Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak
Alt 10.06.2011, 20:52   #91
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak

BURDA HİÇ SİYASET yapılmasını benimsemem ,sadece tek derdimiz sivas ve sivasspor olmalı,konu stad konusuna gelince işin ucu ister istemez siyasete giriyor,herkes fikrini yazmış bende yazım dedim ,3 4 yıldan beri söz verildiği halde çivi çakılmaması,tekrar seçim arefesinde yine aynı sözün verilmesi abesle iştigaldir,söz verilenlerin kurdelası kesilip,yeni yatırım sözlerinin verilmesi gerekirdi,bu seçimler diğerlerinden çok farklı ,hemşehrilerimizin tüm yapılanları yapılmayanları sivasa yapılan hakaretleri ,gözünde .kalbinde süzüp vicdanları nasıl kabul ediyorsa öyle davranmalı,benim şahsi kanaatim,sivasa 1 bakanlığı çok gören,sivasdaki,tüm müdürlükleri kapatan,şehitlerimizin kemiklerini sızlatarak,teröristleri haburdan kırmızı halıyla çiçeklerle karşılayan,aziz şehitlerimize kelle diyen,tarihte hiçbirsavaşta bile olmadı,çekiç güç askerlerinin askerlerimizin başına çuval geçirten,1 milyon müslümanın ölümüne sebeb olan ,yüzbinlerce müslüman kadının tecavüzüne sebeb olan ırak işgaline teskere çıkartan,slahların bombaların türkiyeden geçişini sağlayan,tüm bunları yaptıran abd ve çekiç güç askerlerine kahraman rambolar görevlerini yapmıştır diyen,havaalanlarını tüm bu işgal güçlerine açan,limanları tüpraşı,petkimi elektrik ,doğalgaz dağıtımlarını ,ormanları,belediyeleri,ihalel eri,yandaşlara peşkeş çeken ,tüm sınavlarda yandaş çocukları başarılı olsun diye kopyacılık şifrecilik yapan,röntgencilik yapan,yandaş olmayan tüm yayın organlarına sansür koyan,sivaslının fikrini sormadan sivasda 3 köy tanımayan adayları gösteren sivası satsan 55 trilyon etmez diyen yalakayada adamakıllı birders vermek için bu seçimler çok iyi fırsat olacaktır,bazı arkadaşlar gerçekten at gözlüğü takmış benim gördüklerimi onlar ya görmüyor yada görmek istemiyor,[elden gelen aş olmaz oda vaktinde bulunmaz] derler,artık sivasın milleti kendi evlatlarına sahip çıkmalıdır,abdüllatif şener varken bunların hiçbiri yoktu piyasada,onun mutlaka meclise gitmesi gerektiğine inanıyorum,başbakanın peşkeşlerine göz yummadığı için A.K.P.sinden aforoz edilmiştir.şimdiki akp milletvekillerine nohut,mercimek dalı göztersen tren zannederler,okadar sivasa yabancılarki,onlarında sivasa bihayrı dokunacağını zannetmiyorum.iktidara nekadR OY verirsek yararımıza anlayışı doğru değildir,4 tane verdikde ne oldu.ben tüm bunları istanbuldan görüyorum umarım hemşerilerimde görür,ne olursa olsun yüreği kalbi ,SİVAS VE SİVASSPOR için çarpan, düşünen, tüm hemşerilerimi seviyorum ,İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI SİVAS VE TÜRKİYE İÇİN OLUR.[İNSANLARIN ENAŞAĞILIK OLANLARI DİN KİSVESİ ALTINDA MENFAAT SAĞLAYANLARDIR]
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 21:00   #92
Çılgınlar58
Yeni Yiğido

Çılgınlar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Çılgınlar58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Başbakan Stadyum Yapılacak

ŞİDDETLE OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.........

