Cevap: BU NE SIMDI ????
SİVASSPOR BELKİ GÜÇ OLARAK fbyi yenecek durumda değil olabilir,oynanmamış maç üzerine yorum yapmakda doğru değil,3.30 saat sonra hersey belli olur, ondan sonra sağlıklı düşünüp durum degerlendirmesi yapılır,stadın büyük bölümünün fbye tahsis edilmesi,ss yöneticilerinin fb sempatizanı olması,bu şehrin insanlarının büyük bölümünün ,fb yalakası olması başkaları tarafından satılmış maç denmesine yol açmıştır,herşey sahada bitecek ,1defaya mahsus yatalım asılmayalım görmeyelim demek bana ters gelir, çünkü bunun anlamı fahişeliktir ,sivassspor ne ts ye yaranmak için,ndede fb ye yatmak için sahaya çıkmaz, kendi serefi namusu için çıkar,sonucada herkes katlanır,benim ağırımagiden uğruna canımı vereceğim sivassporumun armasının bayraklarının fb balonlarıyla bayraklarıyla sarmaş dolaş asılmasıdır veee inşallah sivas fark yer yenilirde ,fb şampiyon olur diyen sözde sivaslı aşağılık ,karaktersiz insanların çoğunlukta olmasıdır,şerefli bir insan öyle düşünmez gs,fb,bjk vediğer takımlardan den sivas gol yeyince sanki bende kursun yemiş gibi acı çekiyorum, anlaşılan bu gece sivas gol yedikçe zevkten dört köşe olacak bisürü kalleş, içimizdeki irlandalı ol<acak göreceğiz ,yatmak satılmak ,ya<lakalık,hiçbir camiayı asla büyük yapmaz .
|