Alıntı:
muhendis58 Nickli Üyeden Alıntı
YA KARDEŞİM NE ŞEHİRMİŞİZ ANLAMADIM ŞURDA 50 100 KİŞİ anca çıkar Sivassporluyum diye ben bu yorumumda kızdıklarımı 3 gruba ayırıyorum
1 - sivasspor yönetimi : Para kazanacapız diye 50 TL kale arkası biletini fenerlilere satıp kendi taraftarına 250 400 TL rakam biçip çoğu sivaslıyı üzgün ve ezik bir biçimde kombinesini ve biletini satmak için caddelere attığı için
2 -sivas medyasına : tanıtım yapılacak diye fener yalakalığı yaptığı hatta el altınadan bilet satmaya kalktığı için
3 -Sivaslı olupda fener formasını giyen taraftara : her kesimden kaybeden şehrimiz soruyorum şimdi kazandımı yoksa KAYBETTİ Mİ?
|
arkadaşlar oldukça saçmalamışsınız.madde 1 den başlıyayım 2 sezondur kaç defa stadı doldurduk ne kadar gelir elde ettik.sivasspora kaç kuruş para verdik kaç tane kombine aldık.300 liradan aldıgımız kombineleri 500 tl ve dahada fazlasına yönetimmi sattı.şunu unutmayın bu yönetim işini biliyor bizim düşünemedigimiz bir çok şeyi düşünebiliyor.yaklaşık 15 000 bf li geldi yedi içti gitti bunun neresinde kötülük.biz doldursak stadı ne olacaktı kupamı alacaktık.takım en az 2 topçunun parasını çıkardı esnafın kazandıgıda cabası.
madde 2 medya :görevini yaptı sivas oldukça söz ettirdi kendinden sivasa 40 tane uçak indi birdaha ne zaman görürüz bilmem.
madde 3:bu maddede tamamen sana katılıyorum ya sivassporlu ol yada sivassporlu ol belki trabzonu sevmeyiz ama onlardan taraftar olmayı ögrenmeliyiz.sivasta yaşayıpta başka takımı tutmak bence gereksiz.
kısaca ne bu kadar alıngan olmaya nede çok geniş olmaya gerek yok yanlışsada biz yaptık dogruysada biz yaptık.yönetimi sonuna kadar destekliyorum sizede tavsiye ederim yönetim bu işi dogru yönetti karlı çıkan sivas ve sivasspor oldu bunu tartışmanın bile geregi yok aklı selim düşününce daha iyi anlarız. ben 46 yaşındayım ve sivassporun ilçe takımları ile mücadelesini çok izledim.bafrayı çarşambayı tire yi asla unutmadım.bu yönetime çok şey borçluyuz.herkes sivassporu konuştu dahada konuşacak eskiden kim tanıyordu sivası sivassporu.