VALLA ARKADAŞLAR SİVASA BİR HALT YAPMAZLAR HELE SAYIN BAŞBAKAN HİÇ BİR ŞEY YAPMAZ 4 SENE ÖNCE DE GELDİ SÖZ VERDİ SONRA YİNE GELDİ SÖZ VERDİ BU 3 OLDU 3 SÖZÜ DE TUTMAYAN ADAMA NE DENİR Kİ ZATEN MİTİNGDE SİVASLI FAZLA KİMSE YOKTU HEP TOKAT KAYSERİ YOZGAT VE ÇEVRE İLÇELERDEN AKP SİVAS İL BAŞKANLIĞI BELEŞ MİTİNGE ADAM TAŞIDI ARAÇLAR LA ÜCRETSİZ ANLADILAR SİVASA BİRŞEY YAPMADIK BUNLAR GELMEZ MİTİNGE DİYE ADAMLARI TOPLADILAR SAĞDAN SOLDAN FARKINDAMISINIZ BAŞBAKANIN HIZLI TREN PROJESİNDEN BAŞKA DA BİR PROJE SAYAMADI SİVASI ARTIK ŞEHİR OLARAK GÖRMÜYOR ADAM BEN DERİMKİ SİVASI KÜÇÜK GÖRENLERE DAR EDELİM BU SEÇİMİ. YAKINDA KAYSERİYE İLÇE OLMAMIZ BİLE SÖZ KONUSU. BİLİYORMUSUNUZ 5 SENEDE SİVAS KAÇ GÖÇ VERDİ TAM TAMINA 1.5 MİLYON SİVASLI SİVAS DAN GÖÇ ETMİŞ BU NEDEMEK BAŞBAKAN AÇIKLASIN TRABZONA GİTSİNDE BÜYÜK ŞEHİR ETME SÖZÜ VERSİN LANET OLSUN BÖYLE SİVAS DÜŞMANLARINA VEKİLLERE LANET OLSUN BENİM OYUM BOŞ GİTMEYECEĞİM SANDIĞA SİVASA İHANET EDENE SİVASLI OLARAK OY VERMEM VERENDE NAMERTTİR KENDİ NEFSİME BEN SİVASI VE SİVASIN TEK REKLAMI OLAN SİVASSPOR A YATIRIM ETMEYEN ADAMA OY VERMEM HIZLI TRENMİŞ HIZLI TREN BANA İŞ VERMEYECEK HIZLI TREN BANA EKMEK VERMEYECEK YUVA KURMAYACAK SİVASI GELİŞTİRMEYECEK VARSIN ANKARAYA 2 SAATTE DEĞİLDE 12 SAATTE GİDEYİM TRENLE NE ÇIKAR SANKİ BANA İŞ EKMEK GELECEK VERİYOR......
Çılgınlar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgınlar58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 21:16   #93
Çılgınlar58
Yeni Yiğido

ŞİDDETLE OKUMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.........

CHP VE MHP İLE TAKIŞACAĞINA MİTİNG DÜZENLEYECEĞİNİZE BİR FABRİKA KURUNDA BİN KİŞİ ÇALIŞSIN 5 BİN KİŞİ GEÇİMİNİ SAĞLASIN GENÇLİĞİN HALİ ORTADA SİZ DEVLETİN PARASINI MİTİNGLERDE SAĞDA SOLDA GEZİN EYLENİN DİYE DEVLETİ YÖNETMİYORSUNUZ BU HAKKI SONUNDA HERKEZ VERİR HESABINI. İŞSİZLİĞİN HALİ ORTADA 32 KİŞİ YAKALANDI BUNLARIN HEPSİ DE İŞSİZ GÜÇSÜZ BUNLARIN ADAM GİBİ İŞİ OLSAYDI EN AZ 10 KİŞİSİNİ HELAL EKMEK PARASI KAZANMASINA FAYDA SAĞLARDI HAVA ALANINA 100 TRİLYONA YAKIN PARA YATIRILDI ESKİ HAVAALANINA EK BİNALAR YAPILSAYDI DAHA İYİ OLMAZMIYDI VE BU TOPLAM EN FAZLA 200 TRİLYONA MAAL OLURDU 80 TRİLYONA SİVASA 80 TANE FABRİKA BU FABRİKADA DA HER FABRİKADA 500 KİŞİ ÇALIŞSA 4BİN KİŞİ İŞ BULMUŞ VE SİVAS DA %90 İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM BULUNURDU ŞUAN YAPILAN HAVA ALANINDA 347 TANE ODA VAR BUNLARIN TAM TAMINA 47 ODASI DOLU 300 ODA DOLDURULAMIYOR GEREK VARMIYDI BU KADAR BÜYÜK HAVAALANINA GEREK VARMIYDI BU KADAR İLERİ LÜKSLÜĞE YOKSA O PARANIN BİR KISMINA FABRİKA AÇILIP İŞSİZLERE İŞ Mİ VERMEK DAHA İYİ OLURDU. BİRDE SAYIN BAŞBAKAN AÇILIŞDA ODASINI BEĞENMİYOR NEYMİŞ ODA ÇOK CAMLIYMIŞ ODAYI YIKIP YENİDEN İNŞAA EDİLDİ HAYATIN GERÇEKLERİNİ KONUŞMAK GEREK ARKADAŞLAR BU SİTEYE ÜYE OLAN KAÇ ARKADAŞIM ÇALIŞIYOR KAÇ ARKADAŞIM YUVA KURMAYI HAYAL EDİYOR YOKSA HAYAL EDEMEYEN KAÇ ARKADAŞ VAR DEMEKMİ GEREKİRDİ... BE SİVASSPOR AŞIĞIYIM AMA BAŞBAKANA BU DERLETLE İLGİLENMESİNİ DAHA DOĞRU BULUYORUM...... AMA SİVAS İÇİN BİN YILDA GEÇSE BİR YATIRIM YAPAMAZLAR VE YAPMAYACAKLAR....
Bu Konuda Çılgınlar58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.06.2011, 21:17   #94
Çılgınlar58
Yeni Yiğido

