetimi kiniyorum,karda yagmurda enkotu gunlerinde yaninda olan gariban taraftarlarimiz di$arida tam bir kepazelik,HEY ULAN YONETIM HEY ULAN KEPAZE YALAKA YONETIM,BIR GUN BUNUN HESABINI VERECEKSINIZ,BU DUNYADA OLUR VEYA OBUR DUNYADA,SIZI ALLAHA HAVALE EDIYORUM.BEN SIZIN TAAAAAAA.....
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
cevap, rezilliğe, simdi, sorumlular, versin