Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 23.05.2011, 11:18   #91
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

yönetimin hatalarını ve kendini istanbul yalakalıgına soymuş olan sivaslıları ayrı tutarak şunu söylüyorumki. bi kaç oyuncunun kişisel yaptıgı ve maçın skorunu etkileyen hataları spor camasında tüm takıma mal edildi .yenilen goller akılları karıştırdı.
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 23.05.2011, 11:19   #92
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

ancak her şeye ragmen şuda bir gerçekki bu seneki takım zaten mantar gibi takımdı.fenerin bizi yenmesi kadar dogal bi sonuç yoktu ama yenilen şaibeli goller akılları karıştırdı
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: sadece sivassporlular
Alt 23.05.2011, 11:20   #93
zkrllh58
Yiğido

zkrllh58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

192 Mesajına 332 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 zkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISIzkrllh58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: sadece sivassporlular

iki gün icinde fbnin sampiyonlugunu sivassporun maglubiyetini istasyon caddesinde kutlayip kutlama bittikten sonra ben gercek sivassporluyum diyerek mangalda kül birakmayanlar bu konunun altinda bulusurlar siz merak etmeyin !
Alt 23.05.2011, 12:08   #94
yigidoyuzz
Yiğido

yigidoyuzz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

165 Mesajına 392 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 yigidoyuzz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

En başta Mustafa Ates girmesi yasaktır yazısı yazılsaydı daha da guzel olurdu..
yigidoyuzz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2011, 12:08   #95
chatlaq
Yiğido

92 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 chatlaq FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sivas_SporLu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
buyrun arkadaşlar bi istanbul yalakası daha
nerden biliyorsun istanbulda benimle beraber gs, fb, bjk'ye karşı yalakalık mı yaptın. eğer yapmadıysan benim istanbul yalakası olduğumu nerden biliyorsun.

o zaman sende bana göre sivasta yaşayıp çaktırmadan diğer takımları tutanlardansın. mesela dün sivasta olan febeliler gibi.

birdaha bilip bilmeden yorum yapma.
chatlaq isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2011, 12:13   #96
yıldızelii8
Acemi Yiğido

47 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yıldızelii8 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sivaslı olmaktan ne kadar gurur duyuyorsam sivasporlu olmaktanda okadar gurur duyuyorum...
yıldızelii8 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yıldızelii8'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.05.2011, 12:24   #97
58hsn58
Tecrübeli Yiğido

58hsn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 568 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI

dun aksam, hollanda, ( den haag- lahey ) kentinde, sivasspor bayragiyla adamlar fenerlilerle beraber sampiyonluk kutladilar... yane diyecegim, cok az sivassporlu var maalesef...
58hsn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2011, 12:29   #98
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben de sadece ve her zaman sivassporluyum ve hep öyle kalacağım. Benim için İstanbul takımının bir öenemi yok tek önemli olan sivassporumuzdur. Yok sivaslıyım ama feneri tutuyorum ilk takımım sivas sonra fener diyenlerden değilim. Sivasspor sevgisi varken başkasına hiç gerek yok. Fener şampiyon oldu bizene biz kendi işimize bakalım takımı daha iyi yerler nasıl getiririz ona bakalım. Dün sivas caddelerinde saysan 20 tane sivassporlu görmemek çok kötüydü. Fener şampiyonluğa oynasa biz de düşmemeye yine böyle olurdu eminim. Sivasspor'un değerini bilen yok senin ayağaına kadar feneri getiren hangi takın ona saygın olsun bari. Ligdeki takımlar benim için Sivasspor ve diğerleridir hep de öyle kalacaklar...
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58ToPraK58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.05.2011, 12:37   #99
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muhendis58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA KARDEŞİM NE ŞEHİRMİŞİZ ANLAMADIM ŞURDA 50 100 KİŞİ anca çıkar Sivassporluyum diye ben bu yorumumda kızdıklarımı 3 gruba ayırıyorum

1 - sivasspor yönetimi : Para kazanacapız diye 50 TL kale arkası biletini fenerlilere satıp kendi taraftarına 250 400 TL rakam biçip çoğu sivaslıyı üzgün ve ezik bir biçimde kombinesini ve biletini satmak için caddelere attığı için

2 -sivas medyasına : tanıtım yapılacak diye fener yalakalığı yaptığı hatta el altınadan bilet satmaya kalktığı için

3 -Sivaslı olupda fener formasını giyen taraftara : her kesimden kaybeden şehrimiz soruyorum şimdi kazandımı yoksa KAYBETTİ Mİ?
arkadaşlar oldukça saçmalamışsınız.madde 1 den başlıyayım 2 sezondur kaç defa stadı doldurduk ne kadar gelir elde ettik.sivasspora kaç kuruş para verdik kaç tane kombine aldık.300 liradan aldıgımız kombineleri 500 tl ve dahada fazlasına yönetimmi sattı.şunu unutmayın bu yönetim işini biliyor bizim düşünemedigimiz bir çok şeyi düşünebiliyor.yaklaşık 15 000 bf li geldi yedi içti gitti bunun neresinde kötülük.biz doldursak stadı ne olacaktı kupamı alacaktık.takım en az 2 topçunun parasını çıkardı esnafın kazandıgıda cabası.
madde 2 medya :görevini yaptı sivas oldukça söz ettirdi kendinden sivasa 40 tane uçak indi birdaha ne zaman görürüz bilmem.
madde 3:bu maddede tamamen sana katılıyorum ya sivassporlu ol yada sivassporlu ol belki trabzonu sevmeyiz ama onlardan taraftar olmayı ögrenmeliyiz.sivasta yaşayıpta başka takımı tutmak bence gereksiz.
kısaca ne bu kadar alıngan olmaya nede çok geniş olmaya gerek yok yanlışsada biz yaptık dogruysada biz yaptık.yönetimi sonuna kadar destekliyorum sizede tavsiye ederim yönetim bu işi dogru yönetti karlı çıkan sivas ve sivasspor oldu bunu tartışmanın bile geregi yok aklı selim düşününce daha iyi anlarız. ben 46 yaşındayım ve sivassporun ilçe takımları ile mücadelesini çok izledim.bafrayı çarşambayı tire yi asla unutmadım.bu yönetime çok şey borçluyuz.herkes sivassporu konuştu dahada konuşacak eskiden kim tanıyordu sivası sivassporu.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.2011, 12:43   #100
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hala şoktayım...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bİrlİk, Çeken, değerlendirelim, dikkat, golculer, maçı, olma, sadece, sivassporlular, zamanidir, Şİmdİ