20 TRİLYON YAZACAKTIM ARKADAŞLAR PARDON
Alt 10.06.2011, 21:17   #95
aozdemir
Tecrübeli Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

270 Mesajına 449 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 aozdemir Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

stad yapmak basit bir şey mi. birçok şehirde yapılması planlanıyor. o zaman düşüncedeydi şimdi ihaleye çıkıyor. daha ne olsun. ayrıca bu akşam ak parti il başkanı stadın 33 bin kişilik olacağını söyledi.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı aozdemir'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 21:24   #96
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Basbakan´da 25-30 bin kisilik olacagini söyledi acaba hangisi dogru?Sogolun sayin basbakanim biz almayalim 25-30 bin kisilik biz istemiyoruz bizim 4 EYLÜL STADIMZ bize yetiyor.
Alt 10.06.2011, 21:25   #97
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

inanıyorum diyenler 2 gün sonra seçim olduğunu unutuyor sanırım
Alt 10.06.2011, 21:36   #98
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

.............................. .............................. .............................. ............
Yorumsuz
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.06.2011, 21:46   #99
DaNGeR0uS
Acemi Yiğido

DaNGeR0uS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 103 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 564 DaNGeR0uS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sanki akp'ye oy vermezseniz stad yapılacak bende bunu anlamıyorum. farzetki chp veya mhp ihtidar oldu hangisi yapar acaba stadı ?
Alt 10.06.2011, 21:52   #100
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 627 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adalı harun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar burda mütişş bir akp hayranlığı var hükümet simdiye kadar sivasa ne yaptı
senerin yaptığı ile kaldık unutmayın beyler başbakanın prensi ERDOGAN BAYRAKTAR SİVASI SATSAN 55 TRİLYON ETMEZ DİYOR
Siz hala neyin yalakalıgnı yapıyorsunuz4yıl önce söz verdi stadı 4yıl sonra yine söz verdi ama trabzona 600trilyonu harcayıp ada yapıyor erzuruma yapıyor yani her yere bir şeyler verdi başbakanda biliyor sivasınbir şeyden anlamayacagını dün miting gelirkenyolda koruma bayanı 5 6metre fırlatıyor
görsen başın gögemi erecekti ne çektiysek yalakalıklıgmız yüzünden çekiyoruz
sivasın sivaslıdan başka dostu yoktur
SADECE ALTINA İMZAMI ATIYORUM AYNENE KATILIYORUM BİZİM İNSANLARIMIZ ZOR AKKILANIR ŞU ERDOĞAN BAYRAKTARIN SÖZÜ SİNDİRİLECEK BİR SÖZ DEĞİL AMA BİZİM İNSANLARIMIZ ÇOK VURDUM DUYMAZ ŞURUDA SÖYLEMEDEN GEÇMİYECEM BU HÜKÜMET TOKİ FELAN NE DERSEN SİVASA BİŞEY YAPMAZ 4 YIL SONRA AYNI VAATLERE DEVAM BİZİM YALAKA İNSANLARIMIZ ALKIŞLAMAYA DEVAM GÖRENDE SANAKİ SİVASI SANAYİ KENTİ YAPTI OYSA SİVASIN TEK GEÇİM KAYNAĞI OLAN DİKİMEVİNİ BİLE KAPATTILAR
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Berkkaya5858'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
“teğet”, başbakan, geçti, stadyum, yapılacak